Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby zaciekawiłaś mnie z tymi dodatkowymi kg po stymulacji... ciekawe czy te moje dodatkowe 2 kg, co od kilkunastu lat mialam stałą wagę to własnie po stymulacjo ostatniej?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Bratku no to super, że lekarka chce Ci włączyć clexan
bo już się martwiłam, że sam acard a to chyba ciut mało przy mutacji.
Niezły miałaś sen z glistamija moją suczkę też regularnie odrobaczam, żeby nam jakiegoś bonusa Njie sprzedała bleeee.
Ruby ja noszę rozmiar 42 a kiedyś miałam 38. Niestety problemy z tarczycą zrobiły swoje. Ale ja się wcale nie przejmuję. Zrzucić mi bardzo trudno, trochę w ciąży się udało przy insulinie i diecie. Pilnuję tylko, żeby mi na większy rozmiar nie wlazło.Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby zaciekawiłaś mnie z tymi dodatkowymi kg po stymulacji... ciekawe czy te moje dodatkowe 2 kg, co od kilkunastu lat mialam stałą wagę to własnie po stymulacjo ostatniej?
obstawiam, że tak
Aga czytałam, że niektóre kobiety tyją w oczach właśnie po CLO , bo ostatnio czytałam trochę o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:17
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Bratku no to super, że lekarka chce Ci włączyć clexan
bo już się martwiłam, że sam acard a to chyba ciut mało przy mutacji.
Niezły miałaś sen z glistamija moją suczkę też regularnie odrobaczam, żeby nam jakiegoś bonusa Njie sprzedała bleeee.
Ruby ja noszę rozmiar 42 a kiedyś miałam 38. Niestety problemy z tarczycą zrobiły swoje. Ale ja się wcale nie przejmuję. Zrzucić mi bardzo trudno, trochę w ciąży się udało przy insulinie i diecie. Pilnuję tylko, żeby mi na większy rozmiar nie wlazło.
Dla mnie dieta to najgorszy ból bo ja wprost kocham jeść, ubóstwiam jedzenie więc najgorszą karą dla mnie jest dieta, ale tyję też niebezpiecznie szybko jak się nie pilnuję i teraz mam właśnie efekty ostatniego roku...bo już wielce miałam rodzić w styczniuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:20
Bratek lubi tę wiadomość
-
Agatia ja też noszę 42 (zazwyczaj) i mi to nie przeszkadza, poza regionem brzucha
Tu bym mogła coś zdziałać, ale coraz mniej wierzę, że się uda. Dlatego wszystkie krótkie koszulki lecą pokolei do wydania, bo cudów się nie spodziewam
A co do wieku, to ja kończę za miesiąc (i 6 dni) 33 lata a mój luby w tym roku 38
Większość naszych znajomych jest w tym wieku i rodzą się im dzieciaczki, więc wiekiem się nie martwię
Imię_Róży lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kurka zdołowałam się dziś....poza info od Bratka, która mnie b.cieszy....dowiedziałam się, że chyba za mało suplementów mam przy tej mutacji cholernej, że powinnam być na diecie bezglutenowej (też wskazania przy mutacji) a dla mnie to niewyobrażalne i b.trudne, kocham jeść....no i jeszcze te dodatkowe kg od stymulacji...
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Kurka zdołowałam się dziś....poza info od Bratka, która mnie b.cieszy....dowiedziałam się, że chyba za mało suplementów mam przy tej mutacji cholernej, że powinnam być na diecie bezglutenowej (też wskazania przy mutacji) a dla mnie to niewyobrażalne i b.trudne, kocham jeść....no i jeszcze te dodatkowe kg od stymulacji...
czuję się winna , chyba wywołałam wilka z lasusuplementy zawsze możesz zacząć brać
-
Ruby nie czuj się winna...wiesz niedawno mi @ przyszła i jeszcze do końca się nie wygrzebałam chyba
a suplementy na własną rękę nie chcę... a do gina narazie nie idę. Zresztą ma b.dobre opinie i ufam mu, nie chce nic sugerować sama.
Ruby, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Dołączam do kochających jeść. A nade wszystko słodycze
Mmmm
Ja po odstawieniu antyków przytyłam 8 kg
Bartku, który to cykl po HSG ten szczęśliwy?
znaczy, że na antykach chudłaś? wow nie taki diabeł straszny
chyba, że apetyt ci hamowały... -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby nie czuj się winna...wiesz niedawno mi @ przyszła i jeszcze do końca się nie wygrzebałam chyba
a suplementy na własną rękę nie chcę... a do gina narazie nie idę. Zresztą ma b.dobre opinie i ufam mu, nie chce nic sugerować sama.
no skoro jest dobry to wie jak działaćnie mam też co przesadzać z suplementami żeby nie przedobrzyć
AgaL lubi tę wiadomość
-
No jeść to i ja kocham:-) dziewczyny, trzeba się trzymać w ryzach, ale bez przesady, w konkursie Miss World żadna z nas starować nie będzie:-), więc nie ma się co katować grunt, żeby się swoim m. podobać:-)i żeby nam chcieli te dzieci zrobić
), a chudsze koleżanki ... no cóż trzeba przełknąć ich istnienie;-)) zawsze jest szansa, że jak zajdą w ciążę to też przytyją
)))
ps. Ruby ja tam bym się stymulacji nie bała, nawet jak przytyjesz, co nie jest pewne, to wiesz z dwójką dzieci, to nawet na jedzenie ci czasu braknie, nie wspomnę o śnie i innych podstawowych czynnościach podtrzymujących życie matki w pierwszych trzech miesiącach życia dziecka;-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:44
Ruby, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ruby wrote:znaczy, że na antykach chudłaś? wow nie taki diabeł straszny
chyba, że apetyt ci hamowały...A potem klops i + 8 do wagi. Ale wtedy seksu było więcej= więcej aktywności fizycznej i libido też było ok.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:obstawiam, że tak
Aga czytałam, że niektóre kobiety tyją w oczach właśnie po CLO , bo ostatnio czytałam trochę o tym
No ja czytałam że tycie po CLO i duphastonie ( nabiera się wody) po forach pisały kobitki.Ja teraz wyglądam jak balon -
Cześć Dziewczyny
Bratku gratuluję z całego serca i trzymam kciuki za ładny przyrost
Aga recepta jest ważna 30 dni, więc Twoja niestety już po terminie. Chyba że masz wpisaną drugą datę w okienku Data realizacji "od dnia", wtedy 30 dni od tej drugiej daty. Recepta na antybiotyk zawsze tylko 7 dni.
Maju ja na Twoim miejscu rozejrzałabym się za innym lekarzem. 140 zł za 7 min w takiej atmosferze to dużo. Ja płacę 100 zł za wizytę z usg, nigdy mnie nie poganiał, przeciwnie zawsze pyta czy wszystko jasne czy mam jakieś pytania. Zawsze miły i kulturalny. Wiadomo, że lekarz to też człowiek i może mieć gorszy dzień, ale to nie tłumaczy takiego zachowania.
Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
Ruby pewnie każdy organizm jest inny, nie wiem co jest po luteinie.
Ja nigdy wcześniej dupka nie brałam, a teraz3 mc jak baralam na wywołanie @ i widzę jakie uda dostałam duże,a nie jem z głową i lekko.Spytałam lekarki to mi powiedziala że niektóre dziewczyny po dupku tyją,no a po CLO też niestety to prawda. -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby pewnie każdy organizm jest inny, nie wiem co jest po luteinie.
Ja nigdy wcześniej dupka nie brałam, a teraz3 mc jak baralam na wywołanie @ i widzę jakie uda dostałam duże,a nie jem z głową i lekko.Spytałam lekarki to mi powiedziala że niektóre dziewczyny po dupku tyją,no a po CLO też niestety to prawda.
ja właśnie też uda i tyłek, a też się już pilnuję. Po estrofemie z dnia na dzień tyłam więc po dupku i luteinie miałam pewnie to samo, a człowiek potem się dziwi skąd te kg, jasne z jedzenia też trochę ale hormony jeszcze to wspomagają...Edycik lubi tę wiadomość