Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hilary masz rację, najważniejsza jest organizacja, jak można pracować zawodowo i zajmować się domem oraz dzieci i ich nie krzywdzić to co to za głupie gadka , że się skrzywdzi najstarsze dziecko. Ja sama jestem najstarsza z rodzeństwa i jak rodził się mój braciszek gdy miałam 13 lat to byłam w niebowzięta, a mamie pomagałam przy nim cały czas i nie że ktoś mi kazał tylko sama chciałam. To mój malutki braciszek do dziś chociaż ma już 23 lata hahaha
Fajnie rodzinka u ciebie zareagoowała super wiadomość na imprezce ale zadziwiaja mnie pytania z serii :planowane? Masakra hahahah
Pisałam już że dwójkę z moich dzieci mamy poczęte w kwietniu więc liczę na ten magiczny miesiąc nawet bez stymulacji, choć wiem, że może być ciężko, bo cykle mam rozregulowane masakrycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 15:38
-
aria tulę
karolinams u mnie też potrafią być takie długaśne.. ale u tak raz na jakiś czas.. choć coś ten cykl też mi sie długi zapowiada raczej
to pytanie czy planowane to chyba jest jednym z pierwszych już od 3 ciąży też się już na nie nastawiam haha
ja tak też sobie powtarzam wyluzuj wyluzuj haha.. i nawet gdy mam dni, że mi się wydaje, że faktycznie luzu nabrałam to zaraz się okazuje, że faktycznie TYLKO mi się wydaje hihi
Basik83 no to trzymamy kciuki teraz ... normalnie cykl nam mija na czekaniu na owu albo na czekaniu na 2 krechy/@ haha
Madzik34 tulę i Ciebie .. i trzymam kciuki aby jednak temp. odbiła
mnie jajnik kłuje nie miłosiernie (tak mi się wydaje przynajmniej ) więc może w końcu owu zawita łaskawie bo już się nastawiałam na cykl bezowulacyjny .. choć w sumie pal licho wie jak to będzie... jedno pewne .. to będzie dłuuuugi cykl6 c.s
-
haaaa .. test owu pozytywny ...w końcu .. choć z drugiej strony kiedyś też był pozytywny a wzrostu temp nie odnotowałam .. ale kłuje mnnie ten diabelny jajnik więz myślę, że będzie...
a teraz pytanie.. celujemy w chłopaka ..więc w owu .. czy jajnik może tak dawać znać o sobie przed owu? .. bo wg instrukcji testu owu powinna być jutro.. ale nie chce z drugiej strony przegapić i test może wskazywać, że owu "trwa"6 c.s
-
Karolinams - dziekuje. Czekam do 7tyg i wybieram sie do lekarza - wiec potrzebuje wyznacznik czasu haha.
Basik83 - ja sie dobrze czuje. Jak w poprzednich ciazach na tym etapie juz wymiotowalam dalej niz widzialam, tak teraz cisza i spokoj.
Pari - nie podpowiem. Moi chlopcy na dwa dni przed owulacja zrobieni - czyli tak, jak dziewuszki sie robi hahahaha.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.