Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam!!!!!!!
http://static.pokazywarka.pl/i/6236803/624066/gratulacje-04.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:56
Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Bratku spałaś wogóle tej nocki z emocji?co do leków: acard biorę 75 mg bo ta dawka jest bezpieczna i niesie niewielkie ryzyko powstania wady serca w III trym. Acard mam brać do samego końca. Luteiny nie biorę bo nie posiadam
dostanę pewnie leki za tydzień. Tylkonnie wiem czy zdecyduję się na lutinus bo 21 tabl kosztuje 250 zł, więc na 3 mc to ogromna kwota. Jak byłam w ciąży z synkiem to kosztował 180 zł. Jeżeli do środy będzie ok to myślę, że sama luteina wystarczy
Czuję się dzisiaj ciut lepiej, w nocy pospałam, już tak nie dusi i kaszel ciut mniejszy. Może uda się wykurować
Udanego dzionka dziewczynyEwelinaaKa, Bratek lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
we wrocku śnieg sypie od rana taki gruby i gęsty aż miło
agatia kochana spokojnie będzie dobrze...Kjopa dobrze mówi
Cinnamonku grzaniec z Tobą napewno dobrze by mi zrobił.
Bratku no to pozostaje tylko mocno zaciskać kciuki :* bardzo się cieszę.I gratuluję
My chyba wczoraj z M wszystkie żale sobie wylaliśmy,skończyło się moim płaczem i kłótnią.Powiedziałam mu że jako stary dziadek będzie chodził na wywiadówki. Dziś rano rozmawialiśmy normalnie i mam nadzieję że stopniowo będzie lepiej.
A póki co od wczoraj codziennie na śniadanko koktajl ze szpinaku i banana - zaczynam troszkę walczyć z moją wagą.
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Edycik to włącz jeszcze ananaska do koktajlu. To spalacz kalorii i na ovu czytałam, że ma jakieś składniki ułatwiające zajście w ciążę. Szczególnie trn dosć twardy środek.
Mam nadzieję, że relacjenz mężem się poprawią. Ile lat ma Twój M, że mu mówisz, że dziadkiem będzie na wywiadówkach?faceci chyba później dojrzewają do decyzji o dziecku. Mój jest ode mnie 8 lat starszy, on to dopiero bedzie dziadek ha ha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 07:29
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
Edycik teraz jest coraz więcej rodziców po 30 i po 40 więc spokojnie
jak moj synek będzie miał 8 lat to mój chłop 45, a jak ta dzidzia będzie miała 8 lat to mój chłop 47 to dopiero emeryt
he he he ale jakoś się tym nie przejmujemy, nawet o tym nie myślimy
a chlopy są wrażliwe na docinki w ich stronę
Bratek lubi tę wiadomość
-
Edycik życzę wyraźnej poprawy w relacjach z mężem, może te wyłożenie wszystkiego "kawa na ławę" było Wam potrzebne??
Któraś pytała mnie czy jestem pod koniec cyklu z tym przeziębieniem, zbieram się do pracy więc nie mam czasu się dokopać która, a więc niestety jestem przed owu, więc kolejny cykl do d..y
Miłego dzionka kobietki :* -
Witam się z rana:)
zaraz nadrabiam....
ale najpierw doczytałam relacje Bratka jak odczytywali z Mężem wyniki, a panie się przyglądały... no siedzę w pracy i mam łzy w oczach :*
Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy i oby otwarty w Nowym Roku przez Ciebie worek zieloności i nas dotknąłBratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:kurde, a ja się tak spinam, łykam wszystko co każe mądra głowa, a też miałam nie wiele ponad normę PRL...
Ech Ruby ja też już nie wiem co robić....jutro jak planowałam powtórzę prolaktynę, dobadam to co jeszcze gin chciał czyli wit.B12 i ANA3 i na tym koniec. Biorę chyba dalej to co brałam....ale Bratka chce popytać o tą luteinę. W sumie nie badałam nigdy progesteronu, może też mam niski...Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Bartku gratuluję! Wzruszająca historia. Niech teraz wszystko układa się po Waszej myśli :*
Edycik może dzięki ostrej wymianie zdań coś dotarło? Tego Ci życzę. Niech pomalutku sobie ułoży w głowie, zrobi badania (!) i będzie ok. Będzie na pewno najlepszym Tatą (nie dziadkiem) świecie dla Waszego maleństwa
Zbieram się do ginki. Odezwę się później. Dobrego dnia :*Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
Majju teraz dopiero się przyjrzałam.... słodki avatarek:)
daj znać po wizycie!
Edycik dobrze, że z siebie wszystko wyrzuciłaś, teraz żeby tylko lepiej byłono i pysznie zaczęłaś dzień....koktajl...mniam!
Ile ma ważność recepta????Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyHello. Maju brokatu masz? Powodzenia.
Aga zbadaj progesteron po owulacji. Tak najlepiej sprawdzić czy nie jest za niski.
Edycik. Dobrze że się wygadałaś a teraz odetchnąć i wyluzuj. Może z tym wyluzowanie chodzi też o nie spinacze się z mężem.
Piszecie tyle o Acard a co to jest?
Ale ja dziś miałam sen. Koleżanka zadzwoniła że widziała moje usg i że jestem w ciąży. Ha ha ha a ja jej powiedziałam bo widzisz Bratek się udało więc to był mój czas. Obudziłam się w szoku i chciałam już robić test czy aby to nie prawda ale termometr i moja poranna temperatura postawiła mnie do pionu.
Wizytę u giną mam we wtorek i do tego czasu proszę wbijać mi zgłoś eksperymentowania z różnymi specyfikamiAgaL, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bratku cieszę się ogromnie z tak dobrej wiadomości
i kciuki trzymam nadal za przyrost :*
Edytka to Twój mąż jeszcze młodymój w marcu skończy 34 lata
katiuszaa u Bratka tez się od snów o pozytywnych testach zaczęło tak że wiesz :*Bratek lubi tę wiadomość
-
Katiuszka recepta na zastrzyk ovitrelle i tabletki lametta, to na stymulacje. Data wystawienia 29 listopada....cholerka przegapiłam. Teraz do prawda nie idę na stymulacje, ale może w lutm lub marcu i chciałam sobie wykupić, bo ciężko dostać się do gina po nową receptę.
Zapytam jutro w aptece może mi sprzedadzą.
Katiuszka nie zrozumiałam o co chodziło z Twoim wpisem o eksperymentowaniu ze specyfikami ?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę