Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
oj dziewczyny wiem przecież, że aby zdrowe było to najważniejsze, jak wiem,że to nie daje pewności na chłopaka co widać na Waszym przykładzie ale spróbować nie zaszkodzi .. gdzieś czytałam, że na chłopaka to i tak jest wtedy zwiększone szanse do 'tylko' 60% więc zawsze zostaje ta druga część procentowa .. a na dziewczynkę to jeszcze mniej % podawali.
u nas pada blee.. więc pewnie dlatego energii u mnie brak
6 c.s
-
U mnie obu chłopców ww owu robione
My jak rok temu zaczynalismy starania o w głowie miałam tylko zeby dziewczynke, ale po pół roku szybko mi się poprzestawialo i teraz juz oby tylko udało mi się jeszcze zajsc już mi wszystko jedno . Nawet imię już mam dla chlopca -
Ja mam dwie opcje Hania lub Leon
Tylko w końcu muszę zajść. W maju kolejna stymulacja może wtedy się uda.
Choc jeśli @ dostane w weekend to znów dupa będzie bo mam sie zjawic w 1,2 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 09:16
-
ja dla chłopca też mam ale dla dziewczynki byłby problem... był już przy wymyślaniu dla drugiej haha co mi się podobało - mojemu nie i na odwrót
no i mi się testowanie przesunęło .. pewnie w okolicy świąt .. 16 -17 .. może by już coś wyszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 09:21
6 c.s
-
A u mnie małpiszon wredny. Jeszcze dentysta mnie czeka, nastrój do bani.
Karolina uda się!!!!
Ja marzę o synku niezmiennie, chociaż nie ma pewnej metody. Wtedy jak udało nam się począć synka, to mieliśmy wcześniej abstynencję 7 dni. Więc mam taką prywatną teorię, że musi być w owu w punkt (niestety tego Ci nawet monitoring nie powie - trzeba zaufac intuicji), abstynencja wcześniej min. 4 dni i orgazm konieczny.Pari lubi tę wiadomość
-
karolinams wrote:Ja mam dwie opcje Hania lub Leon
Tylko w końcu muszę zajść. W maju kolejna stymulacja może wtedy się uda.
Choc jeśli @ dostane w weekend to znów dupa będzie bo mam sie zjawic w 1,2 dc -
U nas przewaga dziewczynek wiec pewnie teraz tez bedzie dziewczynka no oczywiscie najpierw musi sie udac
Chociaz np w rodzinie meza schemat dwie dziewczynki chlopiec tak miala tesciowa i jedna z siostr meza no i my tez juz mamy dwie dziolszki. Hehe -
aria40 wrote:A u mnie małpiszon wredny. Jeszcze dentysta mnie czeka, nastrój do bani.
Karolina uda się!!!!
Ja marzę o synku niezmiennie, chociaż nie ma pewnej metody. Wtedy jak udało nam się począć synka, to mieliśmy wcześniej abstynencję 7 dni. Więc mam taką prywatną teorię, że musi być w owu w punkt (niestety tego Ci nawet monitoring nie powie - trzeba zaufac intuicji), abstynencja wcześniej min. 4 dni i orgazm konieczny.
no właśnie miałam przeczucie, że wczoraj jednak ta owulka była więc było .. dziś już jajnik nie kłuje ...no może od czasu do czasu leciutko no i śluzu już tak nie odczuwam więc może przeczucie się sprawdziło.. oby owocnie hihi
Basik83 u mojego w rodzinie też mieszane rodzeństwo .. ja też mam brata ..więc mam nadzieję, że w końcu chłopak się pojawi .. na razie w rodzinie wszystkim rodzą się dziewczynki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 10:11
6 c.s
-
Ja licze na corke - moja babcia z rodzenstwa, gdzie ona, siostra i pozniej brat. Druga babcia tez brata i siostre, ale ich tam dziewiecioro w sumie bylo, ale pomarli przy narodzinach.
Dziadkowie mieszane rodzenstwo w ilosci sztuk 6. Wiec juz czas na dziewuche!Pari lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
My możemy jeszcze się łudzić, że mamy na płec jakiś wpływ i wymyślać metody. Jak już namówię męża, żeby był pewny na 100% to zastosujemy wszystko łącznie z granitem pod poduszką
Nawet na mszę damWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 11:19
Basik83 lubi tę wiadomość
-
karolinams wrote:Aria hahaha dobre, z tym granitem i na msze
Ja też mogłabym wiele zrobić żeby wyszło po mojemu czyli corka, ale kolejnego synkq też będę kochac pod niebiosa jak kazda matka swoje dziecko
A to jest oczywiste!!!!
Pari lubi tę wiadomość