Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg!!! Serio?! To mi się już w nocy kiepsko zaczął od bezsenności, to co już mówić dalej? :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dziś jest nas więcej...bo mój zapał do pracy zerowy

chyba po pracy na basen skoczę rozbudzić się troszkę

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Mam tak samo...jeszcze za oknem leje:-/

Kas u mnie nie leje, ale szaro i ponuro....
    ale nie dajmy się, to tylko pogoda! :)
    co zdecydowałaś z tą chlamydią?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kas u mnie nie leje, ale szaro i ponuro....
    ale nie dajmy się, to tylko pogoda! :)
    co zdecydowałaś z tą chlamydią?
    .poczekam na opinie gina. Czytam teraz o tych miesniakach i laparoskopii...ehhh...bardziej tym sie przejelam

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas a kiedy masz wizytę? może do tego czasu, nie szukaj nic na własną rękę... zajmij czymś głowę, książka, serial, film??

Bratek lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytę mam w środę o 16.00...nie wiem czy usunąć przef ewent.ciążą? Koleżanka miała w ciąży, plamila z tego powodu ale dziecko urodziła przez cc zdrowe. Tak myślę że dużo kobiet zachodxi w ciążę przypadkiem, nie badając się wogóle i potem rodzą zdrowe dzieci. Ja zaczynam chyba swirowac

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas dokładnie, moja siostra, wszystkie kuzynki, przyjaciółki zadna nie była tak przebadana jak ja.... i co mają zdrowe dzieci. A moja siostra prawdopodobnie też ma mutacje MTHFR i nawet o tym nie wiedziała.... i tyle mniej stresu.
    Chyba faktycznie te nasze głowy się zafiksowały....

kas50 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas do środy proszę nie czytać o żadnych mięśniakach, o niczym ginekologicznym! Polecam dobrą książkę,film, zakupy.... szukam kompana na zakupy właśnie?:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik fajnie widzieć owulkę na Twoim wykresie :):)

Edycik lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę być kompanem w czytaniu książki:-) na zakupy mam debet hihi chyba że internetowe...czrkam na przesyłkę z perfumami:-) książkę skończyłam czytać Dziewczyna z pociągu, polecam:-)

Edycik lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Edycik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Aguś.Mnie prawy jajnik do dziś pobolewa :)I cieszę się,że wreszcie owulka była jakaś.Od jutra chyba zacznę brac dupka.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas zgadzam się z Agą... Musisz jakoś wyłączyć myślenie o tym wszystkim :/ niepotrzebnie tylko się stresujesz... A to nic dobrego :/

A mój pies właśnie się pobabrał ze swoim bratem w kupie jednego z nich.... Blue Monday WELCOME!!! :/ ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas laparoskopię robił mi gin, do którego chodziłam prywatnie. Teraz chodzę do tej samej kliniki, ale do kobietki ginki i ona też pracuje w szpitalu.
    Kas sporo kobiet ma mięśniaki i nawet o nich nie wie. Ja się cieszę, że dziada wywaliłam ;) choć wiem, że będą odrastac bo taka ich natura i w okresie menopauzy zazwyczaj wywalają macicę. Ale o tym jeszcze nie myślę he he he ;)
    Cinamonku sikaj !!!

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha Cinamonku kupa to super zabawa :-D ha ha ha psiaki słodziaki

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia ojjjj słodko to nie było gdy to sprzątałam ;)

AgaL, agatia lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

O matko jaki dzień... Do d..y.

Cynamon haha ja przerabiam ze swoim psem zyganko w nocy.. Chyba coś zjadł (zbiera wszystko co zobaczy)
    Ja tez czekam na @, ale jeszcze nie widać jej :-) Oby nie przyszła.

Trzymam kciuki za pomyślne wizyty, wykorzystane owocnie owulki i owocne cykle z ziolkami :-)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahhaha Cinnnamonek masz blue monday :D
    Kas Dziewczynę z pociągu czytałam, a znasz kryminały Roberta Galbraith m.in "Wołanie kukułki", " Jedwabnik" a teraz nowość na którą już poluje: "Żniwa zła" Polecam!!

A Ty mnie kusisz perfumami....marzy mi się Givenchy Ange ou Démon Le Secret...miałam raz i uwielbiam ten zapach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 10:34

• kas50 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Kas laparoskopię robił mi gin, do którego chodziłam prywatnie. Teraz chodzę do tej samej kliniki, ale do kobietki ginki i ona też pracuje w szpitalu.
    Kas sporo kobiet ma mięśniaki i nawet o nich nie wie. Ja się cieszę, że dziada wywaliłam ;) choć wiem, że będą odrastac bo taka ich natura i w okresie menopauzy zazwyczaj wywalają macicę. Ale o tym jeszcze nie myślę he he he ;)
    Cinamonku sikaj !!!
    Moja mama też ma a czytałam że genetycznie mogą przechodzić. Dzięki za info. Poczekam do środy i potem pewnie zdecydujemy ale lepiej byłoby chyba usunąć? Sama nie wiem.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas zapytaj lekarza :) ja nie wiem co lepsze co gorsze bo się nie znam :) "oddałam" się w ręce lekarza. Nawet nie wiem czy nie odrósł bo na usg był niewidoczny.

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a tak z innej beczki, to w Biedronce właśnie tydzień Azji, nie wiem czy lubicie takie smaki, bo ja to uwielbiam i lecę dziś na wielkie zakupy ;) mmmmm makaron po chińsku... Mogłabym jeść codziennie!!! <3

Edycik, AgaL, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1138 1139 1140 1141 1142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ