Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny przepraszam ze mnie dzisiaj caly dzień nie było. Powiem tak sprawy sie dość pokomplikowaly i nawet nie wiem czy jutro pójdę do gina. W kłótni z moim M dowiedziałam się duzo niestety przykrych rzeczy i chyba starania sobie odpuszczę
Na razie nie będę ukrywać jestem w wielkim dołku i chyba nawet łopata nie pomoże.
Przepraszam was za kolejne moje uzalanie ale tak naprawdę to tylko tutaj mogę napisac co czuje.
Pozbieram mysli i sie odezwę...
-
Spać nie mogę : (
Edycik- fajnie, że trafiliście w owulkę i jeszcze dorzeźbiliście następnego dnia, kibicuję, aby był tego owoc na koniec cyklu : )
Kasia- emocje nie są dobrym doradcą w niczym, więc wszelkie decyzje podejmuj, gdy one opadną. Po kłótni nadchodzi czas pogodzenia i szybko o wszystkim zapomnicie. A tymczasem przytulam i życzę szybkiego pojednania : )
Bratku- spojrzałam na Twój suwak i widzę, że masz na liczniku 5 tyg i 5 dni. Jak się czujesz? bez mdłości? ( tfu tfu) oby Cię ominęły.
Cały dom chrapie, a ja oczy jak 5 zł.Edycik, Bratek, Kasia1407 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Bratek wrote:Jasminowa, hahahhaha, zabiłaś mnie tym wykapanym Tatą, hihihi
))
A Wasza Dzidzia, to widzę, że taka żywa iskierka się szykujeMam nadzieję, że po narodzinach będzie czasem dawała Wam pospać
)))
Lodowisko????? CZAAAAAAAAAAAAAAAAD)))))) Wieki już nie jeździłam
)))
Kurczę, fajne masz relacje z CórciąGratki
))) Zresztą z Ciebie w ogóle jest mądra babka, więc jakoś mnie to nie dziwi
)))
Bratku- dziękujęto prawda, że moja córcia to mój odwieczny kompan. Karmiłam ją 2 lata piersią. Mój mąż pracował za granicą, gdy była malutka, ja nie pracowałam, więc spałyśmy razem i non stop spędzałyśmy razem. Teraz jest prawie mojego wzrostu, ma włosy do pasa, nastolatka na całego : )
Bratek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Kasia nie wim co Ci powiedzieć... tulę mocno :-* nie rezygnuj z lekarza kochana, posłuchaj co ma do powiedzenia. Udało się zapisać i będziesz żałowała, jak nie pojdziesz - tak mi się wydaje. Emocje opadną mam nadzieję i co złe zostanie przeproszone i wybaczone.
Jaśminowa ja też oczy jak 5 zło 2 zasnęłam o 4 wstałam. Zazdroszczę kobietkom, które cierpią w ciąży na ciągłe zmęczenie. Niestety ja cierpię w ciąży na bezsenność, chyba z podświadomego stresu. Z synkiem w ciąży nie spalam dobrze przez 8 mc, a jak mały się urodził spaliśmy jak susły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 05:11
Kasia1407, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Kas u mnie najprawdopodobniej pierwszą ciążę straciłam przez miesniaka. Nawet nie wiedziałam, że on tam jest. Lekarz zrobił mi laparoskopię, usunął dziada i 3 mc później byłam w ciąży z synkiem.
Masz 1 mięśniaka? Ja miałam jednego 1,6cm, ale podobno był kiepsko umiejscowiony i mógł "zadusić" dzidzię. -
jejku znów poniedziałek - dzien dobry
we wrocku leje deszcz od rana...pogoda koszmarna,kawa nie pomaga
Kasia1407 kochana,nie wiem jak Cie pocieszyć,ale nie jedna z nas miała kłótnie ze swoimi chłopami i po kilku dniach jakoś to wszystko dało radę wyprostować.Jesli coś Cię gnębi pisz nam, tu są tak wyrozumiałe babki że burzą mózgów coś poradzimy.
Jaśminku post po 1 w nocy...ojj dobra jesteś.Czemu spać nie mogłaś?
Paryzetka tak właśnie myślałam,że albo zacznę dupka brać od dziś albo od jutra.Dziekuję :*
Ruby,Aguś gdzie się schowałyście kobity ?
Kasia1407, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Witam się w nowym cyklu, o dzisiaj piję ojczulka
Cynamon dziękujemy za modlitwę tym samym się odwdzięczam
Kasiu do lekarza idź, dziewczyny dobrze piszą emocje opadną i nadejdzie czas pogodzenia, zobaczysz to tylko tak beznadziejnie wygląda jak jest świeże , isiaj będzie inaczej , sciskam :+
Edycik super ze tak poztywnie zaczynamy zatem odliczać
paryzetka, katiusza moje dzielne kobiety powodzenia i znowu idziemy razem
Madka sciskam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 07:28
cinnamon cookie, MamaTuśka, Kasia1407, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Kas dużo kobiet z mięśniakami rodzi dzieci i mięśniaki ma usuwane przy okazji cc. Więc spokojnie. Na laparoskopię czekałam niecałe 2 tyg, tylko u mnie samo odkrycie mięśniaka trwało 5 mc bo nie był widoczny w USG, dopiero tomograf coś tam uwidocznił i lekarz zadecydował o laparoskopii.
Nie diagnozuj się na własną rękę bo to zjadacz nerwów u kasy. Niech lekarz Cię poprowadzi. Ja po poronieniu też robiłam masę badań, z których tylko tarczycowe dostawały ciut od normy.Bratek lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane, witam się pół śpiąco znad kawy.
Oj biedne jesteście z tą bezsennością, mam nadzieję, że nawet jak będę w ciąży to mnie to ominie bo ja kocham spać
Kasia, nie rezygnuj z lekarza. Chłop to tylko chłop,a w nerwach wiadomo, że czasem się mówi głupie rzeczy których się potem żałuje. Głowa do góry i ściskam.
Ruby, łopata potrzebna? Ziółka jak dla mnie są bardzo smaczne, zwłaszcza czuje w nich rumianek. Oby dobrze zadziałały :*
Edycik, u mnie z kolei mglisto i jakaś mżawka leci, fe, brzydka pogoda, trzeba się ratować mocną kawą.
Ja mam dzisiaj wizytę i trochę się boję, dziś 13 dc a owulki raczej nie widać. Zobaczymy co usg pokaże.MamaTuśka, Kasia1407, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
To myślami będę z Wami :* :*
Edycik Kochana a Ty pięknie weekend wykorzystałaś, wstrzeliłaś się jak to Dziewczyny pisały, ja w tym cyklu chyba też, ale dziś jakiś tydzień przed @ poczułam, ze tym razem też się nie uda.... i tak się zastanawiam czy bez stymulacji mamy szansę
Chyba pogoda tak na mnie działa dziś, już się stawiam do pionu
Madka co to za dołek, wracaj, razem raźniej, pomożemy :*
Katiuszka, Paryzetka, Ruby....taka Trójca razem cykl rozpoczęła- będzie się działo !
Kas ja robiłam na chlamydie, ureaplasme i jeszcze jakieś cytologiczne. Nie czytaj tyle Kochana po necie, bo wiesz jak podświadomość działa.... organizm będzie czuł Twój stres i wtedy cieżko zajść:*
Edycik, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
agatia wrote:Kas dużo kobiet z mięśniakami rodzi dzieci i mięśniaki ma usuwane przy okazji cc. Więc spokojnie. Na laparoskopię czekałam niecałe 2 tyg, tylko u mnie samo odkrycie mięśniaka trwało 5 mc bo nie był widoczny w USG, dopiero tomograf coś tam uwidocznił i lekarz zadecydował o laparoskopii.
Nie diagnozuj się na własną rękę bo to zjadacz nerwów u kasy. Niech lekarz Cię poprowadzi. Ja po poronieniu też robiłam masę badań, z których tylko tarczycowe dostawały ciut od normy. -
Witajcie.
Kasia, trzymaj sie, tak jak dziewczyny pisza, marsz do lekarza a pozniej zajmiecie sie godzeniem.
Edycik, a ty badalas progestereon po owulce i mialas za niski?
Ja jestem bardzo przemeczona i senna wiec licze ze w ciazy bedzie odwrotnie, bede mogla wiecej rzeczy zrobic:)
Milego dnia!Kasia1407 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Tak Agulek, badalam i mialam bardzo wysoki, w sumie mialam badany raz (wiem ze zaleca sie kilkikrotne) ale z takim wynikiem nie ma chyba potrzeby, w 5dpo mialam wynik 95:/, mialo byc badane w 7dpo ale owulka sie przestawila o dwa dni do przodu. A ty zbadaj bo warto, przynajmniej wykluczysz problem z progesteronem i bedziesz wiedziala czy owulka byla.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015