Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
aria40 wrote:Hilary nawet nie myśl żeby nas opuścić. Przecież to Ty jesteś matką chrzestną tego wątku i rozsiewasz szczęśliwe fluidki
ps. wpisz Mamę Tuśkę vel Mamę Tuśka na pierwszą
Dżizas właśnie zdałam sobie sprawę, że jestem tu najstarsza...
ę
Nie jesteś. Ja też 40ana79 lubi tę wiadomość
-
Grochpaproch, witaj!
Mama Tuśka, gratulacje! Super wieści!
Pari, tulę... :-*
A jak tak mówicie o wieku, to właśnie zdałam sobie sprawę, że w tym lub kolejnym cyklu musi się udać, żebym zrealizowała swój plan zakończenia rozmnażania do 30-tki (przynajmniej tego planowanego :-p)MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
Choć w tym cyklu będzie ciężko.. pod koniec maja kończę kurs i mam kuupę nauki.. Nie ma kiedy to tylko jak dzieciaki pójdą spać, a później to już zazwyczaj padam na pysk... Chybaże każę mężowi na śpiocha haha
A owu dopiero w okolicach 7 maja, o ile znowu się nie przeciągnie... -
U mnie na szczęście z mężem nie ma mocnych problemów bo też zawsze chciał dużo rodzinę i uwielbia dzieci chociaż jest w moim wieku. No ale my szybko zaczęliśmy bo pierwsze w wieku 20 lat niby taka wpadka ale nie do końca. Jak skończyłam szkole i wstępnie nie dostałam się na studia stwierdziłam że pójdę do pracy i rok poczekam na niego bo on był w technikum. I tak się nam jakoś pomyślała że fajnie by było mieć dziecko :p Kilka razy było bez. Potem wyszło że jednak dostałam się na studia i wyjechałam do Gdańska i plany się zmieniły M miał za rok do mnie dojechać. okres mi się spoznia 2 tygodnie ale zajęta byłam i zwalałam to na stres :p aż dopadła mnie mdłości. Zrobiłam test i najpierw był stres co to w ogóle będzie, co powiedzą rodzice i czy sobie poradzimy. Z jednej strony szkoda trochę moich studiów...ale z drugiej strony przez ten nasz trochę nieodpowiedzialny pomysł mam teraz wszystko co zawsze chciałam czyli dom i rodzinę. A studia skończyłam zaocznie.
MamaTuśka, P_aulinaaa29 lubią tę wiadomość
-
Tuska gratki
Groszku witamy
Ja w tym roku 27lat, ale pamiętajcie najważniejsze być młodym duchem bo czasem mając 20 można być zdziadzialym jak 60latek i na odwrót;) także cyce do przodu bo to tylko liczby i za 20lato będziemy młode fajne babkiHilary, aria40 lubią tę wiadomość
-
Tyska super:) gratuluje:)
Ja też chciałam trójkę do 30. Nie udało się. Najpierw mąż nie chciał, a jak się udało do straciłam.
Basik myślę że jutrzejszy test to tylko formalnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 19:33
Basik83, MamaTuśka lubią tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Mamabyc3 wrote:Ana to tym razem pewnie maj będzie urodzinowy a jak nie to czerwiec jest dużo miesięcy jakiś będzie szczesliwy
oby
Basik- trzymam kciuki za testa
MamaTuśka -gratulacje !!! ale super
karolinams-działaj ,kochana działaj trzeba owulkę wykorzystać puki jest
grochpaproch- witaj
Basik83, MamaTuśka lubią tę wiadomość