Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś, tylko z Pregnylem na pęknięcie pęcherzyka.
Zdecyduję się. Martwi mnie troszkę, że ginka mówiła, że spróbujemy 2 cykle z CLO i Pregnylem a jak nie wyjdzie to może inseminacja.
Nawet jakby nie wyszło po tych dwóch cyklach (tfu, tfu!) to z IUI jednak bym nie chciała tak szybko wchodzić.
Oby nie było potrzeby. -
nick nieaktualnyHej kobietki,
Ja dzisiaj cały dzień zalatanarano farbowałam włosy koleżance, potem tej samej paznokcie robiłam w między czasie zakupy, przedszkole, a potem kawa u nas bo dzisiaj dzień babci i dziadka w przedszkolu także dzieje się
Majju CLO jest skuteczne więc ginka nie chce tracić czasu, zobaczysz w tych dwóch musi się udać! na razie nie myśl o tym co ma być później skup się i energię wykorzystaj na najbliżesz dwa cykle, zobaczysz jak będzie reagować twój organizm
Agatia - kochana mądra głowa jest tylko jedna i przyjmnuje w Wodzisławiu
Edycik pytałaś o smak, no taki podobnyu do rumianku jak któraś już chyba pisała, da się...dzisiaj zaczęłam cykl więc dopiero pierwszy kubek mam przed sobą teraz
Katiuszka - brednia nie wróżba, po twoim przypadku przestaję wierzyć we wszystkie wróżby
Przeczytałam wszystko , ale już zapomniałam co więcej chciałam rzecEdycik, majju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny po przerwie
jestem po histerio
zabieg jak zabieg, odlot jak przy punkcji
znaleźli mi trzy polipy, wszystkie usunięte
poza tym w macicy mam liczne czerwone ogniska
wygląda na to, że zapalne
nie wiem jeszcze od czego
pobrali materiał do badań histopatologii i histochemii
podobno wyniki dadzą odpowiedź
za dwa tygodnie
wygląda na to, że mamy winowajce wszystkich nieszczęść...
MamaTuśka, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Ruby też miałam takie momenty podczas czytania. Że myślałam sobie: "Jo tam, pier***isz"
ufff już myślałam, że ja jakaś inna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 19:46
AgaL, majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Katiuszka - brednia nie wróżba, po twoim przypadku przestaję wierzyć we wszystkie wróżby
(
a pamiętacie wróżby niejakiej Patutki? przepowiedziała mi na luty
Trzeba się czegoś złapaćmajju, midnight, Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:witajcie dziewczyny po przerwie
jestem po histerio
zabieg jak zabieg, odlot jak przy punkcji
znaleźli mi trzy polipy, wszystkie usunięte
poza tym w macicy mam liczne czerwone ogniska
wygląda na to, że zapalne
nie wiem jeszcze od czego
pobrali materiał do badań histopatologii i histochemii
podobno wyniki dadzą odpowiedź
za dwa tygodnie
wygląda na to, że mamy winowajce wszystkich nieszczęść...
Ja poczytalam o tych miesniakach macicy i chyba nie taki diabeł straszny. Większość odradza zabieg przed ciąża bo to zawsze ingerencja chyba że miesnial jest bardzo duży, daje objawy i jest posluzuwkowy? Rośnie do macicy. Zobaczę jakie są moje, we wrześniu miały po ok.2cm:-/ dużo pisze że po ciąży zmalały. ..hmmm..
-
Oj trzeba się jakichś dobrych myśli chwytać, trzeba. Ja też jak się dowiedziałam, że niby pęcherzyk już pękł i być może owu była to sobie pomyślałam, że jak wczoraj było
a dziś pękł pęcherzyk to by było idealnie...
Lecę się odstresować przy meczu. Dobrego wieczoru :*katiuszaa, AgaL, midnight, Edycik, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Oj trzeba się jakichś dobrych myśli chwytać, trzeba. Ja też jak się dowiedziałam, że niby pęcherzyk już pękł i być może owu była to sobie pomyślałam, że jak wczoraj było
a dziś pękł pęcherzyk to by było idealnie...
Lecę się odstresować przy meczu. Dobrego wieczoru :*majju, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Hmm a ja sobie pomyślałam, że może chodziło o cykl rozpoczęty w styczniu? Czyli ten
a pamiętacie wróżby niejakiej Patutki? przepowiedziała mi na luty
Trzeba się czegoś złapać
według niej miałam być w październiku w ciąży także tegooooo