Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Edycik co porabiasz w wolnym czasie?
Aguś do 9 poleniuchuję,potem się ogarnę i biorę się za sprzątanie. Muszę troszkę posprzątać
a Ty jak w pracy w miarę spokojnie?Fajnie,że od jutra masz wolne pośpisz sobie kochana.
Paryzetko my jedziemy do znajomych na domówkę w tym rokuAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Aguś do 9 poleniuchuję,potem się ogarnę i biorę się za sprzątanie. Muszę troszkę posprzątać
a Ty jak w pracy w miarę spokojnie?Fajnie,że od jutra masz wolne pośpisz sobie kochana.
Paryzetko my jedziemy do znajomych na domówkę w tym roku
Ja właśnie żałowałam że nie rzucilam hasłem o przebieraniu w jakimś temacie...teraz już za późno ale fakne są takie imprezki można się posmiac ze strojów -
Nom w pracy spoko, z nieoficjalnych źródeł wiem, że moi obecni współpracownicy bardzo walczyli by mnie nie przenoszono i narazie zostaje
cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa, Kjopa3, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Hahha będzie
a moi rodzice ze znajomymi będą w miasteczku obok - w Muszynietakże w Nowy ROk jakiś wspólny obiadek pewnie.
A co do przebieranych imprez...oj poszłabym chętnie. Wieki temu na takiej byłam...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby Twoje plany znałam, ale reszty dziewczyn nie :p
Ja planuję w domu z ukochanymMoże znajomi wpadną - ja tak lubię jak jesteśmy we dwoje i razem świętujemy
Aguś fajny wyjazd się szykujeDobrze, że w takie specjalne dla Was miejsce.
Edycik domówki są najfajniejsze
A nikt na bal się nie wybiera?
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hej dziewczyny
Ruby trzymam kciuki o 10.00 oby poszło, jak po maśle
AgaL ale się szykuje cudowny SylwesterBawcie się dobrze
Edycik ja si3 nie martwię lampką wina, choć wiadomo, że lepiej żeby jej nie byłozazwyczaj po owu nie piję, ale tym razem byłam pewna, że cykl stracony
AgaL lubi tę wiadomość
-
To jedna z takich nocy kiedy możemy poświętować we dwójkę, pojeść, pogadać bez goniących nas obowiązków - uwielbiam to
A w Nowy Rok zawsze kogoś zapraszamy, bo ileż można tylko we dwoje8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Witam dziewuszki
Aga super pomysl z wyjazdemJa w niedziele wrocilam z Zakopanego i było super
Paryzetka w tym roku wyprawiam u mnie Sylwka w gronie znajomychMnie bale jakoś nie kręcą wole zdecydowanie domowki
Ruby oczywiście powodzenia dzisiaj i daj znać jak będziesz po.
A pomysl z przrbierankami to swietna sprawa. My w tamtym roku i z 3 lata temu mielismy takiego Sylwka wiecej smiechu w jednym wieczorze nie mozna sobie zafundowac
A po za tym ja dziewuszki również po sylwestrze mam wolne i wracam 7 styczniaJak dla mnie to bardzo duzo wolnego ponieważ ja w ciągu roku mam tylko 8 dni urlopu tylko w wakacje a tutaj 6 dni będzie
I planuje leżeć
Milego dnia życzę wam kochane :*AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Witam piękne panie.
Ruby, oczywiście trzymam kciuki za sprawne i bezbolesne usunięcie polipa. I czekam na info.
Aga, ale super sprawa taki wyjazd! My sylwestra spędzimy we dwójkę pewnie przy jakiś filmach. Za to mamy taką fajną 'tradycję', że zawsze w Nowy Rok przez prawie cały dzień słuchamy razem listy Top Wszechczasów w radiowej Trójce
Paryzetka, ja też do pracy wracam dopiero 11-goCo nie znaczy, że nie pracuję, bo właśnie piszę artykuł do pracy
Reni, trzymam kciuki za IVF, niech wszystko pójdzie zgodnie z planem to i hormony się uspokoją.
EwelinaaKa, póki @ nie ma jest nadzieja, pamiętasz?
Miłego dnia Kochane.
A jeszcze Wam powiem, że razem z rodzinką M. wybieramy się w maju do Andaluzji, na dniach będziemy rezerwować bilety i noclegi.
W piątym miesiącu ciąży można jeszcze latać, co nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 09:42
cinnamon cookie, EwelinaaKa, Paryzetka83, Jasminowa, Ejrene, Kjopa3, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Witam się w ten mroźny poranek
właśnie, u kogo mróz? U mnie -7!
Ruby daj znać szybko po wizycie co i jak!
Reni dobrze, że szybko po sprawie, mniej nerwów Cię to kosztowało
Aga no to szykuje się super Sylwester!
Majju można możnaAndaluzja? Szalejecie!
A ja się wybieram na bal przebierańcówpisałam już kiedyś
AgaL lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Niezłe się imprezy Sylwestrowe szykują u Was.
My w tym roku zostajemy sami z dziećmi, obwieściliśmy wszem i wobec, co nie było łatwe ; ). Ja wątpie, że doczekam do północy, bo ostatnio zasypiam w każdej pozycji o każdej porze, kompletnie w tym roku nie mamy ochoty na imprezę.
Zrobimy sobie jakąś fajną kolację i posiedzimy razem, może nawet jakieś tańce się pojawią, kto wie ; ) Za to w Nowy Rok zaprosiliśmy naszych przyjaciół z dziećmi na żurek.
Reni- kciuki za INV, nie ma się co dziwić, że masz huśtawki nastrojów, to na pewno dużo emocji Cię kosztuje, ale już zaraz będzie po wszystkim,
Ruby- kciuki,już po 10, więc może już polipa nie ma : )
Majju- wspaniałe plany z tą Andaluzją!
Miłego dnia wszystkim !https://www.maluchy.pl/ci-72052.png