X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik co porabiasz w wolnym czasie?:)

Aguś do 9 poleniuchuję,potem się ogarnę i biorę się za sprzątanie. Muszę troszkę posprzątać :)
    a Ty jak w pracy w miarę spokojnie?Fajnie,że od jutra masz wolne pośpisz sobie kochana.

Paryzetko my jedziemy do znajomych na domówkę w tym roku :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś do 9 poleniuchuję,potem się ogarnę i biorę się za sprzątanie. Muszę troszkę posprzątać :)
    a Ty jak w pracy w miarę spokojnie?Fajnie,że od jutra masz wolne pośpisz sobie kochana.

Paryzetko my jedziemy do znajomych na domówkę w tym roku :)
    Jakas przebierana impreza czy nie ?
    Ja właśnie żałowałam że nie rzucilam hasłem o przebieraniu w jakimś temacie...teraz już za późno ale fakne są takie imprezki można się posmiac ze strojów :-)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom w pracy spoko, z nieoficjalnych źródeł wiem, że moi obecni współpracownicy bardzo walczyli by mnie nie przenoszono i narazie zostaje :D

cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa, Kjopa3, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cześć Paryzetka:)
    my spontanicznie zdecydowaliśmy z M i jedziemy na 3 dni do Krynicy :) to takie nasze romantyczne miejsce ;)
    Oj to będzie się działo jak romantyczny wyjazd we dwoje fiu fiu ;-)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahha będzie :)
    a moi rodzice ze znajomymi będą w miasteczku obok - w Muszynie ;) także w Nowy ROk jakiś wspólny obiadek pewnie.

A co do przebieranych imprez...oj poszłabym chętnie. Wieki temu na takiej byłam...

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby Twoje plany znałam, ale reszty dziewczyn nie :p
    Ja planuję w domu z ukochanym :) Może znajomi wpadną - ja tak lubię jak jesteśmy we dwoje i razem świętujemy :)

Aguś fajny wyjazd się szykuje ;) Dobrze, że w takie specjalne dla Was miejsce.

Edycik domówki są najfajniejsze :)

A nikt na bal się nie wybiera?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka też tak lubię jak Wy będziecie świętować, rok temu tak spędzalismy sylwka :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ruby trzymam kciuki o 10.00 oby poszło, jak po maśle :)
    AgaL ale się szykuje cudowny Sylwester :) Bawcie się dobrze :)
    Edycik ja si3 nie martwię lampką wina, choć wiadomo, że lepiej żeby jej nie było ;) zazwyczaj po owu nie piję, ale tym razem byłam pewna, że cykl stracony ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jedna z takich nocy kiedy możemy poświętować we dwójkę, pojeść, pogadać bez goniących nas obowiązków - uwielbiam to :)
    A w Nowy Rok zawsze kogoś zapraszamy, bo ileż można tylko we dwoje ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka my w domku z moją przyjaciółką. Nie wybieramy się nigdzie.

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewuszki :)

Aga super pomysl z wyjazdem :) Ja w niedziele wrocilam z Zakopanego i było super :)

Paryzetka w tym roku wyprawiam u mnie Sylwka w gronie znajomych :) Mnie bale jakoś nie kręcą wole zdecydowanie domowki :)

Ruby oczywiście powodzenia dzisiaj i daj znać jak będziesz po.
    A pomysl z przrbierankami to swietna sprawa. My w tamtym roku i z 3 lata temu mielismy takiego Sylwka wiecej smiechu w jednym wieczorze nie mozna sobie zafundowac :-D

A po za tym ja dziewuszki również po sylwestrze mam wolne i wracam 7 stycznia :-D Jak dla mnie to bardzo duzo wolnego ponieważ ja w ciągu roku mam tylko 8 dni urlopu tylko w wakacje a tutaj 6 dni będzie :-D I planuje leżeć :)

Milego dnia życzę wam kochane :*

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

Ja, ja idę na bal :-) juz nie mogę się doczekać :-D muszę zalać smutki bo @ juz za rogiem...

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia Zakopane...fajnie :) :)

EwelinaaKa a może będziesz świętować nieprzyjście @ ? ;)

Kasia1407 lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś ty...tempka poleciała na łeb, na szyję... Nie ma bata...przyjdzie (niestety) :-(

Za to tak podbuduje endo, że następny cykl jest mój haha (chciałoby się)

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam piękne panie.
    Ruby, oczywiście trzymam kciuki za sprawne i bezbolesne usunięcie polipa. I czekam na info.
    Aga, ale super sprawa taki wyjazd! My sylwestra spędzimy we dwójkę pewnie przy jakiś filmach. Za to mamy taką fajną 'tradycję', że zawsze w Nowy Rok przez prawie cały dzień słuchamy razem listy Top Wszechczasów w radiowej Trójce :)
    Paryzetka, ja też do pracy wracam dopiero 11-go :) Co nie znaczy, że nie pracuję, bo właśnie piszę artykuł do pracy ;)
    Reni, trzymam kciuki za IVF, niech wszystko pójdzie zgodnie z planem to i hormony się uspokoją.
    EwelinaaKa, póki @ nie ma jest nadzieja, pamiętasz? :)

Miłego dnia Kochane.

A jeszcze Wam powiem, że razem z rodzinką M. wybieramy się w maju do Andaluzji, na dniach będziemy rezerwować bilety i noclegi.
    W piątym miesiącu ciąży można jeszcze latać, co nie? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 09:42

cinnamon cookie, EwelinaaKa, Paryzetka83, Jasminowa, Ejrene, Kjopa3, katiuszaa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten mroźny poranek :) właśnie, u kogo mróz? U mnie -7!

Ruby daj znać szybko po wizycie co i jak!

Reni dobrze, że szybko po sprawie, mniej nerwów Cię to kosztowało :)

Aga no to szykuje się super Sylwester! :)

Majju można można ;) Andaluzja? Szalejecie!

A ja się wybieram na bal przebierańców :) pisałam już kiedyś :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku, strój seksi wiedźmy już gotowy? U mnie, na czwartym piętrze -6 :) Ale pięknie świeci słońce i leży ciutek śniegu :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjuuu Andaluzja...super!!! :)

Cinnamonek w co w końcu się przebierasz?:)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Niezłe się imprezy Sylwestrowe szykują u Was.
    My w tym roku zostajemy sami z dziećmi, obwieściliśmy wszem i wobec, co nie było łatwe ; ). Ja wątpie, że doczekam do północy, bo ostatnio zasypiam w każdej pozycji o każdej porze, kompletnie w tym roku nie mamy ochoty na imprezę.
    Zrobimy sobie jakąś fajną kolację i posiedzimy razem, może nawet jakieś tańce się pojawią, kto wie ; ) Za to w Nowy Rok zaprosiliśmy naszych przyjaciół z dziećmi na żurek.

Reni- kciuki za INV, nie ma się co dziwić, że masz huśtawki nastrojów, to na pewno dużo emocji Cię kosztuje, ale już zaraz będzie po wszystkim,

Ruby- kciuki,już po 10, więc może już polipa nie ma : )

Majju- wspaniałe plany z tą Andaluzją!

Miłego dnia wszystkim !

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju, Aga - długo nad tym myślałam i w końcu przebieram się za.... Dziewczynę batman :D hahaha ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1006 1007 1008 1009 1010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ