Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszka wszystkiego najlepszego w dniu Twoich osiemnastych urodzin!
Spełnienia marzeń!
Kasiu a Tobie życzę żeby się wszystko dobrze poukładało z M, dobry lekarz z dobrym planem już jest, więc niech jeszcze między Wami się naprawi i będzie superPowodzenia!
Bratku, no ja też byłam zdziwiona tym podejściem do prolaktyny, tłumaczyła mi, że te badanie w ogóle nie są miarodajne bo to jest bardzo ciężki hormon do zbadania bo na wszystko reaguje, że tak samo jak się nie zbija PRL<100 tak też się odchodzi od badania po metoclopramidzie. Mówiła, że jakby ktoś z jej znajomych "po fachu" z INVICTY albo z Gamety z Łodzi (tam pracowała) zobaczył, że zbija bromkiem prolaktynę 50 to by ją zbrechtaliA co do Castagnusa to nawet kiedyś kupiłam ale nie brałam bo chciałam skonsultować ale może zacznę od kolejnego cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 07:48
katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki ja już siedzę w labie po pierwszym pobraniu krwi i czekam na wypicie glukozki. Potem jeszcze za godzinkę i za dwie
Majju co do PRL to moja ginka i endo u której byłam, mówiły, że nie zbija się PRL do 50, a powyżej się zbija.Dla tego mojego wyniku 24 z hakiem nie traktowały, jako podwyższenia. A Ty ile dokładnie masz PRL? -
Witajcie Kochane:)
bylam zbadać proga przed pracą, a ponieważ wyrobiłam sie szybciej niż myślałam, a nadgodzin nie chciałam robić w pracy (bo mi za nie nie płacą) poszłam do kościoła. U nas teraz jest Brama Miłosierdzia, obraz itp.... więc pomodliłam się za nas wszystkie. Szczególnie za Ciebie Katiuszka w dniu Twoich urodzinek
żeby spełniło sie Twoje marzenie, żebyś nie ustawała w walce o nie i pamiętała, że nie jesteś sama :*
jem śniadanie w pracy i biorę sie za nadrabianie:)
Paryzetka83, majju, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hej
Kasiu bardzo się cieszę,że lekarz okazał się konkretny. Oby teraz było już z górkiA co do męża - u mnie temat starań przestał wypływać bo zawsze rodziły się z tego awantury po których prawie się pakowaliśmy i wyprowadzaliśmy. Teraz już nie poruszam tego tematu i obojgu nam lepiej.
Katiuszka - zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń :*
Majju słuchaj lekarza, chyba wie co robiAgaL, katiuszaa, Kasia1407 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Katiuszka spelnienia marzen!
Kasia? Daj troche czasu mezowi, mozecie sie do siebie nie odzywac przez jakis czas ale nie robcie sobie na zlosc. Zobaczysz ze zmieknie i sam przyjdzie. Faceci trawia sprzecKi troszke dluzej niz my kobiety. Zobaczysz wszystko sie ulozyAgaL, katiuszaa, Kasia1407 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Katiuszka wszystkiego naj, najlepszego. Zeby ci sie wszystkie marzenia spełniły aby usmiech na twej twarzy nie znikal, duzo, duzo milosci i pieniedzy również. No i oczywiście żebyś doczekała się bliźniaków
I oczywiście milego i udanego dnia spedzonego tylko z zyczliwymi ludzmi.
Agatia no to nie jestem samaTez mnie zlosci jak moj sie tak zachowuje.
Moj to robi podchody jak nie wiem wczoraj sobie pogadalismy do 1 w nocy oczywiscie przypomnial sobie o wizycie i strasznie mnie przepraszal za to. No zobaczymy co sprawy przyniosą.
Aga dziękujemy za modlitwę :*
Agatia współczuję glukozy do tej pory pamietam ten smak
Życzę wam dziewczynki milego dnia i jeszcze raz dziękuję za wsparcie z waszej strony.agatia, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiuszka wszystkiego najlepszego!! 100 lat zdrówka, pomyślości, spełnienia marzeń, szczególnie tego jednego
Aby dzisiejszy dzień był jak najmilszy! najpiękniejszy! świętuj
Bratku dzięki, ale to nic takiego stare dzieje...chyba że któraś chce portrecik to bym sobie rękę ''odświeżyła''Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 09:12
katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Katiuszka stoooo laaaat, stoooo laaaaat!!!! Wszystkiego najj najjj najjjj Kochana!!! Spełnienia marzeń, zdrówka i full miłości
urodzinowe buziaki :*:*:*
Kasiu czyli trafiłaś na dobrego lekarzato świetnie
życzę tylko naprawy relacji z mężem i możecie działać pełną parą
Majju do inseminacji to jeszcze daleka droga... Nie stresuj się tym :* póki co jest inny plan i tego się trzymajmy
Ruby co do książki to miałam momentami podobne uczucia, chwilami mnie przygnębiała i w sumie dlatego tak napisałam na ten karteczce dla Was
Aga dziękuję za modlitwę :*katiuszaa, majju, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj mialas jakiś pulsujacy pobolewajacy prawy jajnik...czyżby ovu? Dopadlam męża wieczorem, choć testy ovu ni hu hu nawet cienia drugiej krechy:-/
AgaL, Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Katiusza, zaczynam oczywiście od życzeń dla Ciebie. Spełnienie marzeń, zdrówka i miłości. Żebyś miała z każdym dniem coraz więcej powodów do radości :*
Agatia, to słodkiego już raczej dzisiaj jeść nie będziesz
Kasiu, super, że lekarz konkretny. I cieszę się, że emicje puszczają i kurz bitewny opada
Reni, baaaaardzo się cieszę, że się światełko w tunelu pojawia.
Miłego dnia, zajrzę tu jeszcze coś dopisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 10:13
katiuszaa, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć jesteście Kochane. Tyle życzeń od was że zapomniałam co miałam wam napisać. Muszą się spełnić jak nic. Hmm bliźniaki. Mogą być. Edycik kupię tort i winko i wpadajcie. Ty już samochodem śmigasz więc raz dwa i będziesz
Mój skąpy okres po 2 dniach się zakończył, Waga się chyba na mnie obraziła i zamiast kilogramy w dół to w górę poleciały dobrze że centymetr jest dla mnie przyjaźniejszy kolejne 6cm ujął. Z wczorajszej wizyty w Warszawie przywiozłam jeszcze jedną rzecz - przeziębienie. Mam nadzieję że urodzinowy gripex wszystko załatwi. Mąż miał mieć wolne i miał mnie czcić więc pojechał do pracy. Rewelacyjne urodziny.
Kasiu super że z mężem idzie ku dobremu i nie skromnie powiem A nie mówiłam.
Wiola co u ciebie?
Kas tylko patrzeć jak owulka będzie. dobrze że działacie.
Agatia trzymam kciuki za badania. Badasz glukozę czy też insulinę?
Aguś kiedy wyniki progesteronuEdycik, Paryzetka83, MamaTuśka, AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa, Kasia1407 lubią tę wiadomość