Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Majzu przykro mi:( następny miesiąc będzie nasz:)
Mamabyc, masz racjęn nie przejmuj się siostrą. Nie zmienisz jej sposobu myslenia
Majamia, oj tak. Wczoraj ponad 20 stopni, a dziś tylko 10. Święta też mają byc brzydkie.
A propo świąt, co robicie dobrego?
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Aria może lepiej przejdź się do lekarza
U nas dzisiaj wieje masakrycznie, 7 stopni tylko i co raz pada. Jedyny plus, że mąż o 15 prace skończy
magada jak tak sama to nic nie robię Tn święta spędzamy u teściów więc tylko w piątek i w sobotę pojadę pomóc sprzątać i gotować ale to przeważnie kroje jakieś warzywa, robię sałatki i ciasta z polecenia teściowej bo nie wiem co ona tam za menu sobie ustaliła. Takich typowo świątecznych potraw nigdy nie robiłam
-
My mamy plany śniadanie i obiad z moimi rodzicami później mamy jechać do mojej siostry takie były plany w 2 święto do tesciowej. Więc nie chciałam nic robić a że z siostrą nie wiem jak wyjdzie więc moje menu jak na teraz ciasto z galaretka i nasionami chia ( jedyne które dziewczyny kedza) leczo rybne, sałatka, coś z jajek i dalej szukam jakiejś inspiracji
-
aria wizyta u lekarza na pewno nie zaszkodzi. Mocny masz ten kaszel?
mnie czasem jak kaszel łapał uporczywy .. to w końcu też mnie przy kaszleniu wszystko bolało ..nawet jeśli już się zmniejszał.
Mamabyc i tak trzymaj ..może w końcu jej przejdzie
Hilary i u nas też wietrzysko wrrr
my na święta też wybywamy do teściów, potem do mojej mamy .. o i tak zleci.. w sumie nic wiele też nie robię.. sałatka .. barszcz biały jakiś placek ..chociaż tego ostatniego w tym roku nie zrobię bo się piekarnik mi popsuł akurat na same święta ..więc się kupnym będę ratować
6 c.s
-
Byłam dziś u gina ten cykl skonczy sie najprawdopodobniej minusem:( W 20dc endometrium 6mm i nawet jak doszlo do zapłodnienia to szanse na zagniezdzenie zerowe:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 19:56
-
Pari wrote:P_aulinaaa29 tule i trzymam kciuki aby stal sie ten maly cud..tak w ogóle to jakie powinno być niby minimum?
U mnie w końcu normalna temp. Uff
Poszłam spać wczoraj ok 21 haha a dalej nie chciało mi sie wstawać .... Jeszcze tylko 2dni ...
Powiedziala ze na 20dc to powinnam miec 11mm. Mam byc w nastepnym cyklu miedzy 15 a 17 dniem cyklu.
A u mnie cos temp za bardzo w gorze chyba za ciepło mialam w nocy.
Tez mi sie strasznie wstac nie chciało ale co zrobic jak mus to mus. -
Mijaziu zaczynamy nowy cykl razem. też dziś dostałam @.
Pari ale Ci ładnie podskoczyła. Trzymam kciuki:)
Ja też słyszałam o tym winie i zamierzam pić w tym cyklu:)
Ciężaróweczki nasze jak się czujecie? Kiedy wizyty?
Kto teraz testuję na dniach?02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Magada ja właśnie mam dziś o 13. Jeszcze u innego gina bo mój ma rejestrację zawieszona do maja. Także mam stres bo inny lekarz inna przychodnia i jeszcze czy wszytsko dobrze. Byle bym nie musiała czekać 2 godzin bo u nas zazwyczaj ginekoldzy mają taki poślizg. Bo nawet strasznej nie będzie miał kto odebrać z przedszkola a ona nie chce być dłużej niż 14:30 łączą w grupy i ona nie chce być ze starszymi dziecmi
-
Majzu tule (głupia @ przyłazi nieproszona @
Paulina mam nadzieję, że cud się zdarzy
Mamabyć no nieźle codziennie winko mówisz ? , hmmm to ja akurat lubię, więc chyba się też zaopatrzę w więcej butelek hahaha
Jeszcze troszkę i masz wizytę u lekarza , trzymam kciukasy
Pari czekamy co tam u Ciebie się dzieje
My też święta trochę z jednymi rodzicami trochę z drugimi i zleci
-
Trzymam kciuki za wizytę.
Ach ta menda @... Następny cykl będzie szczęśliwy. Trzymam kciuki! :-*
A ja wciąż dziwnie się czuję, ale chyba kednak nie ciążowo, bo to naprawdę cud musiałby być :-o dziś 9 dpo. Korci mnie, źeby zatestować, ale wytrwam
Planowo @ ma być w niedzielę.
Szaro buro i ponuro, aż się odechciewa wszystkiego. A dziewczyny roznoszą mi cały dom :-o -
Ja na was wszystkie dmucham i psikam tymi ciążowymi zarazkami więc musi się udać!
Mamabyc3 daj znać od razu po wizycie !
Magada ja się czuję ok Muszę tylko uważać żeby co raz coś podjeść bo inaczej łapią mnie mdłości. Od mleka mnie odrzuciło:o jak chce sie napic to mi sie wydaje skisniete:p Tylko jak zagotowuje np do zupy mlecznej to jest ok.wczoraj nie dałam rady piersi kurczaka pokroić bo mi śmierdziała i mąż musiał sam obiad robić:p Wizytę mam dopiero 19...śmiesznie już jestem niby w 10 tygodniu a jeszcze usg nie miałam:O
-
Mamabyc3 cudna wiadomość
magada no i oby taka ładna już została bo zawału dostanę .. ja w niedziele rano mam plan - wtedy będę miała 9dpo (wg tego obecnego wyznaczenia ovu) ..,. choć przy moich 10-11 dniach drugiej fazy to mam nadzieję, że wyjdzie ...6 c.s
-
Mamabyc3 super wiesci:D:D
A powiedzcie mi dziewczyny czy jest różnica jakie to wino czy słodkie czy wytrawne. Gdzieś kiedyś słyszałam że na endo najlepiej czerwone wytrawne a ja nie znosze wytrawnego tylko slodkie.