Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Kas u mnie nie leje, ale szaro i ponuro....
ale nie dajmy się, to tylko pogoda!
co zdecydowałaś z tą chlamydią? -
Wizytę mam w środę o 16.00...nie wiem czy usunąć przef ewent.ciążą? Koleżanka miała w ciąży, plamila z tego powodu ale dziecko urodziła przez cc zdrowe. Tak myślę że dużo kobiet zachodxi w ciążę przypadkiem, nie badając się wogóle i potem rodzą zdrowe dzieci. Ja zaczynam chyba swirowac
-
Kas dokładnie, moja siostra, wszystkie kuzynki, przyjaciółki zadna nie była tak przebadana jak ja.... i co mają zdrowe dzieci. A moja siostra prawdopodobnie też ma mutacje MTHFR i nawet o tym nie wiedziała.... i tyle mniej stresu.
Chyba faktycznie te nasze głowy się zafiksowały....kas50 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mogę być kompanem w czytaniu książki:-) na zakupy mam debet hihi chyba że internetowe...czrkam na przesyłkę z perfumami:-) książkę skończyłam czytać Dziewczyna z pociągu, polecam:-)
Edycik lubi tę wiadomość
-
Kas zgadzam się z Agą... Musisz jakoś wyłączyć myślenie o tym wszystkim
niepotrzebnie tylko się stresujesz... A to nic dobrego
A mój pies właśnie się pobabrał ze swoim bratem w kupie jednego z nich.... Blue Monday WELCOME!!!Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Kas laparoskopię robił mi gin, do którego chodziłam prywatnie. Teraz chodzę do tej samej kliniki, ale do kobietki ginki i ona też pracuje w szpitalu.
Kas sporo kobiet ma mięśniaki i nawet o nich nie wie. Ja się cieszę, że dziada wywaliłamchoć wiem, że będą odrastac bo taka ich natura i w okresie menopauzy zazwyczaj wywalają macicę. Ale o tym jeszcze nie myślę he he he
Cinamonku sikaj !!! -
Dzień dobry
O matko jaki dzień... Do d..y.
Cynamon haha ja przerabiam ze swoim psem zyganko w nocy.. Chyba coś zjadł (zbiera wszystko co zobaczy)
Ja tez czekam na @, ale jeszcze nie widać jejOby nie przyszła.
Trzymam kciuki za pomyślne wizyty, wykorzystane owocnie owulki i owocne cykle z ziolkamiAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Hahhaha Cinnnamonek masz blue monday
Kas Dziewczynę z pociągu czytałam, a znasz kryminały Roberta Galbraith m.in "Wołanie kukułki", " Jedwabnik" a teraz nowość na którą już poluje: "Żniwa zła" Polecam!!
A Ty mnie kusisz perfumami....marzy mi się Givenchy Ange ou Démon Le Secret...miałam raz i uwielbiam ten zapachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 10:34
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
agatia wrote:Kas laparoskopię robił mi gin, do którego chodziłam prywatnie. Teraz chodzę do tej samej kliniki, ale do kobietki ginki i ona też pracuje w szpitalu.
Kas sporo kobiet ma mięśniaki i nawet o nich nie wie. Ja się cieszę, że dziada wywaliłamchoć wiem, że będą odrastac bo taka ich natura i w okresie menopauzy zazwyczaj wywalają macicę. Ale o tym jeszcze nie myślę he he he
Cinamonku sikaj !!! -
Dziewczyny a tak z innej beczki, to w Biedronce właśnie tydzień Azji, nie wiem czy lubicie takie smaki, bo ja to uwielbiam i lecę dziś na wielkie zakupy
mmmmm makaron po chińsku... Mogłabym jeść codziennie!!!
Edycik, AgaL, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość