Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej sorki u koleżanki się zagadałam. Wszystko jest ok z tym że nie mogła dobrze parametrów sprawdzić bo dzidziuś za malutki więc za 2 tygodnie mam znowu usg. Przezornosc sprawdziła to jest ok. Ma 4,2 cm. Serduszko ładnie bije. Według usg 11 tydzień i 1 dzień więc nie dużo młodsza. Straszny z niego/ z niej kreciołek bo ciągle podskakiwał Zajde do domu to wstawię zdjęcie
PodwojnaMama, Grochpaproch, ana79, Mamabyc3, majamia, Majzu, P_aulinaaa29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PodwojnaMama masz parkę w domu a teraz masz jakieś życzenia, pewnie ci wszystko jedno, aby się udało i było zdrowe .
Ja na początku starań to miałam parcie na córkę, a teraz to mi już wszystko jedno, aby się udało i żeby zdrowe byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 11:43
-
No właśnie wcześniej na pierwszych usg widziałam tylko kropkę a tu taki malutki człowieczek i tak fajnie rączkami machał i cały się kręcił, podskakiwał Szkoda tylko że zdjęcie mam słabe i nie widać go tak dobrze ale po prostu tak się kręcił że ciężko jej było zrobić
-
nick nieaktualnyKarolinams w pierwszej ciazy od razu czulam ze bedzie chlopak i tak chcialam miec synka pierwszego. Przy drugim czulam ze synek a wyszla corcia a teraz mi obojetnie byle zdrowe i z mezem obiecalismy sobie ze przy trzecim plci nie chcemy znac az do dnia porodu taka niespodzianka ma byc.
A Ty kiedy bedziesz testowac? Bo ja nigdy do terminu @ nie wytrzymuje i robie testy po 3 dziennie juz od 8dpo ha ha
Oj tak mnie tez rozczulaja takie wiesci z usg
Dziewczyny powiedzcie mi? Jak spojrzycie u mnie na wykres to nie widac serduszkowania. Czy to jest tylko w abonamencie premium?
-
nick nieaktualny
-
PodwojnaMama wrote:Karolinams w pierwszej ciazy od razu czulam ze bedzie chlopak i tak chcialam miec synka pierwszego. Przy drugim czulam ze synek a wyszla corcia a teraz mi obojetnie byle zdrowe i z mezem obiecalismy sobie ze przy trzecim plci nie chcemy znac az do dnia porodu taka niespodzianka ma byc.
A Ty kiedy bedziesz testowac? Bo ja nigdy do terminu @ nie wytrzymuje i robie testy po 3 dziennie juz od 8dpo ha ha
Oj tak mnie tez rozczulaja takie wiesci z usg
Dziewczyny powiedzcie mi? Jak spojrzycie u mnie na wykres to nie widac serduszkowania. Czy to jest tylko w abonamencie premium?
Ja z testowaniem czekałam bliżej @ tak od 12 dpo próbowałam robić , ale że mam zapas tych felernych z allegro to zacznę wcześniej też próbować
Mój 7 late też pyta kiedy będzie mieć rodzeństwo a starszy na samo hasło mówi, że oszaleliśmy, że on nie chce
ana79 wrote:...
Karolinams- już niedługo będziesz podglądać swojego maluszka,życzę Ci tego z całego serca.- cierpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 12:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zawsze mam w domu zapas z ebaya testow 30szt. Ale nie wiem jak dzialaja bo zawsze apteczne mialam i teraz aptecznych tez mam zapas i niemieckich i polskich testow, wiec jak bedzie okazja to bede miala porownanie jak te z ebaya wychodza bo zdania sa bardzo podzielone ale jedno jeat pewne jak tak po zdjeciach przegladam w necie to kreski pokazuja mega slabe niz apteczne.
-
PodwojnaMama wrote:Najlepsze sa moje dzieci ciagle pytaja kiedy w koncu bedzie dzidzia w brzuszku i oczywiscie syn chce brata a corcia siostrzyczke he he najlepiej blizniaki i do tego parka