Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
majamia no jak dotrwasz w mierzeniu do końca to podziwiam haha .. ale w sumie ffajnnie by było wiedzieć kiedy nadchodzi godzina zero
Hilary no myślę, że już Ci zrobi to usg - najwyższa pora zresztą
aria trzymam kciuki aby mąż współpracował hihi
Basik83 niech więc krecha ciemnieje
P_aulinaaa29 przykro mi .. ale tempkę masz wysoko to nadzieja jeszcze jest
u mnie dalej spadek temp. @ na razie brak i wcale dzisiaj się na nią nie czuję.. już wczoraj ból brzucha zelżał .. szyjka dalej wysoko ..tak bardzo bym chciała aby jakimś cudem tempka odbiła do góry i @ nie przylazła ...
doła mam totalnego ..a pogoda nie poprawia nastroju... śnieg z deszczem i do tego zawierucha
dziewczyny które ogarniają to badanie szyjki jak to jest .. i którą porę brać najlepiej pod uwagę .. cały dzień mam wysoko .. na noc się trochę obniża jak i na noc jest bardziej mięka/ rozpulchniona
(teraz jak wracam z pracy to około północy sprawdzam)6 c.s
-
Obyscie dziewczynki mialy racje dzis juz 32 dc cykle jak ogladalam mialam od 27-29 dni raz kilka miesiecy temu 30 ale nigdy tak dlugo oby to byl dobry znak mialam sie nie nakrecac bo sie boje rozczarowania ale to sie kurde jednak nie da
Pari lubi tę wiadomość
-
Aria to dzisiaj powodzenia
Basia u mnie też przecież bladziochy były. Ok możesz się nie nastawiać ale zrób po prostu test za 2 dni i powinno być już ciemniejsza kreska
Dzięki dziewczyny za kciuki, wizyta na 11 więc właśnie się zbieram. Dam znać poPari lubi tę wiadomość
-
Pari ja badałam rano sobie akurat było mi najwygodniej. Podobno może ona wtedy być wyżej niż w pozostałe godziny , ale jak cały czas robilam to koło 6ramo to i tak czułam kiedy jest wyżej a kiedy niżej. I nie miałam z tym problemu bo obserwacja pokrywają się z testami owylayjnymi. I mi było najwygodniej siedzieć na wc i wtedy badać bo jak bralam 1 nogę do góry to musiałam grzebać a i tam często nawet nie dosięglam szyjki. Akurat dla mnie było najwygodniej;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 10:42
Pari lubi tę wiadomość
-
Mamabyć dzięki.. mi też na siedząco lepiej .. wcześniej w ciągu dnia sprawdzałam znaczy znaczy w poprzednim cyklu teraz różnie.. próbuję ją w sumie wyczaić ..zmiany różnice itd. .. na pewno dopiero wieczorem się obniża trochę.
przy owu ledwo ją dosięgałam ... ostatnio przed @ była już na kilka dni nisko i rozpulchniona raczej.. teraz wciąż jest wysoko ..dosięgnę ale nie tak od razu... i tak się łudzę, że to dobry znak mimo spadającej tempki haha .. z otwarta/zamknięta to do końca nie mam pewności .. tylko na owu na bank byłam pewna, że otwarta
ależ mam lenia totalnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 10:51
6 c.s