Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej pipi
No majamia ty to masz smaki ja jak narazie to nic właściwie to specjalnie głodna nie jestem heh. Jedynie słodkiego mogę bardzo mało bo przy normalnej ilości żołądek mi do gardła podchodzi i pewnie w końcu źle to się skończy. A ja tak kocham słodycze
-
nick nieaktualnygratuluje dziewczyny
Majamia, widze, że zaszłaś w ciążę podczas kp. U mnie jeszcze okresu brak, ale mam nadzieję, że już niedługo się pojawi (nigdy bym nie podejrzewała, że zatęsknie ) długo próbowaliście zaciążyć podczas karmienia? Nie chciałabym jeszcze odstawiać młodego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 21:13
-
Pipi - w druga ciaze zaszlam w 4cyklu jak wrocil okres. Byl to trzeci staraniowy. Teraz w drugim cyklu po powrocie okresu. Naleze do kobiet, ktorym karmienie nie powstrzymuje owulacji. Ale pierwszy okres po pierwszym porodzie przybyl po roku, a po drugim - w 10mcu.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Pipi witaj w naszym gronie
majamia już masz smaczki?
Rybaaaa oj tam może jakiś zabłąkany się gdzie utrzymał
Hilary ja w pierwszej ciąży z córcią tak miałam słodkie i słone-ostre a w drugiej odrzucało mnie od mięs i szynek ..
nam się w pierwszej ciąży marzyły bliźniaki ..mi przeszło -mój by nie miał nic przeciwko .. a jeszcze jakby byli chłopcy to już w ogóle haha
swoją drogą to w tej wróżbie z obrączką mi wychodzą bliźniaki-parka haha .. ale bym nieźle panikowała jakby tak było
u mnie coś z tą owu nie po drodze.. bo dziś temp znów w dół grrrr
6 c.s
-
Hej dziewczynki ale mam dzis poranek od rana bez pradu korki mi wywalilo potem przyjechal pan z taurona i siedzial mi na glowie z pol h wzielo mu sie kurde na gadki a ja w pizamie i szlafroku ekstra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 09:50
-
Pari myślę, że dla każdej byłoby to chwilowe przerażenie jak ogarnąć dwójkę, ciężko jest przy jednym a co dopiero przy dwóch ale pewnie byłoby to pewnie ciekawe doświadczenie życiowe
Basik no bez prądu to ciekawie
Jak się nasze mamusie dziś czują, u nas pogoda bardzo się popsuła, pada, szaroburo w piątek nawet taka pogoda nie jest w stanie popsuć mi humoru.
Tym bardziej, ze dziś winko u koleżankiPari lubi tę wiadomość
-
Pari - to jedyny objaw ciazy. Innych nie mam. (Edit: dobra, drugi. Pierwszy to brak @)
Ja mam dzis radoche - kurier nosidlo przyniosl ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 10:17
Pari lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
u nas dziś lepsza pogoda niż wczoraj.. słoneczko nawet świeci ..
z kotem weta zaliczyć musiałam,..bo kleszczysko wykryłam a sama nie potrafię .. a na miejscu się okazało, że tam to ich jeszcze parę wrrr ... preparat zakupiony to w razie jakby się jakiś uchował to powinien odpaść sam.. a jeden na pewno jest bo w połowie drogi do domu wyczułam bydlaka .. nigdy nie miał .. to teraz przywlekł całą kolonię brrrr
spać mi się chce potwornie i chyba się położę pal licho bałagan .. w pracy też muszę mieć siły robić
6 c.s
-
karolinams wrote:Pari myślę, że dla każdej byłoby to chwilowe przerażenie jak ogarnąć dwójkę, ciężko jest przy jednym a co dopiero przy dwóch ale pewnie byłoby to pewnie ciekawe doświadczenie życiowe
no nawet bardzo ciekawe i męczące haha ..nie potrafię sobie nawet tego wyobrazić
brzuch mnie boli .. a może to objawy na @ a nie na ovulkę ..a test to tylko zmyłkę mi zrobił myślałam, że dziś będzie jasne a tu temp. psikusa zrobiła6 c.s
-
Witaj Pipi
Basik, współczuję... Choć my niedługo po porodzie mieliśmy ciekawiej. Przy standardowej wymianie liczników wody, "fachowiec" ukręcił nam pion.. A mamy tylko 1... Miał być w piątek, ale szybciej uwinął się w czwartek i że mu się nudziło to przyszedł wcześniej. Dzięki Bogu, bo takim sposobem w piątek udało się im usunąć awarię, ale ponad doba bez wody, nawet w kuchni, dzieci małe, ani to umyć jak się obrobiło. no i ile nerwów to kosztowało, bo od początku mówili, że w poniedziałek kogoś przyślą.. Maskara, cały weekend bez wody z 2 małych dzieci!? No ale hałas i kurz nas nie ominął... Dobrze, że teściową mam blisko (heh, nie sądziłam, że kiedyś to powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 11:52
-
nie mam pojęcia ale pewnie też jest jakieś ryzyko chorób od kleszczowych. -oby jednak nic takiego nie miało miejsca ... miałam się przespac i ciągle coś .. wrrr a to listonosz, a to telefon ehch
lece po kawę i choć na te 20 min się mam nadzieję uda mi połozyć6 c.s
-
hej hej
U mnie ok, dzisiaj już ładniejsza pogoda. Młoda poszła na drzemkę a ja piję kawę i jeszcze prysznic wezmę. Po południu spacer i obiad zrobić znowu nie wiem jaki.
Mi sie przypomniało jak kilka miesięcy temu przyszli do nas konserwatorzy ze spółdzielni coś z kaloryferem robić. Mąż był w pracy, syn w przedszkolu a młoda spała. Otwieram drzwi a pan do mnie: są rodzice w domu ?
cześć PipiPari, P_aulinaaa29, Rybaaaa lubią tę wiadomość