X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim.
    Piszę z telefonu, więc szybciutko.
    Majju, Katiuszka, powidzenia na wizycie i samych dobrych wieści.
    Kas, nie rezygnuj z dbania o zdrowie, formę i marzenia z powodu chłopa, no co Ty! Swoją drogą jak emocje opadną to się problem zawsze jakoś da rozwiązać. Trzymam kciuki.
    Edycik, no weekend wykorzystany widzę ;)
    Madka, dawaj to ten kłopot, poradzimy sobie z nim.
    Aguś, lecę z kubkiem gorącej czekolady, a modlitwę maaz obiecaną ;)
    Ruby, ciekawa jestem tych ziółek. W sensie jaki efekt przyniosą ;). Kciukam, żeby w pierwszym z nimi cyklu się udało.
    Cinamonn, śnił mi się Twój pies! Biegał razem s tym, co ga Jaśminowa ma w awatarku... To się już leczy;)?
    Jaśminku, Bratku, mój awatarek bardziej do niewyparzonej mojej paszczy pasuje, niż do altualnej formy. Wczoraj przeleżałam z gorączką pół dnia, więc jeśli coś w mi wirowało, to na pewno nie seks ;).
    Mołego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 08:45

AgaL, cinnamon cookie, majju, Edycik, Kasia1407, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Madzikk, to jutro rano chyba pójdę :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka nęci ten Twój avatarek :):) dziękuje za modlitwę, odwdzięczę się tym samym :* a co do snu... mi się często śnią Kobietki z forum w postaci avatarków :D idę się z Tobą leczyć ;)

MamaTuśka, cinnamon cookie, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobietki

Paryzetko, szkoda...ale teraz napewno z ziółkami się uda!

Bratku super tak się cieszę !!! tfu tfu tfu!!! będzie dobrze,musi być.

W marcu wszystkie byłoby super! bierzemy się do roboty :)

MamaTuśka, współczuję...może faktycznie nie ryzykuj z tymi farmaceutykami, a nóż..
    Rozbawiły mnie te dowcipy :D

Imię Róży ja z całych sił próbowałam podejrzeć w lampie swój poród i zanim zdążyłam coś wykukać to już było po wszystkim...współczuje szpiega, też mieliśmy...a jeszcze bardziej współczuję nocnego noszenia...

Edycik dziecko pod sercem to naprawde super przeżycie i mysle że napewno kiedyś go doświadczysz.

Kjopa straszne z tą szkołą...od razu mi się niepodobał pomysł z posyłaniem dzieci tak szybko do szkoły. Koniecznie trzeba sprawdzić co tam się dzieje.

Reni moja mama będąc w ciąży 31 lat temu doświadczyła tej nowoczesnej technologii-USG, a i tak urodziałm się pośladkowo, bo lekarzowi spieszyło się na urlop..

Katiuszka powodzenia ! kciuki zaciskam!
    Majju powodzenia :) tym razem mam nadzieję się uda !

Madka przytulam

Kasia przytulam...pamiętaj ze po burzy zawsze jest tęcza

Miłego dnia

MamaTuśka, Edycik, Kasia1407, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight cześć :) ja też pośladkowa :D zawsze się śmieje, ze od urodzenia miałam wszystko w d...... :P

madzikk, Paryzetka83, midnight, katiuszaa, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) no i mamy kolejny tydzień...

Co do ostatniej nocy to ja nie ciężarna a też miałam problemy ze snem, często się budziłam... Może przez tą zmianę temperatury to i ciśnienie się zmieniło? Chciałam rano pospać ale pies mi nie daje, ma lepsze pomysły na spędzanie poranka niż sen ;) idę więc robić kawę :)

MamaTuśka hahah Kobieto rozwaliłaś mnie swoim snem ;) same psy a nas tam nie było??? Mówi się, że ciężarne mają pokręcone sny ;)

Ruby czyli u Ciebie nowy cykl czas start :) z o.Sroką musi się udać ;) ja czekam jeszcze na @...

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek a co spóźnia się @ ??:):):)

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku a może byś machnęła testa, hmmm? ;)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku własnie który Ty masz dzien po owulce?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh Wy to jak zawsze :P szalone :P nie, nic się nie spóźnia, dopiero 31dc :) ostatnio miałam nawet cykl 35 dni, czyli na @ jeszcze czas :) poza tym czuję się jak na okres więc nie mam co się nawet oszukiwać :D

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas tak laparoskopię miałam w szpitalu przy okazji lekarz wszystko tam pooglądał, posprwdzał. Po laparo mialam odpuścić jeden cykl, odpuściłam dwa, a trzeci był owocny. Nie pamiętam, który to był dzień cyklu, ale lekarz mówił, że gdyby miała byç @ to lekami ją przesuniemy. W szpitalu bylam raptem 3 dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 09:10

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Heheh Wy to jak zawsze :P szalone :P nie, nic się nie spóźnia, dopiero 31dc :) ostatnio miałam nawet cykl 35 dni, czyli na @ jeszcze czas :) poza tym czuję się jak na okres więc nie mam co się nawet oszukiwać :D

Idźże po test, nie stresuj nas tu!

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku bo w końcu chcemy te dwie krechy i u siebie i u kogoś z naszego forum, a dlaczego nie Ty :):)

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka nie ma sensu, serio :) od trzech dni typowy mocny ból jak na @, cycki jak arbuzy ;) (no dobra, dorodne pomarańcze ;)) i spuchnięcie to u mnie zwiastuje tylko jedno :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Kas tak laparoskopię miałam w szpitalu przy okazji lekarz wszystko tam pooglądał, posprwdzał. Po laparo mialam odpuścić jeden cykl, odpuściłam dwa, a trzeci był owocny. Nie pamiętam, który to był dzień cyklu, ale lekarz mówił, że gdyby miała byç @ to lekami ją przesuniemy. W szpitalu bylam raptem 3 dni.
    A mialas skierowanie od swojego gina?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek a Ty dziś w domu?:)
    właśnie wyczytałam że dziś Blue Monday.... nie dziw, że wstałam z takim nastrojem :P

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zapał do pracy jest dzis zerowy, przeglądam właśnie katalog oriflame.... polecacie coś ?:)

Edycik lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś tak, dziś wolne, ale przyszły weekend pracuję więc i następny poniedziałek :/ powiedz mi co to Blue Monday bo ja ciemna jestem??? :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej depresyjny dzień w roku :D

• kas50 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mój zapał do pracy jest dzis zerowy, przeglądam właśnie katalog oriflame.... polecacie coś ?:)
    Mam tak samo...jeszcze za oknem leje:-/

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

‹‹ 1137 1138 1139 1140 1141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ