X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik co porabiasz w wolnym czasie?:)

Aguś do 9 poleniuchuję,potem się ogarnę i biorę się za sprzątanie. Muszę troszkę posprzątać :)
    a Ty jak w pracy w miarę spokojnie?Fajnie,że od jutra masz wolne pośpisz sobie kochana.

Paryzetko my jedziemy do znajomych na domówkę w tym roku :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś do 9 poleniuchuję,potem się ogarnę i biorę się za sprzątanie. Muszę troszkę posprzątać :)
    a Ty jak w pracy w miarę spokojnie?Fajnie,że od jutra masz wolne pośpisz sobie kochana.

Paryzetko my jedziemy do znajomych na domówkę w tym roku :)
    Jakas przebierana impreza czy nie ?
    Ja właśnie żałowałam że nie rzucilam hasłem o przebieraniu w jakimś temacie...teraz już za późno ale fakne są takie imprezki można się posmiac ze strojów :-)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom w pracy spoko, z nieoficjalnych źródeł wiem, że moi obecni współpracownicy bardzo walczyli by mnie nie przenoszono i narazie zostaje :D

cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa, Kjopa3, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cześć Paryzetka:)
    my spontanicznie zdecydowaliśmy z M i jedziemy na 3 dni do Krynicy :) to takie nasze romantyczne miejsce ;)
    Oj to będzie się działo jak romantyczny wyjazd we dwoje fiu fiu ;-)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahha będzie :)
    a moi rodzice ze znajomymi będą w miasteczku obok - w Muszynie ;) także w Nowy ROk jakiś wspólny obiadek pewnie.

A co do przebieranych imprez...oj poszłabym chętnie. Wieki temu na takiej byłam...

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby Twoje plany znałam, ale reszty dziewczyn nie :p
    Ja planuję w domu z ukochanym :) Może znajomi wpadną - ja tak lubię jak jesteśmy we dwoje i razem świętujemy :)

Aguś fajny wyjazd się szykuje ;) Dobrze, że w takie specjalne dla Was miejsce.

Edycik domówki są najfajniejsze :)

A nikt na bal się nie wybiera?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka też tak lubię jak Wy będziecie świętować, rok temu tak spędzalismy sylwka :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ruby trzymam kciuki o 10.00 oby poszło, jak po maśle :)
    AgaL ale się szykuje cudowny Sylwester :) Bawcie się dobrze :)
    Edycik ja si3 nie martwię lampką wina, choć wiadomo, że lepiej żeby jej nie było ;) zazwyczaj po owu nie piję, ale tym razem byłam pewna, że cykl stracony ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jedna z takich nocy kiedy możemy poświętować we dwójkę, pojeść, pogadać bez goniących nas obowiązków - uwielbiam to :)
    A w Nowy Rok zawsze kogoś zapraszamy, bo ileż można tylko we dwoje ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka my w domku z moją przyjaciółką. Nie wybieramy się nigdzie.

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewuszki :)

Aga super pomysl z wyjazdem :) Ja w niedziele wrocilam z Zakopanego i było super :)

Paryzetka w tym roku wyprawiam u mnie Sylwka w gronie znajomych :) Mnie bale jakoś nie kręcą wole zdecydowanie domowki :)

Ruby oczywiście powodzenia dzisiaj i daj znać jak będziesz po.
    A pomysl z przrbierankami to swietna sprawa. My w tamtym roku i z 3 lata temu mielismy takiego Sylwka wiecej smiechu w jednym wieczorze nie mozna sobie zafundowac :-D

A po za tym ja dziewuszki również po sylwestrze mam wolne i wracam 7 stycznia :-D Jak dla mnie to bardzo duzo wolnego ponieważ ja w ciągu roku mam tylko 8 dni urlopu tylko w wakacje a tutaj 6 dni będzie :-D I planuje leżeć :)

Milego dnia życzę wam kochane :*

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

Ja, ja idę na bal :-) juz nie mogę się doczekać :-D muszę zalać smutki bo @ juz za rogiem...

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia Zakopane...fajnie :) :)

EwelinaaKa a może będziesz świętować nieprzyjście @ ? ;)

Kasia1407 lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś ty...tempka poleciała na łeb, na szyję... Nie ma bata...przyjdzie (niestety) :-(

Za to tak podbuduje endo, że następny cykl jest mój haha (chciałoby się)

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam piękne panie.
    Ruby, oczywiście trzymam kciuki za sprawne i bezbolesne usunięcie polipa. I czekam na info.
    Aga, ale super sprawa taki wyjazd! My sylwestra spędzimy we dwójkę pewnie przy jakiś filmach. Za to mamy taką fajną 'tradycję', że zawsze w Nowy Rok przez prawie cały dzień słuchamy razem listy Top Wszechczasów w radiowej Trójce :)
    Paryzetka, ja też do pracy wracam dopiero 11-go :) Co nie znaczy, że nie pracuję, bo właśnie piszę artykuł do pracy ;)
    Reni, trzymam kciuki za IVF, niech wszystko pójdzie zgodnie z planem to i hormony się uspokoją.
    EwelinaaKa, póki @ nie ma jest nadzieja, pamiętasz? :)

Miłego dnia Kochane.

A jeszcze Wam powiem, że razem z rodzinką M. wybieramy się w maju do Andaluzji, na dniach będziemy rezerwować bilety i noclegi.
    W piątym miesiącu ciąży można jeszcze latać, co nie? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 09:42

cinnamon cookie, EwelinaaKa, Paryzetka83, Jasminowa, Ejrene, Kjopa3, katiuszaa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten mroźny poranek :) właśnie, u kogo mróz? U mnie -7!

Ruby daj znać szybko po wizycie co i jak!

Reni dobrze, że szybko po sprawie, mniej nerwów Cię to kosztowało :)

Aga no to szykuje się super Sylwester! :)

Majju można można ;) Andaluzja? Szalejecie!

A ja się wybieram na bal przebierańców :) pisałam już kiedyś :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku, strój seksi wiedźmy już gotowy? U mnie, na czwartym piętrze -6 :) Ale pięknie świeci słońce i leży ciutek śniegu :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjuuu Andaluzja...super!!! :)

Cinnamonek w co w końcu się przebierasz?:)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Niezłe się imprezy Sylwestrowe szykują u Was.
    My w tym roku zostajemy sami z dziećmi, obwieściliśmy wszem i wobec, co nie było łatwe ; ). Ja wątpie, że doczekam do północy, bo ostatnio zasypiam w każdej pozycji o każdej porze, kompletnie w tym roku nie mamy ochoty na imprezę.
    Zrobimy sobie jakąś fajną kolację i posiedzimy razem, może nawet jakieś tańce się pojawią, kto wie ; ) Za to w Nowy Rok zaprosiliśmy naszych przyjaciół z dziećmi na żurek.

Reni- kciuki za INV, nie ma się co dziwić, że masz huśtawki nastrojów, to na pewno dużo emocji Cię kosztuje, ale już zaraz będzie po wszystkim,

Ruby- kciuki,już po 10, więc może już polipa nie ma : )

Majju- wspaniałe plany z tą Andaluzją!

Miłego dnia wszystkim !

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju, Aga - długo nad tym myślałam i w końcu przebieram się za.... Dziewczynę batman :D hahaha ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1006 1007 1008 1009 1010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ