X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam!!!!!!!
    http://static.pokazywarka.pl/i/6236803/624066/gratulacje-04.jpg
    20140708113032uid1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:56

Bratek, AgaL lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku :) Kurde ale się cieszę, jakby o mnie chodziło :)

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa, aż mi się oczy zaszkliły, a gęba roześmiała - dzięki :)))))) Zwłaszcza, że po prostu UWIELBIAM mamy z tym dzieciaczkiem z drugiej fotki, hihihi :)))))

Paryzetka - dziękuję :-* :-) 0blush2.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 00:24

Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :)
    Bratku spałaś wogóle tej nocki z emocji? ;) co do leków: acard biorę 75 mg bo ta dawka jest bezpieczna i niesie niewielkie ryzyko powstania wady serca w III trym. Acard mam brać do samego końca. Luteiny nie biorę bo nie posiadam :) dostanę pewnie leki za tydzień. Tylkonnie wiem czy zdecyduję się na lutinus bo 21 tabl kosztuje 250 zł, więc na 3 mc to ogromna kwota. Jak byłam w ciąży z synkiem to kosztował 180 zł. Jeżeli do środy będzie ok to myślę, że sama luteina wystarczy :)

Czuję się dzisiaj ciut lepiej, w nocy pospałam, już tak nie dusi i kaszel ciut mniejszy. Może uda się wykurować :)

Udanego dzionka dziewczyny :)

EwelinaaKa, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry

we wrocku śnieg sypie od rana taki gruby i gęsty aż miło :)

agatia kochana spokojnie będzie dobrze...Kjopa dobrze mówi :)

Cinnamonku grzaniec z Tobą napewno dobrze by mi zrobił.

Bratku no to pozostaje tylko mocno zaciskać kciuki :* bardzo się cieszę.I gratuluję :)

My chyba wczoraj z M wszystkie żale sobie wylaliśmy,skończyło się moim płaczem i kłótnią.Powiedziałam mu że jako stary dziadek będzie chodził na wywiadówki. Dziś rano rozmawialiśmy normalnie i mam nadzieję że stopniowo będzie lepiej.

A póki co od wczoraj codziennie na śniadanko koktajl ze szpinaku i banana - zaczynam troszkę walczyć z moją wagą.

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Normalnie fajerwerki noworoczne dopiero wystrzeliły na naszym forum!!! Bratku!!! Cudownie! Trzymam mocno kciuki za przyrost:))))

Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to włącz jeszcze ananaska do koktajlu. To spalacz kalorii i na ovu czytałam, że ma jakieś składniki ułatwiające zajście w ciążę. Szczególnie trn dosć twardy środek.
    Mam nadzieję, że relacjenz mężem się poprawią. Ile lat ma Twój M, że mu mówisz, że dziadkiem będzie na wywiadówkach? ;) faceci chyba później dojrzewają do decyzji o dziecku. Mój jest ode mnie 8 lat starszy, on to dopiero bedzie dziadek ha ha ha ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 07:29

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia mój ma 31, ja w lutym 32 ...tylko mu mówię przykładowo dziecko będzie miało 8 lat a On prawie 40stkę na karku :P
    ok włączę ananaska - dziękuję za radę :*

• agatia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik teraz jest coraz więcej rodziców po 30 i po 40 więc spokojnie :) jak moj synek będzie miał 8 lat to mój chłop 45, a jak ta dzidzia będzie miała 8 lat to mój chłop 47 to dopiero emeryt ;) he he he ale jakoś się tym nie przejmujemy, nawet o tym nie myślimy :) a chlopy są wrażliwe na docinki w ich stronę ;)

Bratek lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik życzę wyraźnej poprawy w relacjach z mężem, może te wyłożenie wszystkiego "kawa na ławę" było Wam potrzebne??

Któraś pytała mnie czy jestem pod koniec cyklu z tym przeziębieniem, zbieram się do pracy więc nie mam czasu się dokopać która, a więc niestety jestem przed owu, więc kolejny cykl do d..y :/

Miłego dzionka kobietki :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana:)
    zaraz nadrabiam....

ale najpierw doczytałam relacje Bratka jak odczytywali z Mężem wyniki, a panie się przyglądały... no siedzę w pracy i mam łzy w oczach :*
    Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy i oby otwarty w Nowym Roku przez Ciebie worek zieloności i nas dotknął :)

Bratek lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    kurde, a ja się tak spinam, łykam wszystko co każe mądra głowa, a też miałam nie wiele ponad normę PRL...

Ech Ruby ja też już nie wiem co robić....jutro jak planowałam powtórzę prolaktynę, dobadam to co jeszcze gin chciał czyli wit.B12 i ANA3 i na tym koniec. Biorę chyba dalej to co brałam....ale Bratka chce popytać o tą luteinę. W sumie nie badałam nigdy progesteronu, może też mam niski...

Bratek lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bartku gratuluję! Wzruszająca historia. Niech teraz wszystko układa się po Waszej myśli :*
    Edycik może dzięki ostrej wymianie zdań coś dotarło? Tego Ci życzę. Niech pomalutku sobie ułoży w głowie, zrobi badania (!) i będzie ok. Będzie na pewno najlepszym Tatą (nie dziadkiem) świecie dla Waszego maleństwa :)

Zbieram się do ginki. Odezwę się później. Dobrego dnia :*

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju teraz dopiero się przyjrzałam.... słodki avatarek:)
    daj znać po wizycie!

Edycik dobrze, że z siebie wszystko wyrzuciłaś, teraz żeby tylko lepiej było :):) no i pysznie zaczęłaś dzień....koktajl...mniam!

Ile ma ważność recepta????

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś recepta ważna chyba 7 dni jest tylko o ile dobrze kojarzę/

majju daj znać po wizycie :)

Dziekuję dziewczynki za wsparcie, jak wyrzuciłam z siebie wszystko jest mi lżej naprawdę.

cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello. Maju brokatu masz? Powodzenia.

Aga zbadaj progesteron po owulacji. Tak najlepiej sprawdzić czy nie jest za niski.
    Edycik. Dobrze że się wygadałaś a teraz odetchnąć i wyluzuj. Może z tym wyluzowanie chodzi też o nie spinacze się z mężem.

Piszecie tyle o Acard a co to jest?

Ale ja dziś miałam sen. Koleżanka zadzwoniła że widziała moje usg i że jestem w ciąży. Ha ha ha a ja jej powiedziałam bo widzisz Bratek się udało więc to był mój czas. Obudziłam się w szoku i chciałam już robić test czy aby to nie prawda ale termometr i moja poranna temperatura postawiła mnie do pionu.
    Wizytę u giną mam we wtorek i do tego czasu proszę wbijać mi zgłoś eksperymentowania z różnymi specyfikami

AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku!
    No i pięknie. No i gratulacje wielkie! I niech rośnie zdrowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 08:45

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś zależy na co recepta i czy wpisał datę dla kiedy masz wykupić. Generalnie ok miesiąca

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku cieszę się ogromnie z tak dobrej wiadomości :D i kciuki trzymam nadal za przyrost :*

Edytka to Twój mąż jeszcze młody ;) mój w marcu skończy 34 lata :P

katiuszaa u Bratka tez się od snów o pozytywnych testach zaczęło tak że wiesz :*

Bratek lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka recepta na zastrzyk ovitrelle i tabletki lametta, to na stymulacje. Data wystawienia 29 listopada....cholerka przegapiłam. Teraz do prawda nie idę na stymulacje, ale może w lutm lub marcu i chciałam sobie wykupić, bo ciężko dostać się do gina po nową receptę.
    Zapytam jutro w aptece może mi sprzedadzą.

Katiuszka nie zrozumiałam o co chodziło z Twoim wpisem o eksperymentowaniu ze specyfikami ?:)

‹‹ 1031 1032 1033 1034 1035 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ