Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Aga, że pytasz czuję, że powoli wracam do żywych. Wczoraj lekatka zapisała mi super psiukacz do gardła i krople, które moźna brać w ciąży. Szkoda, że nie było jej w pn w przychodi bo może juź dawno czułabym się lepiej
kaszel jeszcze mam i katar też, ale już nie dusi
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Nienawidzę takich snów!!! Wypadające zęby... Na samą myśl mam ciarki
podobno to źle, ale nie przypominam sobie by coś złego mi się działo, a śniło mi się to wiele razy
-
Ruby coś jest w acardzie
tylko jeżeli masz go nie brać w ciąży to trzeba dobrze wyczuć miment odstawienia, najlepiej przed zagnieżdżeniem. Bo jak już się zacznie brać w ciąży to trzeba jechać na ni m do końca bo odstawienie niesie ryzyko utraty ciąży. Mimo, że jest niewskazany w III trym bo może powodować wady serca u dziecka, lekarze sporadycznie decydują się na odstawienie.
-
Ruby wrote:Cynamon nie martw się mojej mamie się śniły ostatnio i nic złego się nie działo, podobno miałby być z krwią żeby była to zla przepowiednia. Jakie miałaś z krwią czy bez?
Ruby to mi się śniło.... nie było krwi.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Aguś nie ma co wierzyć w złe sny, aaa kysz
agatia dobrze,że powoli wracasz do zdrowia.
Ja dziś wychodzę 13.45 z pracy,lecę do wydziału komunikacji uiścić opłatę za wydanie prawa jazdy i potem pozostaje tylko czekać.AgaL, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Edycik to szybko kupuj autko. No wiesz Bratek kupiła i piękna beta
ej bo my kupujemy za jakieś 2 tyg! czy to jakiś znakWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 10:18
AgaL, Edycik, Bratek, MamaTuśka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobiety. Ale jestem wkurrr. Gin na wejściu mnie wkurzyła, że "czemu nie umowilam się na wizytę zamiast na usg jak teraz chcę jej jakieś pytania zadawać". Odechciało mi się rozmowy od razu
Co wiem po usg? Na prawym jajniku niepęknięty pęcherzyk 28 mm, na lewym nic. Płynu w zatoce Douglasa brak, endometrium 5 mm.
Jestem załamana.
W dodatku musiałam sama to wyczytać z karty bo ta pip. nic mi nie powiedziała. Tylko, że niepęknięty pęcherzyk może uniemożliwić HSG w następnym cyklu.
Porażka. -
Moja stała, parę lat do niej chodzę. Ech, może miała gorszy dzień. A nad konsultacją z innym lekarzem myślę, trochę już poczytałam opinii w necie.
Aga a snem się nie przejmuj, mi też kilka razy się to śniło i nic się nie działoAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajju to samo pomyślałam co Aga, czas chyba zmienić lekarza, nikt nie ma prawa tak cię traktować za to ty masz prawo wiedzieć co się u ciebie dzieje. Nie wiem czy byłaś na NFZ czy prywatnie, ale nie wyobrażam sobie zapłacić za taką wizytę byle jaką z wielkiej łaski. Poza tym baby są wredne
głowa do góry, może jeszcze pęknie pęcherzyk?
-
nick nieaktualnyDziewczyny zabieram się za porządki w szafie i mam wielką stertę ubrań, wydaje mi się, że we wszystkim chodzę, albo będę chodzić a tymczasem po kilka lat już niektóre rzeczy mają...macie jakiś patent jak dokonać selekcji? bo wszystkiego mi szkoda