X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow!! super:):) koniecznie zdjęcie wiesz gdzie :D

Batwoman :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 10:39

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze ja się dzisiaj odmeldowuję;-)
    Buźka z rana:-)
    Ruby oby zabieg był jak najmniej bolesny:-)... urwać głowę hydrze i niech spada:-)
    Agatia:-)) gratuluję i trzymam mocno kciuki za piękny przyrost:-)...a to matka natura psikusa super ci zrobiła, niby nic a tu ciąża:-)
    AgaL udanego romantycznego wyjazdu:-)
    Edycik co to za smuty głowa do góry no kto da radę zaciążyć jak nie Ty??;-)
    Majju kochana jedź we dwójkę wróćcie w trójkę, oj sie dzieje na takich wyjazdach odsetek ciąż wrasta gwałtownie:-)) zazdraszczam ci wyjazdu,a jak będzie już w trójkę ,to nie prędko dacie radę wyjechać.... dalej niż do spożywczaka przynajmniej na początku, czego Ci życzę:-))
    Cynamonku pilnuj żeby ci pytong nie zamarzł:-))
    Jaśminowa ty kobieto pracująca trzymaj się cieplutko:-)
    Paryzetka my też w sylwka we dwoje .... ale, ale żeby nie było nudno będziemy sami na całej sali kinowej... :-)) ... nikt więcej nie kupił biletu;-)...i mamy plan jak za starych dobrych czasów poobściskiwać się w kinie:-)) mam nadzieję, że nie będziecie nas potem oglądać z ukrytej kamery na you tube:-)))
    Renii trzymam kciuki za pomyślny transfer:-)
    EwelinaaKa dopóki @ nie ma to ciąża może być zobacz co Agatia wyprawia:-) bez owulacji w ciążę zaszła;-)

uffff chyba tyle ... coś Bratek ostatnio milczy, chyba LwD stosuje:-)

majju, AgaL, Reni555, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem kobiety, dzięki za kciuki :*

Majju zazdroszcze wyjazdu, zaraz sprawdze gdzie to jest :P

Cynamon super wybór, na pewno zrobisz wrażenie :-)

Ale to mnie kur..a bolalo ... Wilam się na tym fotelu ale nie z rozkoszy tylko dziwne takie uczucie, ból i takie mrowienie aż po jajniki... Podobno polipów całą masę malutkich widział, których na USG nie bylo widać - tylko tego jednego... Mówił że mam się starać wyjątkowo bo podpompowal też moje endo cokolwiek to znaczy? Mówił że to taki 3w 1 zabieg, usunął polipy, pompowal endo i coś tam jeszcze :/ chciał mi je pokazać ale dużo krwi było i nie było widać :(

Na razie się starać a o dalszych krokach dowiem się 12 stycznia na wizycie bo teraz po zabiegu nie wolno mi nic brać.
    Zabieg nazywał się biopsja endometrium...

Także jestem po i przeżyłam to kobiety!

AgaL, EwelinaaKa, Imię_Róży, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby! :* brzmi to hmmmm... Trochę strasznie :P ale dobrze, że już za Tobą! Nie słyszałam o takim zabiegu :/ chyba dużo jeszcze nie wiem... Jak teraz się czujesz? Jakiś dyskomfort?

Ruby lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to dobrze że same plusy po zabiegu i do dzieła :)

Ruby lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rety, aż mnie tam wszystko zaczęło boleć. Ale jak Cię tak kompleksowo 'obsłużył' to muszą być tego efekty!

Ruby lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png

Wysłany: 29 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wow!! super:):) koniecznie zdjęcie wiesz gdzie :D

Batwoman :D
    Zdjęcie będzie! No ba :)

Ruby, majju lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby! :* brzmi to hmmmm... Trochę strasznie :P ale dobrze, że już za Tobą! Nie słyszałam o takim zabiegu :/ chyba dużo jeszcze nie wiem... Jak teraz się czujesz? Jakiś dyskomfort?
    Dziękuje nie najgorzej ale lekko ciągnie w podbrzuszu i wykorzystuje m do roboty ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dobrze, że masz już to za sobą :-) teraz tylko czekać efekty w postaci maleństwa :-)

Ogłaszam wszem i wobec, że (przepraszam za wyrażenie) napier....dole się jak bombka w sylwestra :-) Zaczynam 5 cykl.

Imię_Róży, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dzielna babka z ciebie :*

Ewelinka powodzenia w nowym cyklu :)

Maju zazdraszczam wczasów :)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby i po ptokach:-) to teraz ciąża:-)lekarza trzeba słuchać, chłopina się postarał przygotowała gniazdko to teraz z m trzeba tam jajko złożyć ty swoje a m ze swojego niech też coś dorzuci:-PPP ...ja bym małżowi nie mówiła że ci gin endo pod pompował, wiesz chłopy to nie rozumieją takich rzeczy:-)jeszcze pójdzie i nastuka ginowi...;-P
    EwalinaaKa nowy cykl nowe możliwości, za kilkanaście dni robicie dziadkom wnuka:-)
    Ja tam się nie oszczędzam piję na co mam ochotę mimo, iż w tym miesiącu staramy się i przykładamy do obowiązków prokreacyjnych z wyjątkową częstotliwością;-), wychodzę z założenia dopóki na teście nie ma dwóch kresek mogę wszystko, jakoś w pierwszej ciąży byłam na nartach wykopyrtnęłam się milion razy na stoku, piliśmy przez tydzień codziennie piwo, wino a nawet wódkę, a byłam już w 5-tym tygodniu ciąży tyko nie wiedziałam, to dzieć jest zdrowy a nawet inteligenty:-)... więc niech żyje LwD;-)

AgaL, cinnamon cookie, EwelinaaKa, Paryzetka83, Edycik, Kjopa3, majju, Reni555, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Rózy dobrze prawi, polać Jej ;) ;)
    dlatego też mam zamiar zaszaleć z M w Sylwka....nawet jeśli coś tam się we mnie dzieje, to i tak jest mega wcześnie na obawy ;)

cinnamon cookie, Ejrene, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię róży - trudno się z tobą nie zgodzić w każdej kwestii :) i podpompowania i LwD
    a z tym, że mogę wszystko dopóki nie zobaczę II wyjątkowo się zgadzam, nie ma co świrować ;)

Ewelinka @ nie lubię, ale za to wiwatowanie w sylwestra i urobienie się na bombkę bardzo, bo zrobię dokładnie to samo ;)

Ejrene dziękuję :*, czekamy na wieści z wizyty i na info o płci rzecz jasna ;)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Dziękuje nie najgorzej ale lekko ciągnie w podbrzuszu i wykorzystuje m do roboty ;)
    Dobrze, że masz tam pod ręką kogo wykorzystywać ;)

A plan na Sylwka mam podobny! :) właśnie menda mi się kończy... Aaaa nie pisałam, że dostałam w pierwszy dzień Świąt? No, to tyle było z tego stroju mikołajki ;) tyle, że se założyłam, o.

AgaL, Imię_Róży, Ruby, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek idź na Sylwka w stroju mikołajki... :P ale zrobiłabyś furorę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dobrze, że masz tam pod ręką kogo wykorzystywać ;)

A plan na Sylwka mam podobny! :) właśnie menda mi się kończy... Aaaa nie pisałam, że dostałam w pierwszy dzień Świąt? No, to tyle było z tego stroju mikołajki ;) tyle, że se założyłam, o.

no nie pisałaś, ja dostałam dzień przed wigilią także pojedziemy na tym samym wózku:)

Aga ma rację, na Sylwka już możesz użyć stroju :D

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon no to się chłop smakiem obszedł;-)
    Ja dzisiaj robię nalot dywanowy na jakąś galerię celem zakupienia sporej ilości ciuchów, nie wiem butów, torebki co mi tam w łapki wpadnie;-) ostatnio kupowałam 3 miechy temu i muszę inaczej się uduszę;-)se coś kupić:-)

AgaL, Ruby, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Róży znam to uczucie, ja jutro mam wolne i z Siostrą i jej Miniaturką też uderzamy na galerie :) udanych łowów :D

Ruby, Imię_Róży lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię tylko se jakiś limit ustaw na koncie bo jak wpadniesz to kurz i wiatr zostanie tylko :)

A mnie się pytają właśnie znajomi co mają mi kupić w prezencie :P
    M zasugerował, że bon do sklepu odzieżowego bądź smartwatcha :P jest ich dość dużo więc chcą coś konkretnego zamiast pierdoł kupować ;)

Także Imię róży ja może też po Nowym Roku wpadam na sklepy i biorę co się da! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 13:31

AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dobrze że jesteś już po :) dzielna kobitka

Cinnamonku potem czekamy na fotorelację ;)

Imię_Róży bardzo dobre masz podejście z tym,że póki nie ma dwóch kresek na teście nie ma co sobie załować :) bardzo mi się podoba takie podejście do sprawy kochana.

cinnamon cookie, majju lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
‹‹ 1007 1008 1009 1010 1011 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ