Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
majju, no ba! Głównie ze względu na progesteron. Mąż stara się być rozsądny, ale patrząc na to, jak się "wycięłam" (taka moja forma tonowania emocji
nic na to nie poradzę), zapytał czy chcę, żebyśmy pojechali do laboratorium 24h
ale nie - zrobię betę jutro rano, wyniki będą wieczorem - zawsze to jeszcze kilkanaście godzin na ewentualny przyrost
Jeśli wyniki będą dawały jakąkooooooolwiek nadzieję, że Ktosik próbuje zawalczyć, wtedy w sobotę absolutnie nie będę odstawiała Luteiny.
Wiecie... nawet, jeśli tfu tfu urosłaby ta beta tylko na chwilę, to już jest coś... Bo ja powoli łapałam się na myśli, że może te nasze komórki jakoś tak nie potrafią ze sobą niczego konstruktywnego utworzyć....
madka, dzięki!!!Reni555 lubi tę wiadomość
-
Zasypana pyłem i oblepiona tynkiem nadrobiłam zaległości - Bratku trzymam kciuki żeby to było to!!!!
Edycik - kiecka czerwona! Uwielbiam taki fason, cjoć nie dla mnie on
Agatia lekarz bez serca Ci się trafił! Jeśli to ma Cię uspokoić to zrób betę.
Wracam do gipsowania ścianBratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyBratku trzymam bardzo mocno kciuki. Nie chce zapeszać. chodź ja na twoim miejscu poleciałabym po jeszcze jeden test. ps. jak nie masz w okolicy to wpadaj do mnie ja mam taki mały zapasik bardzo czułych a z miłą chęcią zobaczyłabym jak na teście ciążowym pojawia się druga kreska.
Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
-
Rossmanowy. Facelle.
P.S. Nie wytrzymałam... Jedziemy na Solec... Być może to HIPER głupie, ale po prostu muszę... Blada kreska, bo blada, ale widać, jak w pysk strzelił... Tyle czekania...
Żeby chociaż ze 3,0 wyszła, to i tak byłoby najwięcej, jak do tej poryWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:03
Reni555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Rossmanowy. Facelle.
P.S. Nie wytrzymałam... Jedziemy na Solec... Być może to HIPER głupie, ale po prostu muszę... Blada kreska, bo blada, ale widać, jak w pysk strzelił... Tyle czekania...
Żeby chociaż ze 3,0 wyszła, to i tak byłoby najwięcej, jak do tej pory
Z wynikami szybciutko do nas bo ja nie wytrzymam z ciekawości. Normalnie podekscytowana jestem jakby to o mój wynik chodziłomajju, Bratek lubią tę wiadomość
-
Bratku jejku bardzo mocno trzymam kciuki!!!! Aż mi łzy napłynęły do oczu. Trzymam mocno kciuki za wynik. Napisz kiedy będzie bo też jestem zajarana chyba nawet bardziej niż jak ja bym robiła
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny