Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
ana79 wrote:Rybaa- w poprzednich ciążach byłaś z dziewczynkami dlatego szybko testy wychodziły,a teraz może mały chłopczyk sie nie chce ujawnić
- trzymam kciuki
haha podoba mi się ta teza
Rybaaaa przykro mi .. z objawami masz pewnie jak ja w poprzednim cyklu też mówiłam, że ciąża urojona po teście neg.
magada wrote:Ryba, Basik jeszcze nic straconego. Dopóki nie ma @ jest nadzieja:) Głowa do góry dziewczyny:)
Karolinams też mam w planach wziąć się za siebie. Bo aż głupio się przyznać, ale ważę więcej niż przed ciążą
oj tam oj.. mi po każdej ciąży została 5więc jak zsumować to masakra
..
mam cichą nadzieję, że uda mi się roztyć tak strasznie jak już się uda w ciążę zajść.
Mamabyc3 a lekarz rodzinny nie wypisałby Ci skierowania choć na część z tych badań jakby powiedzieć jaka sytuacja - czasem się zdarzają ludzcy
Basik83 trzymam kciuki aby to były objawy ciążowe
6 c.s
-
hej dziewczynki powoli staram się odzyskać radość na święta
Simonku kciuki za owocne testowanie
Hilary mnie teoretycznie na 30go zapisz, o ile mąż okaże się współpracujący w tym cyklu. Dam znać. Śnił mi się dziś wielki pozytywny test ciążowy formatu A 4. Moja wyobraźnia nie zna granic. Ale uczucie boskie, jakbym stado motyli miała w brzuchu
Pari, P_aulinaaa29, ana79 lubią tę wiadomość
-
U mnie testowanie wypada 5 maja....w maju znowu bede starala sie podejsc do hsg..chcialabym to miec za soba,bo moze
Niepotrzebnie sie spalam na probach.
W przyszlym tyg wyjezdzam na weekend wiec mam nadzieje,ze zdazymy przed dniami plodnymi,bo inaczej troche pechowo by byko:(Madzik
Mama 3 corek:) -
Pari wrote:oj tam oj.. mi po każdej ciąży została 5
więc jak zsumować to masakra
..
mam cichą nadzieję, że uda mi się roztyć tak strasznie jak już się uda w ciążę zajść.
Jednak póki co nie widzę szans więc biorę się za siebie.
Simon Ten sam dzień cyklu powiadaszszkoda, że nie masz wykresu mogłabym porównać, u mnie oczekiwanie na owu mam nadzieję, że się zjawi wogóle łaskawie
Aria no to może podobnie będziemy testować, choć nie wiem czy u mnie będzie wogóle sens, jeśli owu się nie zjawi.
Pari pewnie poczekaj spokojnie z tym testem do poniedziałku, wcześniej nie ma sensu, się stresować . Pewnie też masz tak, że każdy negatywny test to smutek.
-
Ja już dom ogarnęłam, zostały tylko podłogi do zmycia i klatka schodowa i zabieram się za pieczenie. Pranie czeka do złożenia, ale dziś już odpuszczam nastaeianie kolejnego, muszę mocno upchnąć kosz z brudasami, coby nie wyszedł przez święta
Okna z mężem razem machnęliśmy, więc to co najgorsze
ano i lustra, a tych trochę w domu mam, a ciągle wypalcowane.. Starsza córa do babci poszła chwilę temu, młodsza spała i się wierci, więc lada moment się obudzi, ale nie wchodzę do niej dopóki nie woła
może pośpi jeszcze
Kochane, życzę Wam zdrowych, radosnych, rodzinnych i ciepłych Świąt. Oby Zmartwychwstanie zwiastowało nowe życie w Waszych rodzinacha obecne w brzuszkach maluszki niech rosną zdrowo
Tego Wam życzę z całego serca ;-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 10:56
Pari, aria40 lubią tę wiadomość
-
aria40 wrote:
Śnił mi się dziś wielki pozytywny test ciążowy formatu A 4. Moja wyobraźnia nie zna granic. Ale uczucie boskie, jakbym stado motyli miała w brzuchu
Ostatnio mąż mnie budzi w nocy a ja do niego zaczełam o śluzie nawijać. JA tego nie pamietam ubaw niezły byłm jak mi to rano opowiadał:D:D
aria40 lubi tę wiadomość