Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
ana79 wrote:Rybaa- w poprzednich ciążach byłaś z dziewczynkami dlatego szybko testy wychodziły,a teraz może mały chłopczyk sie nie chce ujawnić - trzymam kciuki
haha podoba mi się ta teza
Rybaaaa przykro mi .. z objawami masz pewnie jak ja w poprzednim cyklu też mówiłam, że ciąża urojona po teście neg.
magada wrote:Ryba, Basik jeszcze nic straconego. Dopóki nie ma @ jest nadzieja:) Głowa do góry dziewczyny:)
Karolinams też mam w planach wziąć się za siebie. Bo aż głupio się przyznać, ale ważę więcej niż przed ciążą
oj tam oj.. mi po każdej ciąży została 5 więc jak zsumować to masakra ..
mam cichą nadzieję, że uda mi się roztyć tak strasznie jak już się uda w ciążę zajść.
Mamabyc3 a lekarz rodzinny nie wypisałby Ci skierowania choć na część z tych badań jakby powiedzieć jaka sytuacja - czasem się zdarzają ludzcy
Basik83 trzymam kciuki aby to były objawy ciążowe
6 c.s
-
hej dziewczynki powoli staram się odzyskać radość na święta
Simonku kciuki za owocne testowanie
Hilary mnie teoretycznie na 30go zapisz, o ile mąż okaże się współpracujący w tym cyklu. Dam znać. Śnił mi się dziś wielki pozytywny test ciążowy formatu A 4 . Moja wyobraźnia nie zna granic. Ale uczucie boskie, jakbym stado motyli miała w brzuchuPari, P_aulinaaa29, ana79 lubią tę wiadomość
-
U mnie testowanie wypada 5 maja....w maju znowu bede starala sie podejsc do hsg..chcialabym to miec za soba,bo moze
Niepotrzebnie sie spalam na probach.
W przyszlym tyg wyjezdzam na weekend wiec mam nadzieje,ze zdazymy przed dniami plodnymi,bo inaczej troche pechowo by byko:(Madzik
Mama 3 corek:) -
Pari wrote:oj tam oj.. mi po każdej ciąży została 5 więc jak zsumować to masakra ..
mam cichą nadzieję, że uda mi się roztyć tak strasznie jak już się uda w ciążę zajść.
Simon Ten sam dzień cyklu powiadasz szkoda, że nie masz wykresu mogłabym porównać, u mnie oczekiwanie na owu mam nadzieję, że się zjawi wogóle łaskawie
Aria no to może podobnie będziemy testować, choć nie wiem czy u mnie będzie wogóle sens, jeśli owu się nie zjawi.
Pari pewnie poczekaj spokojnie z tym testem do poniedziałku, wcześniej nie ma sensu, się stresować . Pewnie też masz tak, że każdy negatywny test to smutek.
-
Ja już dom ogarnęłam, zostały tylko podłogi do zmycia i klatka schodowa i zabieram się za pieczenie. Pranie czeka do złożenia, ale dziś już odpuszczam nastaeianie kolejnego, muszę mocno upchnąć kosz z brudasami, coby nie wyszedł przez święta Okna z mężem razem machnęliśmy, więc to co najgorsze ano i lustra, a tych trochę w domu mam, a ciągle wypalcowane.. Starsza córa do babci poszła chwilę temu, młodsza spała i się wierci, więc lada moment się obudzi, ale nie wchodzę do niej dopóki nie woła może pośpi jeszcze
Kochane, życzę Wam zdrowych, radosnych, rodzinnych i ciepłych Świąt. Oby Zmartwychwstanie zwiastowało nowe życie w Waszych rodzinach a obecne w brzuszkach maluszki niech rosną zdrowo Tego Wam życzę z całego serca ;-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 10:56
Pari, aria40 lubią tę wiadomość
-
aria40 wrote:
Śnił mi się dziś wielki pozytywny test ciążowy formatu A 4 . Moja wyobraźnia nie zna granic. Ale uczucie boskie, jakbym stado motyli miała w brzuchu
Ostatnio mąż mnie budzi w nocy a ja do niego zaczełam o śluzie nawijać. JA tego nie pamietam ubaw niezły byłm jak mi to rano opowiadał:D:Daria40 lubi tę wiadomość