Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
PodwojnaMama wrote:Krolinams a ile lat ma starszy syn?
A Ty masz wykupiony abonament tutaj?
Ja nie mam nic wykupione i mi działa , mam ograniczone i nie widzę wielu rzeczy ale te podstawowe działają ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 12:34
-
Ja mam abonament wykupiony. Chcialam, zeby mi prognozowalo, pomagalo. A za udostepnione wykresy, dostalam miesiac darmowy. Teraz do ktoregos maja mam abonament.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hej dziewczyny dawno mnie tutaj nie było, ale czasu brakowało... Dziś/jutro mam miec miesiączkę i oczywiście mam nadzieje, że jej nie będzie. Prowadzę wykres temperatury, jak narazie jest wysoka. Wyższa niż w poprzednim cyklu... Ale jakoś brak mi nadziei. Próbowałam przeczytać co tutaj pisałyście od czasu mojej nieobecności ale sporo tego
Gratulacje wszystkim mamusiom, które się doczekały skarba i mogły ostatnio go obejrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:29
karolinams, Hilary lubią tę wiadomość
-
Mamabyc Hilary ale super nowiny heheh przez was sama sie nie moge doczekac wizyty a to jeszcze tyle czasu
u mnie dzis lepiej nawet mąż mnie przeprosil za swoje szczeniackie zachowaniekarolinams, Hilary, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,a jakie plany na majówkę?
Ja już się nie mogę doczekać soboty,jedziemy na Kaszuby do znajomych,nie widzieliśmy się prawie dwa lata.Żeby tylko pogoda dopisała i dzieciaki nie musiały się kisić w domu.Chociaż w dobrym towarzystwie to i pogoda do szczęścia nie potrzebna No i jest jeszcze jeden plus tego wyjazdu-zajmę głowę czym innym i nie będę się doszukiwała oznak ciąży czy zbliżajacego się okresu.Powinnam testować 01.05 ale jeżeli do tego czasu @ nie przyjdzie to zrobię test dopiero po powrocie do domu.
A żeby jeszcze bardziej poprawić sobie humor to na sobotę umówiłam się w końcu do fryzjera-chcę ściąć i sprzedać te moje długie kłaki i zrobić sobie króciutką fryzurkę.
Jak to niewiele trzeba,żeby odzyskać dobry humor,bo przez ostatnie dni to jakaś niemoc i przygnębienie mnie dopadło.
Miłego popołudnia dziewczynyHilary lubi tę wiadomość
-
Basik83 wrote:u mnie dzis lepiej nawet mąż mnie przeprosil za swoje szczeniackie zachowanie
Grochpaproch super plany na majówkę czas zleci i nie będziesz się stresować, ja dopiero 4maja @ ale zobaczę jak tempka będzie utrzymywać to może wcześniej zrobię.
My plany majówkowe niestety w domu, różne spotkania ze znajomymi ale wszystko na miejscu. Do morza mamy całkiem niedaleko więc może jakiś spacerek nad morze. Zobaczymy.
-
My plany majówkowe niestety w domu, różne spotkania ze znajomymi ale wszystko na miejscu. Do morza mamy całkiem niedaleko więc może jakiś spacerek nad morze. Zobaczymy.[/QUOTE]
O,bliskości morza to zazdroszczę ,u mnie co prawda wody pod dostatkiem,bo nawet pod domem jezioro ale co morze to morze.Bardzo lubię nasz Bałtyk
-
Jednak te NT to jest przezorność karkowa więc tego nie badała, źle ją zrozumiałam. Ale za 2 tygodnie pójdę i sprawdzę
A to mój maluszek :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/844d9c884b1a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9a159c98ce8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 14:06
Majzu, Basik83, Mamabyc3, Rybaaaa, magada, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Grochpaproch ja to nie wiem nawet czy mój będzie miał wolną majówkę czy do pracy będzie musiał 3 na pewno u teściów bo imieniny teściowej, 1 pewnie też do nich pojadę żeby nie siedzieć samej w domu, a jeśli mąż będzie miał wolne to nie wiem może do moich rodziców pojedziemy albo jak będzie ładna pogoda to na jakąś wycieczkę ale gdzieś niedaleko może do Gołdapi na piękną górę i tężnie albo na stańczyki
-
Hej Dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? Nareszcie znalazłam forum odpowiednie dla siebie
Jestem mamą trójki dzieci - córka 8, syn 5 i syn 2,5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 14:27
Majzu, Basik83, Grochpaproch, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
Ale fajna dzidzia
Hilary to życzę,żeby udało się mężowi dostać wolne.Dobrze wiem jak to jest,też mam taki zawód,że praca jest piątek,świątek i niedziela.Zeszły cały rok w ogóle nie byliśmy na żadnym urlopie,no ale w tym roku się udałoHilary lubi tę wiadomość