Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobietki tule mocno wszytskie razem i każda z osobna zostawiając wiruski. Życzę każdej jak najszybciej zobaczenia 2 kreseczek, a nam podwójnym szczęśliwych miesięcy. By każda spędziła te wyjątkowe dni w gronie rodziny i przyjaciół z uśmiechem na ustach.
-
Nie miałam czasu żeby do was zajrzeć bo pomagałam u teściów. Jutro też dzień zabiegany. Dopisze wszystko do listy jak usiądę do kompa czyli pewnie po świętach. Też chciałam Wam życzyć Wesołych świąt! Przede wszystkim zdrowia i miłości i uprawnionych 2 kreseczek a ciężarówkom spokojnego i radosnego czasu oczekiwania
-
Rybaaaa wrote:a temp sobie ze mną igra... Od kilku dni systematycznie spadała a dziś o kilka kresek w górę... :-o a dziś lub jutro termin @
Czyli jeszcze cykl nie stracony -trzymam kciuki
u mnie dzis spadek... W ogóle im bliżej konca cyklu to mnie każdy spadek temp. Dołuje haha6 c.s
-
Ryba testuj jutro. trzymam kciuki za II kreseczki:)
pari a może to implatacyjny spadek? trzymam kciuki:)
Ja już posprzątane, ciasta zrobione, połowe już zjedzone:)Koszyczek już poświęcony. Mąż jeszcze w garażu jeszcze siedzi, mam nadzieję, że zaraz skończy. Wiem, że są z tego pieniądze, ale w Wielką Sobotę mógł by sobie darować.
Pari lubi tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
magada fajnie by było...
niby jutro mam zatestować... niby wtorek powinna być @ po ostatnim cyklu jeszcze wchodzi w grę środa.. chyba test powinien wyjść wiarygodnie co?
i się boję bo niby staram się nie nastawiać .. ale robiąc test samoistnie człowiek ma wieeelgachne nakręcenie, że ta druga krecha się pojawi.6 c.s