Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj muminka, wiesz ja mam nadzieję na szczęśliwe 4 cc, znam takie cesarzowe, wiem, ze jest to mozliwe. Ale mam rozterki, bo nie jesteśmy jednomyślni z mężem, a ponieważ bardzo go kocham, nie chcę robić mu wbrew. Jestem tu z wami duchem i piszę, bo liczę na to że jakimś cudem-wolą Bożą się uda .
Rybaaa trzymam kciuki za testowanie. Nie przejmuj się, zwyżka OC w tym roku była nie tylko ze względu na wiek. -
Pari testowałaś dzisiaj ?
Majzu a Ty jeszcze raz ?
Jeju przegięłam dzisiaj. Długo śniadania nie jadłam bo najpierw mi się nie chciało potem robiłam śniadanie córce i teraz mnie zemdliło i jest mi słabo:/ Pomału wciskamy w siebie kanapkę i cherbatę ale ciężko idzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 11:58
-
Hilary - mnie przez sen mulilo... na szczescie kawa w żołądek i przestało.
Moj w trakcie pracy zakupil mi suszarkę pionowa na ubrania. Dzis w biedronce sa. A ostatnio malo miejsca do suszenia mamy...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Witaj Muminka
Hilary ja też głodna jestem cały czas ale jakoś jak zjem to na żołądku nie jest lepiej i się zmuszam.
Ogólnie naprawdę widzę że każda ciąża jest inna bo teraz to prawie cały czas mam wrażenie jakbym była pijana tak dosc mocno. Znacie to uczucie jak się wypije za dużo kładzie się helikopter w głowie i żołądek przy gardle to ja właśnie czuje się kilka razy dziennie. Ale zaczyna mi przeszkadzać gotowane mięso.boze jeszcze do środy wytrzymać na wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 10:57
-
Ja nie robię testu bo przyszła miesiączka idealnie w punkt.
Dzień jest piękny. Wygraliśmy rozprawę sądową. Kamień z serca spadł.
Spacer i obiad zaliczony,
Mi niestety moja ginekolog oświadczyła że czwarta to duże ryzyko dla mnie. Choruje na chorobę genetyczną a ona bardzo obciąża mój układ nerwowy. Jednak ta ciąża dała mi tyle radości że chce by ta chwila trwała i trwała -
aria tak, przesunęła się znów owulacja .. więc przy dobrych wiatrach dopiero w niedzielę zatestuję .. choć ovu mi przesunęło zaznaczenie .. w sumie temp. dziś dziwnie spadła.
Mamabyc3 nie zabrzmi to dobrze, ale olej siostrę szkoda nerwów.. choć wiem,, że w sumie łatwo się mówi.
muminka83 witaj!
Rybaaa to oczekiwanie na ten moment najgorsze hehe
majamia ja już też nie wiem gdzie mam suszyć te wszystkie ciuchy coby też nie zawilgocić pomieszczenia .. bo kiedyś suszyłam w takim mało używanym pokoju i mimo, że stał pochłaniacz wilgoci i wietrzyło się ..to pewnego dnia zauważyłam pleśń na ścianie.. na szczęście w porę i ogólnie dostępne specyfiki dały radę.. ale strachu się najadłam szczególnie, że moje panny to alergiczki
6 c.s
-
Majzu puki@ nie ma jest nadzieja
Mamabyc- nie bez przyczyny jest powiedzenie że z rodziną to się najlepiej na zdjęciu wychodzi.Ale przykro jest na pewno- znam ten ból ,tule kochana
Muminka witaj.
Testujcie dziewczynki i chwalić się
Mdłości współczuję - masakra -
Jak ja się ciesze ze nie musze rozwieszac ciuchow, juz czwarty rok mam suszarke boskie urzadzenie, nawet mniej muszę prasowac...
Majzu współczuję
Mamabyc no czasem tak jest ze innym jest przykro gdy my sie radujemy, zycie... -
MamaNl wrote:Witajcie
My tez się staramy to będzie moje 5 dziecko najstarsza ma 20 lat najmłodszy 8 jak narazie Do tej pory 2 córy i 2 synów u mnie a u partnera 2 córy wesoła rodzinka
Witaj MamaNl przeoczyłam Twojego posta. Mieszkasz w Holandii?
A;e masz fajną gromadkę -
Mijaziu tule
A macie rację ja już mam w d.... czy siostra obrazona czy nie. Jak chce to niech przestanie się do wszytskich kobiet w ciąży odzywać jej sprawa. To niczyja wina i niech sobie jadem pluje skoro jej pomaga taka nienawiść do całego świata.
A dziś u nas pogoda masakra jakaś 15stopni mniej niż wczoraj -
Diametralnie zmieniona pogoda niz wczoraj... wczoraj chlopaki sie wybiegali i przed 19 juz spali. Do rana! Ja spac nie moglam, a dzieci az milo spaly...
Ten sam objaw mam co w poprzednich ciazach. W dzien spiaca i moglabym spa i spac, a w nocy ochoty nie mam... i sie wierce. Jeszcze rozumiem, jakbym w ciagu dnia sie wyspala, a tu nie ma kiedy...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.