Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko dziewczyny to tak jak u mnie-moj sie ma mnie smiertelnie obrazil.
I nie wystarczaja mu zwykle slowa przepraszam tylko oczekuje jakis fanfarow,transparentow albo innych przedstawien.
W zwiazku z tym tez sie do siebie nie odzywamy.
Tak wiec jak tak dalej pojdzie to z tego cyklu nici bo wlasnie mam dni plodne a sex byl 3 dni temu.
Wiecie co?nawet juz mi nie zalezy...nie bede sie prosic.skoro on sie obraza o takie pierdoly to ja dziekuje.
Tylko oczywiscie dzieci szkoda,bo nastroj w domu wiadomy....Madzik

Mama 3 corek:) -
To tak - dlatego codziennie czyszcze i staram sie 'sterylnie' miec schowany. Podobno jak cala ciaze sie mierzy, to mozna wylapac kiedy sie dziecko urodzi, to temp spada chyba jak na okres. Nie sadze, ze uda mi sie do tego czasu mierzyc, ale na razie eksperymentowac mogeHilary wrote:Sory to mi się pomyliło. Szyjki niby samemu nie można badać bo można się nabawił infekcji bo w ciąży jest bardziej podatna na infekcje.
Hilary lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016
kp do 13tc
syn 11-2017
kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
O a to ciekawe

a ja mam jutro wizytę na 11 o zaczynam się stresować. Ciekawe czy mi w ogóle te usg jutro zrobi...bo w sumie nie powiedział konkretnie że na następnej wizycie zrobi tylko że później bo teraz za wcześnie i ustalił wizytę na 19. Jak nie zrobi to się wkurza...

-
Serio to nie wiem czy jestem w ciazy czy nie bo test wyszedl dziwnie jakis cien niby jest ale nawet nie bladzioch niby nawet moje corki cos tam widzialy zaczekam na p ale czy taki test jest wiarygodny jakby cos bylo to chyba byl by bardziej widoczny ..niby jak w drugiej ciazy robilam tydzien pozniej to tez ledwo bladzioch wyszedl.nie wiem boje sie ze i tak przyjdzie @
Pari lubi tę wiadomość

:D:D:D