Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko dziewczyny to tak jak u mnie-moj sie ma mnie smiertelnie obrazil.
I nie wystarczaja mu zwykle slowa przepraszam tylko oczekuje jakis fanfarow,transparentow albo innych przedstawien.
W zwiazku z tym tez sie do siebie nie odzywamy.
Tak wiec jak tak dalej pojdzie to z tego cyklu nici bo wlasnie mam dni plodne a sex byl 3 dni temu.
Wiecie co?nawet juz mi nie zalezy...nie bede sie prosic.skoro on sie obraza o takie pierdoly to ja dziekuje.
Tylko oczywiscie dzieci szkoda,bo nastroj w domu wiadomy....Madzik
Mama 3 corek:) -
Hilary wrote:Sory to mi się pomyliło. Szyjki niby samemu nie można badać bo można się nabawił infekcji bo w ciąży jest bardziej podatna na infekcje.
Hilary lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
O a to ciekawe
a ja mam jutro wizytę na 11 o zaczynam się stresować. Ciekawe czy mi w ogóle te usg jutro zrobi...bo w sumie nie powiedział konkretnie że na następnej wizycie zrobi tylko że później bo teraz za wcześnie i ustalił wizytę na 19. Jak nie zrobi to się wkurza...
-
Serio to nie wiem czy jestem w ciazy czy nie bo test wyszedl dziwnie jakis cien niby jest ale nawet nie bladzioch niby nawet moje corki cos tam widzialy zaczekam na p ale czy taki test jest wiarygodny jakby cos bylo to chyba byl by bardziej widoczny ..niby jak w drugiej ciazy robilam tydzien pozniej to tez ledwo bladzioch wyszedl.nie wiem boje sie ze i tak przyjdzie @
Pari lubi tę wiadomość