Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki, to w Biedronce właśnie tydzień Azji, nie wiem czy lubicie takie smaki, bo ja to uwielbiam i lecę dziś na wielkie zakupy
mmmmm makaron po chińsku... Mogłabym jeść codziennie!!!
MAKARON PO CHIŃSKU....mniammmmcinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Cinnamonku nie kuś bo też dzis polecę zobaczyć co mają
wczoraj z meżęm jak dosiedliśmy się do winka z biedronki tak zrobiliśmy całą butelkę
Edycik które winko z Biedronki polecasZ??Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzięki za info, mój M. jest ekspertem od chińskich dań, muszę mu powiedzieć żeby się zaopatrzył póki promocja trwa
Edycik jakie winko z Biedronki polecasz? Ja lubię czerwone półwytrawne ale ostatnio nie mogłam żadnego takiego znaleźć.Edycik lubi tę wiadomość
-
Ja robię z tym chow mein, typowy taki chiński żółty makaron
ewentualnie taki biały
a w Biedronce jest pyszny sos do makaronu, nazywa się Choi Sin czy jakoś tak, taki brązowy kolor. Jest trochę słodki, słony, no idealny do tego makaronu
-
Edycik wrote:Dziękuję Aguś.Mnie prawy jajnik do dziś pobolewa :)I cieszę się,że wreszcie owulka była jakaś.Od jutra chyba zacznę brac dupka.
Ruby ja też dziś startuję z ziółkami, bo w weekend nie miałam weny na żadne suplementy
Majju, Katiusza - kciuki za wizyty!Edycik, majju lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
cinnamon cookie wrote:Ja robię z tym chow mein, typowy taki chiński żółty makaron
ewentualnie taki biały
a w Biedronce jest pyszny sos do makaronu, nazywa się Choi Sin czy jakoś tak, taki brązowy kolor. Jest trochę słodki, słony, no idealny do tego makaronu
jest teraz w Biedronce??dasz linka który to?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnaomku kadarki są przystepne cenowo i smaczne
ja jeszcze polecam jakies mołdawskie ...chyba mołdawska piwinica jest czerwone i białe 13.99zł kosztuje flaszka
Paryzetko dziękuję Ci za info :* zacznę brać dziś dupka zatemAgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Też zgłodniałam, jakby tak można było sobie wszamać teraz takie jedzonko i popić winkiem to od razu praca by lepiej szła
Muszę spróbować to mołdawskie winko, ogólnie gustuję w gruzińskich, mołdawskich i bułgarskich winach
Ale mam stresa przed wizytą, liczę w końcu na jakieś pozytywne wieści...AgaL, cinnamon cookie, Edycik, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość