X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam!!!!!!!
    http://static.pokazywarka.pl/i/6236803/624066/gratulacje-04.jpg
    20140708113032uid1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:56

Bratek, AgaL lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku :) Kurde ale się cieszę, jakby o mnie chodziło :)

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa, aż mi się oczy zaszkliły, a gęba roześmiała - dzięki :)))))) Zwłaszcza, że po prostu UWIELBIAM mamy z tym dzieciaczkiem z drugiej fotki, hihihi :)))))

Paryzetka - dziękuję :-* :-) 0blush2.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 00:24

Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :)
    Bratku spałaś wogóle tej nocki z emocji? ;) co do leków: acard biorę 75 mg bo ta dawka jest bezpieczna i niesie niewielkie ryzyko powstania wady serca w III trym. Acard mam brać do samego końca. Luteiny nie biorę bo nie posiadam :) dostanę pewnie leki za tydzień. Tylkonnie wiem czy zdecyduję się na lutinus bo 21 tabl kosztuje 250 zł, więc na 3 mc to ogromna kwota. Jak byłam w ciąży z synkiem to kosztował 180 zł. Jeżeli do środy będzie ok to myślę, że sama luteina wystarczy :)

Czuję się dzisiaj ciut lepiej, w nocy pospałam, już tak nie dusi i kaszel ciut mniejszy. Może uda się wykurować :)

Udanego dzionka dziewczyny :)

EwelinaaKa, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry

we wrocku śnieg sypie od rana taki gruby i gęsty aż miło :)

agatia kochana spokojnie będzie dobrze...Kjopa dobrze mówi :)

Cinnamonku grzaniec z Tobą napewno dobrze by mi zrobił.

Bratku no to pozostaje tylko mocno zaciskać kciuki :* bardzo się cieszę.I gratuluję :)

My chyba wczoraj z M wszystkie żale sobie wylaliśmy,skończyło się moim płaczem i kłótnią.Powiedziałam mu że jako stary dziadek będzie chodził na wywiadówki. Dziś rano rozmawialiśmy normalnie i mam nadzieję że stopniowo będzie lepiej.

A póki co od wczoraj codziennie na śniadanko koktajl ze szpinaku i banana - zaczynam troszkę walczyć z moją wagą.

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Normalnie fajerwerki noworoczne dopiero wystrzeliły na naszym forum!!! Bratku!!! Cudownie! Trzymam mocno kciuki za przyrost:))))

Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to włącz jeszcze ananaska do koktajlu. To spalacz kalorii i na ovu czytałam, że ma jakieś składniki ułatwiające zajście w ciążę. Szczególnie trn dosć twardy środek.
    Mam nadzieję, że relacjenz mężem się poprawią. Ile lat ma Twój M, że mu mówisz, że dziadkiem będzie na wywiadówkach? ;) faceci chyba później dojrzewają do decyzji o dziecku. Mój jest ode mnie 8 lat starszy, on to dopiero bedzie dziadek ha ha ha ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 07:29

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia mój ma 31, ja w lutym 32 ...tylko mu mówię przykładowo dziecko będzie miało 8 lat a On prawie 40stkę na karku :P
    ok włączę ananaska - dziękuję za radę :*

• agatia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik teraz jest coraz więcej rodziców po 30 i po 40 więc spokojnie :) jak moj synek będzie miał 8 lat to mój chłop 45, a jak ta dzidzia będzie miała 8 lat to mój chłop 47 to dopiero emeryt ;) he he he ale jakoś się tym nie przejmujemy, nawet o tym nie myślimy :) a chlopy są wrażliwe na docinki w ich stronę ;)

Bratek lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik życzę wyraźnej poprawy w relacjach z mężem, może te wyłożenie wszystkiego "kawa na ławę" było Wam potrzebne??

Któraś pytała mnie czy jestem pod koniec cyklu z tym przeziębieniem, zbieram się do pracy więc nie mam czasu się dokopać która, a więc niestety jestem przed owu, więc kolejny cykl do d..y :/

Miłego dzionka kobietki :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana:)
    zaraz nadrabiam....

ale najpierw doczytałam relacje Bratka jak odczytywali z Mężem wyniki, a panie się przyglądały... no siedzę w pracy i mam łzy w oczach :*
    Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy i oby otwarty w Nowym Roku przez Ciebie worek zieloności i nas dotknął :)

Bratek lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    kurde, a ja się tak spinam, łykam wszystko co każe mądra głowa, a też miałam nie wiele ponad normę PRL...

Ech Ruby ja też już nie wiem co robić....jutro jak planowałam powtórzę prolaktynę, dobadam to co jeszcze gin chciał czyli wit.B12 i ANA3 i na tym koniec. Biorę chyba dalej to co brałam....ale Bratka chce popytać o tą luteinę. W sumie nie badałam nigdy progesteronu, może też mam niski...

Bratek lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bartku gratuluję! Wzruszająca historia. Niech teraz wszystko układa się po Waszej myśli :*
    Edycik może dzięki ostrej wymianie zdań coś dotarło? Tego Ci życzę. Niech pomalutku sobie ułoży w głowie, zrobi badania (!) i będzie ok. Będzie na pewno najlepszym Tatą (nie dziadkiem) świecie dla Waszego maleństwa :)

Zbieram się do ginki. Odezwę się później. Dobrego dnia :*

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju teraz dopiero się przyjrzałam.... słodki avatarek:)
    daj znać po wizycie!

Edycik dobrze, że z siebie wszystko wyrzuciłaś, teraz żeby tylko lepiej było :):) no i pysznie zaczęłaś dzień....koktajl...mniam!

Ile ma ważność recepta????

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś recepta ważna chyba 7 dni jest tylko o ile dobrze kojarzę/

majju daj znać po wizycie :)

Dziekuję dziewczynki za wsparcie, jak wyrzuciłam z siebie wszystko jest mi lżej naprawdę.

cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello. Maju brokatu masz? Powodzenia.

Aga zbadaj progesteron po owulacji. Tak najlepiej sprawdzić czy nie jest za niski.
    Edycik. Dobrze że się wygadałaś a teraz odetchnąć i wyluzuj. Może z tym wyluzowanie chodzi też o nie spinacze się z mężem.

Piszecie tyle o Acard a co to jest?

Ale ja dziś miałam sen. Koleżanka zadzwoniła że widziała moje usg i że jestem w ciąży. Ha ha ha a ja jej powiedziałam bo widzisz Bratek się udało więc to był mój czas. Obudziłam się w szoku i chciałam już robić test czy aby to nie prawda ale termometr i moja poranna temperatura postawiła mnie do pionu.
    Wizytę u giną mam we wtorek i do tego czasu proszę wbijać mi zgłoś eksperymentowania z różnymi specyfikami

AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku!
    No i pięknie. No i gratulacje wielkie! I niech rośnie zdrowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 08:45

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś zależy na co recepta i czy wpisał datę dla kiedy masz wykupić. Generalnie ok miesiąca

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku cieszę się ogromnie z tak dobrej wiadomości :D i kciuki trzymam nadal za przyrost :*

Edytka to Twój mąż jeszcze młody ;) mój w marcu skończy 34 lata :P

katiuszaa u Bratka tez się od snów o pozytywnych testach zaczęło tak że wiesz :*

Bratek lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka recepta na zastrzyk ovitrelle i tabletki lametta, to na stymulacje. Data wystawienia 29 listopada....cholerka przegapiłam. Teraz do prawda nie idę na stymulacje, ale może w lutm lub marcu i chciałam sobie wykupić, bo ciężko dostać się do gina po nową receptę.
    Zapytam jutro w aptece może mi sprzedadzą.

Katiuszka nie zrozumiałam o co chodziło z Twoim wpisem o eksperymentowaniu ze specyfikami ?:)

‹‹ 1031 1032 1033 1034 1035 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ