Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hilary trzymam kciuki za Twoje testy.
Ja już na szczęście mam za sobą 2,5 tyg temu odebrałam prawko i powiem Wam że pierwsze jazdy są dla mnie chyba bardziej stresujące niż sam egzamin. Duży wpływ ma to że uczyłam się i zdawałam w innym mieście niż mieszkam.
Na prawdę podziwiam kobiety które po pięćdziesiątce poszły na prawko i z uporem dążą do celu.Hilary lubi tę wiadomość
-
Paulinaaa no właśnie mnie teściowa zmobilizowała to tego że iść zrobić skoro nawet jej się udało Dzięki za kciuki przydadzą się No zawsze to inaczej jak się potem swoim jezdzi bez tej L i bez takiego bezpieczeństwa, że w razie W instruktor zareaguje. Ale ważne żeby jezdzić jak najwięcej wtedy człowiek nabierze wprawy. Jeździłam ze szwagierką i teściową tuż po zdaniu to było czasem nawet strasznie ;p A po jakimś czasie jak znowu z nimi jechałam to super elegancko Nasza Skoda ma automat więc się cieszę bo przynajmniej nie będzie mi gasł silnik
-
P_aulinaaa29 wrote:Coś mi się zdaje że nie wytrzymam z testem do terminu @.
kiedy powinnaś @ dostać?
ja się dziś już na zaś zaopatrzyłam w 2 testy haha ..bo zapewne też będzie ciężko wytrzymać ..ale u mnie druga faza krótka ..więc planuję w niedzielę rano.. no chyba, że nie wytrzymam to w sobotę hah6 c.s
-
Pari więc ja już trzymam kciuki...
Hilary ja też 22 i jak teleptyk wyglądam, ale to pewnie przez ranne wstawanie i jeszcze w nocy. Chociaż dziś mała tylko raz się obudziła hurra;)
Powiedzcie mi o której te wasze szkraby wstają bo te moje zaczynają przesadzać w tygodniu 5-5:30 dziś pospaly aż do 6 ahhh jakie one wyrozumiałe dla mamusi.
Mogę powiedziec jedno mojej siostrze wcale przykro nie jest. Ona poprostu jest na mnie wściekła wczoraj dała mi to odczuć gdyby wzrok mógł zabić to bym już nie żyła. -
Mamabyc3 - moi wstaja 6. Czasem 7. Dzis o 8 wstalismy, ale to z powodu poznego wczorajszego powrotu do domu - o 22 nie spali.
Co do siostry - wiem, ze latwo sie mowi, ale musisz to olac. Jej humory nie wplyna na Ciebie lepiej. A nie Twoja wina, ze potrafisz miec dzieci, a ona nie...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Pari wrote:kiedy powinnaś @ dostać?
ja się dziś już na zaś zaopatrzyłam w 2 testy haha ..bo zapewne też będzie ciężko wytrzymać ..ale u mnie druga faza krótka ..więc planuję w niedzielę rano.. no chyba, że nie wytrzymam to w sobotę hah
TRZYMAM KCIUKIWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 08:49
-
Mambyc3 pewnie to przez maluszka. Ja dzisiaj już wymiotowałam Odpocznij sobie jak możesz i na pewno się nie denerwuj. Nie ma co się przejmować siostrą. Rozumiem że mogłbyć jej przykro ale żeby była zła ? Przecież to nie Twoja wina że ona nie może mieć dzieci, a skoro Ty możesz mieć to ona nie powinna Ci żałować.
Moja szwagierka, siostra najstarsza M, ma tylko 1 dziecko i to prze invitro. Na kolejne nie mają kasy a naturalnie dalej się nie udaje. Wiem, że może być jej przykro, e my mamy już 3 w drodze, ale nigdy nie dała mi odczuć i widać że cieszy się razem z nami.
To ja jednak mam dobrze z dziećmi Wstają po 7. Wiktor sam się ubiera, myje zęby i tylko otwieram mu drzwi jak kuzynka po niego przyjeżdża bo wozi go wraz ze swoim synem do przedszkola bo razem chodzą. Dla młodej robie w tym czasie mleko, zjada i idę z nią spać i budzi mnie tak o 9:30 czasem nawet o 10 W weekend tak samo tylko starszaka nie wyprawiam, wstaje później ale sam się ubiera, wyciąga serek z lodówki i idzie oglądać bajki
Dlatego zawsze wieczorem siedziałam do późna, bo raczej jestem nocny marek. Najwcześniej kładłam się o 23. A teraz 22 i mnie muli
Madzik tulę ! następny cykl jest Twój !
Paulinaaa hehe skąd ja to znam
U nas dzisiaj brzydka pogoda Mąż pojechał do pracy. My na śniadanie zjedliśmy placki z demem truskawkowym. Ostatnio często mam na nie chęć
Młoda się bawi, ja piję kawę a młody rozwiązuje zadania. Zaraz idę Werke uspać i młodym porobimy kartki i ozdoby świąteczne. Na obiad znowu nie mam pomysłu...
-
Heh, a moje dwie Perełki zasnęły. Wcinam ciacho, tata mój miał urodziny to co nieco zostało i piję kawusię
mąż zasnął, więc jest cisza. haha
Dopiero 6 dpo, ale ten czas się ciągnie, czekam z niecierpliwością na @..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 16:31
-
No mojej mamie łatwo nie jest.. Stresuje się strasznie, do egzaminu jeszcze trochę, a przed to chyba setę se walnąć będzie musiała, haha.
Ja właśnie ostatnio zdałam sobię sprawę, że moje prawko już 10 lat sobie liczy
a jeszcze tak całkiem niedawno zwyżkę na OC miałam ze względu na wiek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 16:31
-
Witam was serdecznie.
Podobnie jak większość z was i my staramy się o trzeciego członka rodziny.
Zawsze marzyłam o dużej rodzinie jednak w naszym wypadku trójka to max bo to i tak będzie moje trzecie cesarskie cięcie.
Staramy się na spokojnie bez spiny bo co ma być to będzie niby od XII ale z miesięczną przerwą tak więc to nasz drugi cykl starań.
Jutro mam mieć pierwszy dzień nowego cyklu i podświadomie czuje że się zacznie. No cóż :d widocznie trzeba czekać na lepszy czas.
Mamy 7 letniego synka i małą Judytkę z marca 2016 roku. Cudowne dzieci a dom jest nieustatnnym polem śmiechu i wyzwań.
Pozdrawiam serdecznie