Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:Paryzetka dobrze,że nie czujesz - czytałam że początki dwóch kresek są bezobjawowe tyle,że @ nie ma
a i czasem być potrafi.
A jest jeden minus odchudzania, mój luby narzeka, cycki mi zmalałyEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Jaśminowa jak piszesz o swoim wolnym, jak korzystasz z czasu...to normalnie zazdroszczę , też tak chcę
i te dwugodzinne spacery z psiakiem, super:) cieszę się, że tak dobrze sie czujesz:)
Majju jak u Ciebie po wczoraj? odczuwasz jakieś boleści? :*
Katiuszka wczoraj czytając książke, trafiłam na bohaterkę o imieniu Katiusza...i ciekawe o kim sobie pomyślałam :* jak się czujesz?Jasminowa, katiuszaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene, Wiola, Lenka jak u Was ?
Mundek Kochana Ty też się odezwij:*
Kas a Ty gdzie kupujesz perfumy? też szukam czegoś nowego i w dobrej cenie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 08:24
-
Paryzetka no coś kosztem czegoś cycki maleją ale za to reszta wygląda lepiej
luby się musi dostosować
Aguś naprawdę są kolczyki do pępka dla ciężarnych? Ja nosze obecnie takiego długie 10cmale pewnie jak mi się uda wysiakać dwie kreski to wyjme w 3-4 mcu ciązy.
AgaL lubi tę wiadomość
-
Aguś cionsza rządzi się swoimi prawami
Senność itp. Ja ostatnio cierpię na bezsenność - albo nie mogę zasnąć albo się budzę i leżę bezsennie
Za to w sobotę odsypiam do 12
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Aguś cionsza rządzi się swoimi prawami
Senność itp. Ja ostatnio cierpię na bezsenność - albo nie mogę zasnąć albo się budzę i leżę bezsennie
Za to w sobotę odsypiam do 12
Za to bezsenność to już objaw ciążowyParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
piątek, piąteczek, piątuniooo!
Paryzetka - no WOW!!! Ależ waga Ci leciszalejesz Kobieto
gratki
Aguś no jak siostra to siostra!!!kolczyk pewnie kupię taki właśnie ciążowy, nie wyobrażam sobie wyjąć
a Ty wczoraj senna byłaś? Cionsza!!!
Kasiu super, że udało się dostać do nowego ginaczekamy na relację z wizyty
Edycik Wy macie a8? A na zdjęciu na fb z gór myślałam, że to a6 :> locha?no trochę
ale super się jeździ takimi autami
ja uczyłam na automacie na bmw serii 5 rok 2006, super auto, niesamowicie wygodne mimo wielkości
AgaL, Edycik, Paryzetka83, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Hahah Cinnamonku zwracam honor i przepraszam właśnie zauwazyłam mój bład nie wiem jak ja rano pisałam tego posta bez kawy i zamiast a6 napisałam a8
hihi przepraszam - mamy a6
Jejku kobity ale mnie brzuch boli ..
cinnamon cookie, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
Wiatm was
Edycik no to juz męża tam maltretuj jezeli ten śluz nie byl zwiazany samochodem
Paryzetka kupuj tescior i obys tam wysikala dwie kreseczki bo juz sie stesknilam za dobrymi wiadomosciami
Ruby a ty jak tam tescik robilas dzisiaj?
Życzę wam moje drogie milego dzionka
A ja zmykam do pracyEdycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość