Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestescie kochane:))
Do okresu jeszcze troche(teoretycznie 3 maja),ale moja temp zachowuje sie klasycznie i pare dni przed zaczyna spadac-zawsze tak mam.Moje cykle sa bardzo podobne i samopoczucie takze.
Jak zachodzilam w ciaze to zawsze wiedzialam wczesniej,ze sie udalo.
Nigdy nie byla to niespodzianka:)
Wiem,ze chcecie mnie pocieszyc,ale musze sama sobie dac z tym rade.
Wiecie pare dni minie i znowu do boju.oby tylko nie okazalo sie,ze ten jajowod jest niedrozny,bo dopiero wtedy bede rozpaczac:(((
Milego dnia!!!Madzik
Mama 3 corek:) -
Mamabyc3 wrote:Ja w ciaży właśnie lipa się ratowalam i stropem z cebuli plus herbatka z miodem i cytryna. Napewno można większość tych psikaczy na gardło typu tatum verde
Tantum verde mam. I pastylki. Szczerze gardlo lepsze niz wczoraj, jednak lamanie czuje w kosciach. Do tego śnieg za oknem paralizuje. Dobrze, ze dzis obiad poza domem, bo jeszcze z lozka nie wyszlam...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Madzik rozumiem , trzymać będziemy kciuki w nowym cyklu, niech się szybko zaczyna. U mnie za każdym razem niespodzianka, nie było @ robiłam testy wychodziły negatywne szłam do lekarza po tabsy na wywołanie , a tam fasolka ale ja nigdy wcześniej nie mierzyłam temperatury, dopiero od roku zaczęłam mierzyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 14:33
-
nick nieaktualnyJa dziewczyn w kazdej ciazy zawsze na poczatku mialam zapalenie pluc i antybiotyk. I tez majamia mam tak ze jak gardlo zaczyna bolec to od razu zapalenie i juz wiem ze bez antybiotyku nie minie. Ale dopoki dajesz rade to super ze leczysz sie jak najbardziej naturalnie
Basik ta sennosc najgorsza co, zwala z nog w ciazy he he
Madzik rozumiem ze nie chcesz sie nakrecac ale ja jednak potrzymam te kciuki do konca
Karolina ale fajne mialas niespodzianki ciazowe
Hilary i co ze zmywarka? -
nick nieaktualnyMajamia juz jestes ktoras osoba z kolei ktora mi mowi ze udalo sie zajsc w ciazy po antybiotyku czy to przez to ze w tedy organizm jest oslabiony?
Hilary ale masz corcie spioszka super:) to spokojnie bez stresu mozesz sobie odpoczac do tej godziny
Karolina nie nudzi Ci sie jeszcze mierzenie tempki? Jednak jest to klopotliwe jak ma sie weekend i trzeba budzik nastawiac na dana godz. Ha ha -
Basik jak ktoś się już przyzwyczaić do zmywarki to strasznie ciężko potem się przyzwyczaić do ręcznego mycia...
Paulinaaa Ta moja to już star jest więc długo pewnie nie pociągnie ale takie córki już mi kulka razy robiła i jakoś samo się naprawiało więc mam nadzieję że niedługo znowu ruszy. Póki co zabieram się za tych kilka naczyń
A mój lód był za słodki...wzięłam gałka malinową licząc że będzie kwaśna...za to synek zadowolony z sheika i córa z wafelka
-
nick nieaktualnyJak przeczytalam o tym arbuzie to sie w glos zasmialam ha ha bo z synem w ciazy codziennie sama zjadalam calego arbuza na kolacje;) i moj syn od malutkiego tylko arbuzy by jadl ha ha
Hilary aktywnie dzisiaj dzien spedzilas a na ktorym pietrze mieszkasz?
My kiedys mieszkalismy na 4 pietrze bez windy ale jak corcia sie urodzila to zmienilismy mieszkanie na parterze z ogrodkiem. Jeju jak ja w tedy bylam szczesliwa ze nie musze dzieci i zakupow na gore targac
Dobra kobietki. Kladziemy dzieci spac. Pod prysznic i do sypialni dzialac trzeba -
nick nieaktualny
-
A ja kocham arbuza i ogórki małosolne. W biedrze arbuz za 4zl byliśmy kupiliśmy pół zjedli my w 10min heh zostało 2 pół na jutro
Podwójnamama moj mieszkał prawie 5lat ja mieszkałam 2 jakoś roku temu powiedzialan, że się nadaje do życia poza Polską i wróciliśmy do kraju. Jakoś nie potrafiłam się zaklimatyzowac mimo że próbowałam ale nie to nie dla mnie
To powodzenia w staraniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:38
-
PodwojnaMama wrote:
Karolina nie nudzi Ci sie jeszcze mierzenie tempki? Jednak jest to klopotliwe jak ma sie weekend i trzeba budzik nastawiac na dana godz. Ha ha
-
Podwojnamama no właśnie na 4 bez windy I raczej przez jeszcze ni3cale 4 lata się nie wprowadzimy bo mamy kredyt z mdmu i tam jest zapis że nie można przez 5 lat sprzedać. Trochę tego nie przemyslelismy pod względem dzieci ale w sumie okazja była bo mieszkanie po wujku który się wyprowadził do Anglii to i cena była niższa
Ja dzieci umylam i Werką już zaraz idzie spać a Wiktor kończy bułkę przy bajce i też leci. No dzisiaj mi się udało coś zrobić:p Za to teraz padnięta jestem i leżę i czekam na męża
Podwojnamama no to powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:49