Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik83 wrote:No wlasnie dupa dalej bladzioch(nawet bladziochem bym tegi nie nazwala) nie wiem co jest grane ...moze to wcale nie ciazaPari wrote:aa ja mam cichą ochotę na olanie tego cyklu znaczy mierzenia temp. i tylko na testach owu .. może od nich na mierzenie ..w sumie wyższe na podobnym poziomie są ciągle... musze obgadać z mężulkiem
u nas zaczyna być nieciekawie w robocie zamiast więcej to mniej zamówień a to oznacza wątpliwe szanse na przedłużenie dalsze umowy.. no ale będzie jak będzie
A w pracy też jakiś kryzys, zamówień malutko, jakbym teraz uciekła to by nikt się nie gniewała, podejrzewam, że by się cieszyli , a za dwa lata pewnie by już była spowrotem dobra sytuacja firmy.
magada wrote:Karolina wczoraj chyba ovu była? Trzymam kciuki:)
Ja się wczoraj wieczorem pogodziłam z mężem a dziś rano powtórzyłam:)
A wszystko przez wino,bo nie mogłam sobie poradzić i powiedział, że ze wszystkim sobie sama poradzę ale do wina to potrzebuję jego:)
A u Ciebie super, że rozejm z mężem tak trzymaj kochana
-
Basik83 lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Podobno najlepszy jest bobotest żółty. Jest kreska 4 ddni po @ jesteś w ciąży nie ma co myśleć dużo kochana. A to czy jasna czy ciemna mało istotne 2 kreska zawsze oznacza ciążę. Możesz dla pewności zrobić test ovu jak masz jeszcze bo pokazują ciążę mi w 2 i teraz też pokazał, bo one zawsze są pozytywne w ciąży;) choć ja myślę, że nie ma co gdybac tylko się cieszyć i modlić byś w styczniu miała maluszka w ramionach:)
-
Mijaziu no to zaszalalas sąsiedzi nie narzekają trzymam kciuki
Magda to bierz chłopa w obroty i do roboty
Rybaa powiedz ze dzieci odmadzaja:)
Ja nie mierzylam temp tylko obserwacja szyjki, sluzu i testy wszyrsko ładnie się pokrywalokarolinams lubi tę wiadomość
-
Basik83 wrote:No wlasnie dupa dalej bladzioch(nawet bladziochem bym tegi nie nazwala) nie wiem co jest grane ...moze to wcale nie ciaza