X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg!!! Serio?! To mi się już w nocy kiepsko zaczął od bezsenności, to co już mówić dalej? :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dziś jest nas więcej...bo mój zapał do pracy zerowy

chyba po pracy na basen skoczę rozbudzić się troszkę

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Mam tak samo...jeszcze za oknem leje:-/

Kas u mnie nie leje, ale szaro i ponuro....
    ale nie dajmy się, to tylko pogoda! :)
    co zdecydowałaś z tą chlamydią?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kas u mnie nie leje, ale szaro i ponuro....
    ale nie dajmy się, to tylko pogoda! :)
    co zdecydowałaś z tą chlamydią?
    .poczekam na opinie gina. Czytam teraz o tych miesniakach i laparoskopii...ehhh...bardziej tym sie przejelam

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas a kiedy masz wizytę? może do tego czasu, nie szukaj nic na własną rękę... zajmij czymś głowę, książka, serial, film??

Bratek lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytę mam w środę o 16.00...nie wiem czy usunąć przef ewent.ciążą? Koleżanka miała w ciąży, plamila z tego powodu ale dziecko urodziła przez cc zdrowe. Tak myślę że dużo kobiet zachodxi w ciążę przypadkiem, nie badając się wogóle i potem rodzą zdrowe dzieci. Ja zaczynam chyba swirowac

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas dokładnie, moja siostra, wszystkie kuzynki, przyjaciółki zadna nie była tak przebadana jak ja.... i co mają zdrowe dzieci. A moja siostra prawdopodobnie też ma mutacje MTHFR i nawet o tym nie wiedziała.... i tyle mniej stresu.
    Chyba faktycznie te nasze głowy się zafiksowały....

kas50 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas do środy proszę nie czytać o żadnych mięśniakach, o niczym ginekologicznym! Polecam dobrą książkę,film, zakupy.... szukam kompana na zakupy właśnie?:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik fajnie widzieć owulkę na Twoim wykresie :):)

Edycik lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę być kompanem w czytaniu książki:-) na zakupy mam debet hihi chyba że internetowe...czrkam na przesyłkę z perfumami:-) książkę skończyłam czytać Dziewczyna z pociągu, polecam:-)

Edycik lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Edycik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Aguś.Mnie prawy jajnik do dziś pobolewa :)I cieszę się,że wreszcie owulka była jakaś.Od jutra chyba zacznę brac dupka.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas zgadzam się z Agą... Musisz jakoś wyłączyć myślenie o tym wszystkim :/ niepotrzebnie tylko się stresujesz... A to nic dobrego :/

A mój pies właśnie się pobabrał ze swoim bratem w kupie jednego z nich.... Blue Monday WELCOME!!! :/ ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas laparoskopię robił mi gin, do którego chodziłam prywatnie. Teraz chodzę do tej samej kliniki, ale do kobietki ginki i ona też pracuje w szpitalu.
    Kas sporo kobiet ma mięśniaki i nawet o nich nie wie. Ja się cieszę, że dziada wywaliłam ;) choć wiem, że będą odrastac bo taka ich natura i w okresie menopauzy zazwyczaj wywalają macicę. Ale o tym jeszcze nie myślę he he he ;)
    Cinamonku sikaj !!!

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha Cinamonku kupa to super zabawa :-D ha ha ha psiaki słodziaki

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia ojjjj słodko to nie było gdy to sprzątałam ;)

AgaL, agatia lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

O matko jaki dzień... Do d..y.

Cynamon haha ja przerabiam ze swoim psem zyganko w nocy.. Chyba coś zjadł (zbiera wszystko co zobaczy)
    Ja tez czekam na @, ale jeszcze nie widać jej :-) Oby nie przyszła.

Trzymam kciuki za pomyślne wizyty, wykorzystane owocnie owulki i owocne cykle z ziolkami :-)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahhaha Cinnnamonek masz blue monday :D
    Kas Dziewczynę z pociągu czytałam, a znasz kryminały Roberta Galbraith m.in "Wołanie kukułki", " Jedwabnik" a teraz nowość na którą już poluje: "Żniwa zła" Polecam!!

A Ty mnie kusisz perfumami....marzy mi się Givenchy Ange ou Démon Le Secret...miałam raz i uwielbiam ten zapach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 10:34

• kas50 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Kas laparoskopię robił mi gin, do którego chodziłam prywatnie. Teraz chodzę do tej samej kliniki, ale do kobietki ginki i ona też pracuje w szpitalu.
    Kas sporo kobiet ma mięśniaki i nawet o nich nie wie. Ja się cieszę, że dziada wywaliłam ;) choć wiem, że będą odrastac bo taka ich natura i w okresie menopauzy zazwyczaj wywalają macicę. Ale o tym jeszcze nie myślę he he he ;)
    Cinamonku sikaj !!!
    Moja mama też ma a czytałam że genetycznie mogą przechodzić. Dzięki za info. Poczekam do środy i potem pewnie zdecydujemy ale lepiej byłoby chyba usunąć? Sama nie wiem.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas zapytaj lekarza :) ja nie wiem co lepsze co gorsze bo się nie znam :) "oddałam" się w ręce lekarza. Nawet nie wiem czy nie odrósł bo na usg był niewidoczny.

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a tak z innej beczki, to w Biedronce właśnie tydzień Azji, nie wiem czy lubicie takie smaki, bo ja to uwielbiam i lecę dziś na wielkie zakupy ;) mmmmm makaron po chińsku... Mogłabym jeść codziennie!!! <3

Edycik, AgaL, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1138 1139 1140 1141 1142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ