Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti witaj. planujecie czwórkę czy może większą drużynę?
Dziewczyny, super wieści z wizyt!
Ale ten czas leci, dopiero niedawno się z Wami witałam a tu już tyle fasolek
A my wczoraj jeździliśmy ze starszą córką po lekarzach. Wsadziła sobie naklejkę do nosa i płakała, że ją boli. Pchała paluszki do noska i jeszcze bardziej płakała. Jak w końcu trafiliśmy na laryngologię to się uspokoiła i w badaniu nic nie wyszło. Lekarka stwierdziła, że musiała wciągnąć do gardła i połknęła. Oby. Co się nastresowaliśmy to nasze..
U mnie majówka pewnie w książkach, niedługo koniec kursu i egzamin, a jakoś nie składało się wcześniej zabrać za nic M zajmie się dzieciakami to będzie czas. Może jakiś krótki wypad w 1 dzień, coby w końcu trochę razem pobyć, bo w tygodniu mąż w pracy, w weekendy moja szkoła..Hilary, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Hilary ale słodziutki dzidziuś!!!!!
Marti witaj
Nasza majówka jeszcze pod znakiem zapytania. Pewnie jakaś wizyta u teściów. Teść ma urodziny 3 maja. Żeby tylko słoneczko zaświeciło!!!
Czekam na wyniki proga....Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamabyc wyobrazilam sobie moja corcie bo na bank tez by sie obrazila tylko ja akurat mam tak super gina ze my zawsze cala rodzina do gabinetu wchodzimy na kazde USG wiec problemu z tym nie ma.
Patrycjael nie kusi Cie zeby juz zatestowac trzymam kciuki za II kreseczki
Karolinams ja sama nie moge uwierzyc ze u Hilary to juz 12tc i pamietam jak jeszcze nie udzielalam sie tutaj i razem z Hilary testowalam w ciazy czas leci tylko jak na testowanie czekamy to juz inna sprawa he he
Basik ciesze sie ze maz zrozumial swoj blad i przeprosil
Grochpaproch u nas nie ma majowki, wiec planow zadnych ale Twoje sa mega swietne a tymbardziej uwielbiam takie spotkanie po latach
hilary ale cudowny maly szkrabik ♥
Witaj Marti dlugo sie juz staracie?
P_aulinaaa mogliby w Polsce juz wprowadzic zakaz pracy w dni wolne. Kazdemu odpoczynek sie nalezy.
Rybaaaa kurcze to sie nastresowaliscie dobrze ze wszystko jest ok. Swoja droga jak slysze dookola co dzieci potrafia zrobic to sobie mysle ze mialam to szczescie ze moje dzieci nigdy do buzi nic nie pchaly. Nie zwalaly rzeczy ze stolu, mebli itp. wyjatkowo grzeczne sa bo nigdy nawet glupiego pomyslu nie mialy ale to chyba przez to ze moj syn od zawsze byl taki spokojny i nauczyl siostre co jest dobre, co bezpieczne a co nie juz od malego
Aria czekamy zatem na wyniki
U nas po weekendzie juz prawdziwa Wiosna a moze i lato szybko przyjdzie bo juz po 20 stopni bedzie a w nocy po 15 w koncu bo ile mozna w kurtkach chodzic
Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomozcie. Spojrzcie na moj wykres na 9dc. W tedy bralam antybiotyk i mialam goraczke stad taka wysoka temp. Zaznaczylam zeby ja pominac. Dobrze zrobilam?
Czy moze calkowicie ja usunac z wykresu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 18:04
-
Paulinaa to gdzie ty pracujesz? Masakra jakaś
Basik doczekasz się wizyty ja teraz 5tygodni muszę czekać ale wiem że raz dwa zleci.
Podwójnamama dobrze ze zaznaczyła bo oby mogła się przesunąć.
Aria czekamy
Rybaa straszne ja chyba na zawał bym zeszla..
Hilary no to jest prawdziwy mały człowiek
Marti witamy
Wogole myślę już zaczyna nam się udawać więc teraz nam 3 wyszlo na grudzień więc teraz czas na koleje 2 kreski na styczeń i luty kochane. Więc chłopów wykorzystać jak najlepiej:)Basik83, Majzu lubią tę wiadomość
-
Basik83 wrote:dziewczyny co myslicie o farbowaniu wlosow w ciazy szczegolnie blondy
-
nick nieaktualnyBasik83 wrote:dziewczyny co myslicie o farbowaniu wlosow w ciazy szczegolnie blondy
farbowalam normalnie w kazdej ciazy
Mamabyc juz lada dzien Maj, wiec tez mam nadzieje ze kreseczki sie posypia
Dzieki dziewczyny, fajnie ze jest forum i mozna o wszystko spytac -
Kochane uroki pracy w gastronomii. Prowadzimy z mężem pizzerie więc nawet jeśli będzie w Polsce zakaz pracy w niedzielę i święta to nas nie będzie obowiązywać. W Wielkanoc Bozenarodzenie mamy zamknięte ale weekend majowy duży ruch żal zamykać.
PodwojnaMama lubi tę wiadomość