Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
My z młodym już po obiadku
i pierwszy raz od dawna mój dzieć zjadł drugie danko ze smakiem
Czekam na A i idziemy na zakupy do auchan. Mam stresa bo muszę zadzwonić do kierowniczki i powiedzieć, że od lutego idę na zwolnienie. Już mam sraczkę z nnerwówEdycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik ja się byczę już prawie 2,5 roku
najpierw ciąża, potem macierzynski i wychowawczy
a tak serio to nie dałabym rady pogodzić pracy i wizyt lekarksich młodego. Cieszę się, że ciąża zbiegła się z końcem wychowawczego to wrócę na pensję. Bo od 6 mc siedzieliśmy na 1 pensji i było ciężko
tylko wiadomo jak to w pracy patrzą... zaraz super komentarze, zawiść i zazdrość, że ktoś w domku siedzi.
-
Agatia teraz to Cię to naprawdę nie powinno obchodzić. Idziesz na zwolnienie i już. Dzieciaki najważniejsze. Ja dawałam się szefowi zastraszać ze zwolnień ni elubi i teraz bardzo żałuję. Odpoczywaj i korzystaj
agatia lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Witam was dziewczynki moje kochana na które wiem że mogę liczyć
Tak szybciutko tylko wpadam bo zaraz jadę dziecko odebrać ze szkoły i na miasto mam wypad bo dzisiaj ostatni dzień żebym na poprawinki coś sobie kupiła.
Powiem tak sprawa z moim M nie mocno się pokomplikowała niestety. Kłótnia wynikła o starania o dzidziusia i okazało się że mój beznadziejny chłop ma całkiem inny pogląd na tą sprawę niż ja. I niestety do tanga trzeba dwojga. Chyba starania sobie odpuszczę no ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.
Macie rację do gina pójdę choć mojemu M nawet o tym nie wspomnę zobaczymy co on mi powie i jak to widzi szkoda żeby mi wizyta przepadła a później zobaczymy jak się sprawy potoczą. Z moim M nie odzywam się i przez najbliższy czas nawet nie mam zamiaru tego zmieniać choć on podchody robi ale za dużo niepotrzebnych słów zostało wczoraj powiedziane.
Muszę uporać się z tym problemem sama. Ale za wszystkie słowa pocieszenia wam bardzo dziękuję jesteście poprostu wspaniałe.
Wieczorkiem się odezwę i was troszkę podczytam i opowiem jak było u gina
Trzymajcie się cieplutko i miłego dnia wam życzę :*AgaL, midnight, Edycik, MamaTuśka, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Kasiu, o rany, takie zwrotu akcji się nie spodziewałam
(((
Mam nadzieję, że emocje opadną i porozmawiacie na spokojnie, zwłaszcza, że może niektóre słowa padły na wyrost
Przykro mi((
Czekamy na wieści po wizycie :-*
Jasminowa, na razie super!(odpukać
).
Jestem bardziej śpiąca, częściej latam siusiu, czasem mam zaćmę na mózgu, ale wszystko w wersji lightZero mdłości
))) Lekko się dziś dziwnie rano czułam... ale nim zdążyłam się zastanowić czy to mdłości, to mój chyba czytający mi w myślach Małż przytuptał do łóżeczka z poranną kawką i piękną połówką bułeczki z toną warzyw, wędlinką i serkiem
I po chwili już nie było dziwnego uczucia
Byłoby cudnie, gdyby tak już zostało
Nie śpieszy mi się do tych słynnych mdłości, zwłaszcza, że u mnie bo często jest tak, że nawet jak mnie mega mdli, to nie wymiotuję, tylko tak się męczę godzinami ;/
A Ty jak? Zupełny już spokój?
Ruby, owocnego cyklu z ziółkami!!!!!!!!!!!!!!!!
majju, głowa do góry, przecież 13dc może nic nie być
midnight, ja tam dobrze kotka widzę na nowym avatarze? Czyżbyś też kociarą była???? (u nas zakoconych pod dostatkiem).
Edycik - zaczyna mi się podobać ten twój organizm...
midnight, Edycik, MamaTuśka, Kasia1407, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Bratku, super ten m, i dobrze ze sie tak czujesz oby tak zostało!
a kociara tak, to mój ś.p. Czaruś kiedyś go naszkicowałam, leniucha jednegoEdycik, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kasiu... Życzę, by jednak cała sytuacja z mężem się naprawiła... Tak to jest, w emocjach przy kłótni często padają niepotrzebne słowa
mąż pewnie robi już podchody bo czuje, że za dużo "chlapnął"
daj znać co nowego po wizycie
AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Bratku Mąż Marzenie
A mój też dzis mnie zaskoczył, zarezerwował nam nocleg na weekend 5-7 lutego w Popradzie + baseny, sauny itpto co lubię
będzie na pocieszenie po kolejnej @....
cinnamon cookie, Kasia1407, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
midnight wrote:Bratku, super ten m, i dobrze ze sie tak czujesz oby tak zostało!
a kociara tak, to mój ś.p. Czaruś kiedyś go naszkicowałam, leniucha jednego
To jest Twój Szkic ??wow!!
Edycik, MamaTuśka, midnight lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę