Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Pari przykro mi
Magda jak przyniósł śniadanie to chyba jednak chce dobrze
Aria oby jednak bezowylacyjny okazał się szczęśliwy
Hilary mi się wogole wydaje, że przy kolejnym dziecku to parcie na ciąge usg mija. Bynajmniej ja tak mam jakoś ciągle o tym nie myślę, że ciąży jestem. Jeśli dobrze się czujesz to maluszek też. Gdyby cokolwiek się działo to inna bajka. Jednak kolejne ciążę przebiegają spokojniej tam jak w 1 ciąży cieszylam się że wszytskiego tak teraz jak widzę te zylki na cyckach to już mi się nie podoba hehe a w 1 o jak fajne coś się dzieje my wiemy że dbasz o was. Więc z nami zostajesz -
Witam,czy mogę do Was dołączyć?
jestem tutaj zupełnie nowa.Na stanie dwóch łobuziaków ale od dawna marzy mi się trzeci :)Mąż nie był przekonany do tego pomysłu ale w końcu się zgodził i w sierpniu rozpoczeliśmy starania.Poszło świetnie,bo udało się w pierwszym cyklu ale niestety w 6.tyg.poroniłam.Od tamtego czasu cisza,w między czasie wyszło lekko podwyższone TSH i biorę Euthyrox.Z poprzednimi ciążami nie było żadnego problemu,wprawdzie pierwsza była po roku ale takich pseudo starań czyli luz i co ma być to będzie,a druga to totalna wpadka.No a teraz im bardziej chcę tym bardziej nic z tego nie wychodzi.To jest mój 5 cykl starań po poronieniu,testuję na początku maja.Mam nadzieję,że maj będzie szczęśliwy...
Wszystkim starającym życzę zobaczenia jak najszybciej upragnionych dwóch kreseczek a wszystkim zaciążonym spokojnych 9.miesięcy -
Dziewczyny, tfu, tfu...
beta 14 dpo 51,38 mlU/ml, 16 dpo 103 mlU/ml
Świeżynka taka.
Ale cykl miałam dłuuuugi i ovu dopiero w 23dc, więc ciąża w obrazie usg zawsze będzie młodsza. Teraz trzeba cierpliwie doczekać do usg... Trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 12:50
majamia, aria40, Mamabyc3, Rybaaaa, ana79, P_aulinaaa29 lubią tę wiadomość
-
karolinams wrote:MamaTuśka jak super gratuluję
ja też czekam na owu a już 20 dc i mam nadzieję, że w końcu do mnie zawita
U mnie przesunięta przez karmienie. Ale testy ovu wykryły i miałam ból owulacyjny.
Przy takich dłuższych cyklach nie przestraszcie się jak Wam normy beta hcg liczone w tygodniach od @ i od ovu na początku się rozjadą (bo te liczone od daty ostatniej @ zakładają 28dc i ovu w połowie ) -
ana79 w maju wszystko zaczyna kwitnąć
aria40 ależ Ty się przygotowałaś hihi no teraz to musi być bankowo chłopiec
magadao jeju ja to po takim śniadaniu bym odpuściła, ale w sumie fakt czasem trzeba się powstrzymać żeby facet zrozumiał i się postarał
karolinams no to super z tej owulacji, teraz czekać i trzymać kciuki
Pari tulę mocno !
Basik jutro rano czekamy na zdjęcie testu
Mamabyc3 w sumie racja, może dlatego że człowiek już wie co i jak i jest spokojniejszy i bardziej cierpliwy
Grochpaproch witaj Dopisać Cię do naszej listy na pierwszej stronie ? Jak tak to podaj termin testowania na maj
MamaTuśka super, gratulacje kiedy idziesz na usg ?
Heh dziewczyny jak Was opuszczać nie zamierzam Niestety jesteście skazane na moje towarzystwo xd A tamtą grupą już się nie przejmuje, i tak po urodzeniu pewnie nie będę miała dużo czasu żeby pisać wszędzie z trójką maluchów wiadomo.
aria40, ana79 lubią tę wiadomość
-
Hilary nawet nie myśl żeby nas opuścić. Przecież to Ty jesteś matką chrzestną tego wątku i rozsiewasz szczęśliwe fluidki
ps. wpisz Mamę Tuśkę vel Mamę Tuśka na pierwszą
Dżizas właśnie zdałam sobie sprawę, że jestem tu najstarsza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 13:28