Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiu1407 nie Ty pierwsza i nie ostatnia piszesz tu o kłótniach z M.Szczerze jak sięgam pamięcią niejedna z nas już tu wylała swoje żale że chłopina chyba ma inne podejście ...także główka do góry i trzymam kciuki za wizyte u lekarza.
Aguś 5-7 luty ojj wypoczniesz dziewczyno!!!! A pewnie i będzie duzo
Bratku cieszę się,że małżonek tak dba o swoją cieżarną
AgaL, Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Wam
Kasiu wiele dziewczyn tutaj miała problem że mężczyźni myślą o tym inaczej, ale po wielu rozmowach dochodziło do konsensusu więc u Ciebie napewno wszystko się ułoży. Nie rezygnuj że starań przeznacz ten czas poprostu na zadbanie o siebie.
Aguś wyjazd Super ale nie myśl o tym że odreagujesz kolejną @ bo nadal jest szansa że kolejna dopiero za rok
Maju trzymam kciuki za wizytę.
Edycik super że coraz więcej jeździsz, droga z Wrocka do Wawy to duży kawał więc powodzenia. Przeżyjesz jazdę po Warszawie to przeżyjesz każde inne miasto
BRATKU mąż marzenie w twoich myślach czytamam nadzieję że w ciąży tylko te miłe doznania cię czekają żadnych mdłości.
Kas ty wyłącz już Google bo zamiast spokojnie w ciążę zachodzisz to hipohondrykiem zostajesz. Uwierz mi że nie musisz być chora na wszystko. Równie dobrze to psychika może powodować problemy.
Ruby odkopana? Przybij piątkę kolejny cykl razemty w marcu pamiętaj wg przepowiedni
Ja już wracam ze szpitala wyniki nie kompletne niestety mam dzwonić w czwartek żeby się dopytać czy już są. Jedynie wiem że wszystkie tarczycy hormony w normie. Podwyższony testosteron i za mało Wit. D3 Się przejechałem tylko do Stolicy.
AgaL, Edycik, Kasia1407, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś mi coś po głowie ostatnio ta witaminka chodziła więc już wczoraj ją kupiłam i łykam tylko dawkę za małą sobie zaordynowałam
takie przeczucie co się sprawdziło.
Aguś jak chcesz to sobie myśl że dostaniesz @tylko nie wmawiać sobie że szans nie ma bo wykrakasz nie potrzebnie. Ja tam co miesiąc w was wierzęAgaL lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Katiusza a w siebie nie???
No właśnie?! bo MY TAK !:*
A tak w ogóle to Katiusza śnisz mi się co chwilę...jako Twój avatara ponoć gadam przez sen, więc kiedyś mój M się zdziwi jak usłyszy: "Katiuszka" podczas snu
katiuszaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Ha ha no wiesz koty i wiedźmy lubią się razem prowadzić.
Na was z e pytanie odpowiadam że kiepsko mi idzie wiara w siebie. Ale co miesiąc nadzieją jest
I tego się trzymamynadziei i wiary, razem damy radę
katiuszaa, midnight, majju, cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Katiuszka, dobrze, że chociaż część wyników dostałaś. Miałaś przeczucie co do vit.D.
Bartku Twój mąż to chyba chodzący skarb! Agus Twój też, super pomysł na wyjazd, zobaczysz, że jeszcze będziecie coś świętować na wyjeździe
Ja niestety nie mam nic dobrego do powiedzenia po wizycie. Pęcherzyk na lewym jajniku wygląda jakby owu już była ale płynu w zatoce Douglasa brak. Gin powiedziała żeby już spisać ten cykl na straty. W kolejnym wchodzimy z CLO i Pregnylem. O prolaktynie powiedziała, że wg nowej szkoły i badań to prolke powinno się zbijac dopiero od 100 ale jeśli chcę to mam się skonsultować z jakimś endokrynologiem. Ech, jadę po jakieś wino do sklepu...AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Madzikk mam problemy z owulacją, zdecydowanie. Analizowałam sobie właśnie swoje cykle od sierpnia i wygląda to nieciekawie. Prawdopodobnie od kiedy monitoruję cykle tylko raz miałam owulację.
Wg mojej gin pęcherzyk wygląda jakby już było po owu, chociaż płynu nie ma, możliwe że nawet dziś mogła być. Ale śluzu lub bólu jajników brak.
Ufam jej i chcę spróbować z CLO jeśli miałoby mnie to jakoś przybliżyć do macierzyństwa bo na razie z cyklu na cykl się od tego coraz bardziej oddalam... -
zakręcona jak to ciężarówka ;P
a ja ledwo skończyłam @, a już jestem w prawdziwej cionszy...wszystko mi śmierdzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 18:53
AgaL, MamaTuśka, Bratek, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Majju skoro prześledziłaś cykle,masz zaufanie do swojej gin,to decyduj sie na stymulacje.Ja pewnie do marca popróbuje sama,a potem pewnie stymulacja. Do tej pory miałam jedną,ale mysle ze się pośpieszyliśmy,a Ty miałaś juz cykl ze stymulacja?