Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, kochane jesteście :* Chyba się tak stresuję bo dawno nic dobrego nie usłyszałam od tej mojej pani doktor i mam wielką nadzieję, że dziś się coś w końcu odmieni.
AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
majju wrote:W bestsellerach widziałam też Swietlany Aleksiejewicz "Wojna nie ma w sobie nic z kobiety" już dawno się czaiłam żeby kupić
A ja oczywiście na kryminały zerkamale poczytam cos o tej pozycji co piszesz:)
Na lubimyczytac.pl ma rewelacyjne oceny, kupujeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 11:33
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Zapraszam!!!
zawsze robię taką porcję, że pół naszego forum bym wykarmiła
Aha, dodaję jeszcze grzyby mun
Cinnamonek to Ty masz wypasiony przepispodeślij
i przyjadęKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Cinnamonku trzeba korzystać póki mozna
a tak poważnie z ludzi z audi a3 klubu jesteśmy naprawdę zżyci i często się widujemy
Tym razem za kierownicą w drodze do Wa-wy EDYCIKEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Hahhaha Cinnnamonek masz blue monday
Kas Dziewczynę z pociągu czytałam, a znasz kryminały Roberta Galbraith m.in "Wołanie kukułki", " Jedwabnik" a teraz nowość na którą już poluje: "Żniwa zła" Polecam!!
A Ty mnie kusisz perfumami....marzy mi się Givenchy Ange ou Démon Le Secret...miałam raz i uwielbiam ten zapachAgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Tym razem za kierownicą w drodze do Wa-wy EDYCIK
No mąż coraz częsciej daje mi prowadzić, więc wracać napewno będę ja bo mąż zawsze ma kaca
Aguś na początku się bałam a teraz siadam i jadę swoim tempem.
Ale autka które oglądaliśmy wczoraj to chyba ze szrotów pochodziły.
Oglądalismy jedno VW polo za 16 000 jak mąż pokazał miernikiem lakieru gdzie szpachlowali auto i co jest nie tak, wieczorem już smsa dostał oddam autko za 12 000.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:26
AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cinnamonek to Ty masz wypasiony przepis
podeślij
i przyjadępierś z kurczaka w kostkę i mieszam właśnie z tym brązowym sosem, smażę, dorzucam pokrojone w paseczki: paprykę, ugotowane grzyby mun, marchewkę, do tego jeszcze czosnek przeciśnięty, kiełki fasoli mung lub pędy bambusa i na koniec ugotowany makaron
przyprawiam sosem sojowym, trochę cukru brązowego, można trochę cytryny ale niekoniecznie
jak masz szalotkę to też możesz dodać ale ja rzadko dodaję. W sumie to ten brązowy sos może zastąpić wszelkie przyprawy, dla mnie on smakuje jak już przyprawiony makaron od Chińczyka
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
MNIAMMMM
ja zazwyczja z warzywek to daje taką mrożoną mieszankę chińską z biedronki właśnie, plus ten bambus lub fasola mung, sos sojowy, kurczak....no a teraz dodatkowo spróbuje z tym sosem co polecasz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:35
cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Kas coś w tym jest że łatwiej zajść przypadkiem i urodzic zdrowe dziecko, ale i z chorobami jakoś damy radę ...jak nie jak tak
musi się udać
Z tym Blue Monday chyba faktycznie coś jestmi też nic się nie chce...szaro buro i ponuro
Cinnamon, Ewelinaa trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła @
Aga kiedyś w książce Cejrowskiego wyczytałam ze poleca z Biedronki Casillero del Diablo-ale co kto lubi...dla mnie szału nie było-winiak jak winiak ma sponiewierać ;P i tyle
AgaL, cinnamon cookie, kas50, Jasminowa lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17