Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik83 wrote:a ja mam dziś straszny dzień ...
ostatnio ciągle kłócę się z mężem
odnoszę wrażenie że on wcale się nie cieszy z groszka.wręcz przeciwnie.
do tego dziś dziewczynki tez przeszły same siebie w nie słuchaniu aż w końcu się wydarłam ..
poźniej dzwoniła do mnie siostra i płakała mi do słuchawki żę fajnie że jestem w ciązy (tylko ona z rodziny wie)ale ona czuje się teraz taka skrzywdzona przez los bo na razie nie może sie starać bo coś tam w macicy to jej tłumacze idź na zabieg a potem staranka a ona że nie wie i mi wyje no kurde jeszcze moja wina że w ciąży jestem a ona nie.
Mam wrażenie że ostatnio wszystkim przeszkadzam do tego hormony ...mam otchłań a nie doła..
Basik tulę. Wg mnie są takie dni, kiedy masz wrażenie, że cały świat chce cię wkurzyć. Oddychaj głęboko, ty się nie mozesz denerwować Jutro spojrzysz na wszystko inaczej. -
Basik przytulam,jutro będzie lepszy dzień.
Z tymi chłopami to tak to już jest,że oni to wszystko przeżywają jakoś tak na swój specyficzny sposób.A siostra może dziś tez miała zły dzień i Tobie się oberwało rykoszetem.
PodwójnaMama no to życzę owocnych seksów dzisiaj!Nie myśl o staraniach,ciesz się chwilą
Dziewczyny,ja tez chcę juz normalną ciepłą wiosnę.U nas dzisiaj pogoda tragiczna-zimno,wichury na zmianę z ulewami i czasami słońce wyjrzy.Poszłam po dzieciaki do przedszkola pieszo i coś mnie podkusiło,żeby jednak wracać autobusem i dobrze,bo ledwo przekroczyliśmy próg mieszkania to lunęło jak z cebra,eh...PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Basik nie martw się tym że masz zły dzień. Ja również dzisiaj do bani i w ciąży nie jestem jedyne co mogłoby mnie tłumaczyć to @.
Ja też chcę już ciepło ile oszaleć idzie. Moje chłopaki też przechodzą samych siebie.
HIlary mój mąż też dużo pracuje ma tylko 1 dzień w tyg wolny tak od 12 do 23 czasem 24 w pracy. Nadzieja w tym że jak zamkniemy jeden lokal częściej będzie w domu... -
Basik dokładnie każdy ma taki dzień. Tulę i oby jutro było lepiej a mąż to faktycznie pewnie musi wszystko sobie na spokojnie przemyśleć, mój też na początku chodził taki nadąsany jakby się nie cieszył potem przyznał mi że się boi czy sobie ze wszystkim poradzimy a teraz już sam się cieszy
Majzu super !
Ja z jednej strony bym chciała ciepła ale z drugiej tak jak dzisiaj zaczęło padać to przynajmniej mąż o 18 wrócił do domu
Ciekawe jak ja dzisiaj szybko zasne z tych emocji
-
majamia wrote:Bylam na usg. Wychodzi 7tydzien. Serducho pik pik robi
Basik- tule
Podwojnamama- miłego i przyjemnego sexowania
My już się pocichutku w ciągu dnia śmigneliśmy jak dziewczynki zajęły się sobąmajamia, PodwojnaMama, aria40 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze troszke sie stresowalam. Niby czlowiek wie, jak to jest z ciaza. Ze nie ma sie na pewne sprawy wplywu.
Lekarza tylko zapytalam, czy aby na pewno jest jedno. Zaskoczony drugi raz zerknal hahahaPodwojnaMama lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja juz dzisiaj po serduszkowaniu a teraz po ciagle mysli czy cos z tego bedzie he he i tak wkolko
Grochpaproch dzieki♥
P_aulinaaa ojej to Ty tez tylko meza na noc masz a to swoja dzialalnosc prowadzicie?
Hilary i jak wieczor z mezem? Przynajmniej czas szybciej Ci do jutra minie i wierze ze ciezko bedzie w nocy usnac. Ja chyba ani jednej nocy przed kazda wizyta w ciazy nie potrafilam przespac ha ha
Ana dzieki i za Was kciuki odpalam
-
nick nieaktualny
-
Majamia ja Ci się nie dziwię...ja tak samo niby dobrze so3 czuje nie mam jakiś niepokojących objawów a mega się stresuje co jutro na tym usg wyjdzie
Dziewczyny to teraz zostaje trzymać kciuki za plemniki
Podwojnamama oj o wiele lepiej dzisiaj wieczorek minął przynajmniej tak nie myślałam o jutrze i mąż zrobił mi budyń Teraz przed snem będę myśleć ale też oczy mi się zamykają że zmęczenia więc może nie będzie tak źle. Jutro rano będzie gorzej...ale też jak wstanę to będę musiała szybko się szykować żeby zdarzyć że wszystkim to czasu może nie będę miała rozmyślać
-
Basik przykro ze zamiast radosci od bliskich dostajesz rozczarowanie e kochana nie przejmuj się tym patrz na siebie i ciesz się swoim szczęściem, czasem trzeba tak egoistycznie podejsc do tematu. B
Majamua super maluszek rośnie wszystko w normie, tylko się cieszyć.
Hilary juz sroda i twoja wizyta ana79 super ze seksik zaliczony ja lubię tak przed dziećmi jak w marzeczenstwie konspiracja trzymam kciuki
Podwojnamama trzymam kciuki za
Aria tak to już jest cale zycie się na coś czeka. Jak tam twoje samopoczucie? Moje nadyawiwnie na pozytyw zniklo.
Właśnie kładę się wrocilam od przyjaciółki z winka, potem seksik z mężem a co tam teraz lulu jutro do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 23:29
Hilary lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za żołnierzy i jajeczka hehe
Basik u mnie też mój reagował że ryczec się chciało teraz jakoś się uspokoilo. Nie przejmuj się tylko się ciesz
Majamia super
Ja też już mam ciśnienie nie wiadomo jak wysokie. 2 tygodnie było bez stresu a teraz się obudziłam i czuje jak serce mi wali... będzie dobrze i u mnie i u ciebie Hilary bo musiHilary lubi tę wiadomość