Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszka- sto lat, sto lat!!! zdrowia, szczęścia, niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia
Nadrobię Was później, bo ciągle poza domem. Zaraz wypad z mężem robimy auta oglądać.
Wczoraj byłam w teatrze na " Merylin Mongoł", naprawdę Dorociński i Kulesza- gra aktorska odlot!
ściskam wszystkie naraz i każdą z osobnaAgaL, MamaTuśka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Wiola90 wrote:Katiusza dziękuję, że pytasz. U mnie nudy
Siedzę w domu i odpoczywam. Chciałabym już lipiec, albo chociaż wiosnę
Wiolaaa marzę o takim wolnym, o tej nudzie i czekaniu aż będzie mi widać brzuszekRozkoszuj się tym :*
Edycik, Wiola90 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyWiolu Wiosna już niedługo ocieplenie już idzie.
ciesz się tym czasem kiedy masz dzidzie pod sercem. Delektuj się tym i koniecznie pisz co słychać. Jestem żądna takich wieści bo napełniają nadzieją że uda się i nam.
Aguś ja to zawsze obfite miałam więc ten jest bardzo dziwny. Testy już robiłam właśnie zastanawiając się czy może jednak mój urodzinowy prezent przyszedł i niestety biel vizira. Będę szła do gina z wynikami szpitalnymi to o to zapytam. Podobno duży stres może spowodować takie skąpe krwawienie.
Edycik świetny pomysł, seksowna bielizna i grzane winko...Edycik, MamaTuśka, majju, AgaL, Wiola90, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
A właśnie sobie przypomniałam, że wczoraj coś mi wpadło w oczy....Ruby napisałą coś o wieku starczym po przekroczeniu 30tki.... HA HA HA
to ja już emerytka prawie, bo 33
majju, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
majju wrote:Uuuu proszę Pań, to ja przy Paniach to siksa jestem
Dopiero 27 w tym roku
a wyglądam na 17
Siksa
ja przynajmniej na Siksę wyglądamEdycik, majju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:a ja się przyznaję do 26 wiec bardzo młoda jestem
Młodsza od MaiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 12:04
katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:A właśnie sobie przypomniałam, że wczoraj coś mi wpadło w oczy....Ruby napisałą coś o wieku starczym po przekroczeniu 30tki.... HA HA HA
to ja już emerytka prawie, bo 33
-
Kasiu - no tak to już jest, że nieraz ten droższy lekarz, w ostatecznym rozrachunku jest tańszy, bo szybciej przynosi efekty.
A dziękuję, czuję się bardzo dobrze :-* (tfu tfu tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu)))) ). Dzisiaj znowu czekały na mnie baaaaaardzo kolorowe kanapki - btw, wczoraj M.ugotował też obiad, przyszykował mi wyprawkę do pracy i przyjechał po mnie po dyżurze wieczornym, żebym nie marzła w taką psią pogodę na przystanku
).
Strach się bać - ciekawe, kiedy się Małżowi znudzi))))) ale na razie jest baaaaaardzo przyjemnie....
majju - o metoclopramidzie wiem. To coraz częściej można u dziewczyn wyczytać (moja też nie jest za tym badaniem). Ale ta PRL>100 trochę mnie zdziwiła. No nic, może warto spróbować castagnusa.
Aguś, cudowna jest Twoja wiara :-*
U mnie od kilku lat różnie z tym bywa...Chociaż Św.Ritę męczę co wieczór
))) (btw-Mama powiedziała, że w tym roku, w maju, 22-gi wypada w niedzielę, więc wybywa wtedy do Krakowa spotkać się "osobiście" ze św.Ritą
).
midnight - zawsze memu Małżowi tłumaczę (jest po plastyku), że jak ktoś rysować nie potrafi, to takie rzeczy na nim robią wrażenie - nawet, jeśli rysujący widzi braki w swoim dziele etc. To jak ze śpiewem - mój Małż moich fałszów nie słyszy, a ja już tak, bo to już nie ten głos, co kiedyśNie zmienia to faktu, że Małż i tak lubi, jak sobie pod nosem podśpiewuję
P.S. Jak chcesz poćwiczyć i lubisz wyzwania, mogę Ci wysłać zdjęcie mojego psa - przeklniesz mnie, z ilością jego odcieni i różnorodnością łat, gwarantuję.....
agatia - współczuje - nieeeeenaaaawiiiiiidzęęęęę glukozy przy tego typu badaniach, fuj fuj fujjjjjjjj (50-tki nie mogę zdzierżyć, wizja 75g mnie przeraża).
Jasminowa - bardzo fajnie brzmią Twoje ostatnie wpisy od strony wolnego czasu i odpoczynkuDobrze dobrze, zbieraj siły
))))))))
kas, błagam.... powiedz, że napisałaś to z przymrużeniem oka.... Bo coraz bardziej się o Ciebie martwię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 12:27
Edycik, AgaL, Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość
-
Bratku właśnie patrzyłam już na 22-ego maja...to może spotkam Twoją Mamusię
A Twój Mąż....no oby Mu się nie znudziło, a Ty ciesz się tym pięknym czasem, fajnie, że żadne przykre dolegliwości Cię nie męczą
Kiedy jakaś wizyta??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 12:18
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Kasiu - no tak to już jest, że nieraz ten droższy lekarz, w ostatecznym rozrachunku jest tańszy, bo szybciej przynosi efekty.
A dziękuję, czuję się bardzo dobrze :-* (tfu tfu tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu)))) ). Dzisiaj znowu czekały na mnie baaaaaardzo kolorowe kanapki - btw, wczoraj ugotował też obiad, przyszykował mi wyprawkę do pracy i przyjechał po mnie po dyżurze wieczornym, żebym nie marzła w taką psią pogodę na przystanku
).
Strach się bać - ciekawe, kiedy się Małżowi znudzi))))) ale na razie jest baaaaaardzo przyjemnie....
Bratek wrote:kas, błagam.... powiedz, że napisałaś to z przymrużeniem oka.... Bo coraz bardziej się o Ciebie martwię...
Kjopa ja się czujesz?
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Aguś, no kiedyś Mu się pewnie znudzi
Chociaż potem na szczęście ludek coraz bardziej przypomina ludka, coraz bardziej się rozpycha, więc brzuch odstaje już nie tylko z powodu zjedzenia fasolki na obiad... więc może nie będzie zapominał
Czasem, jak mnie chce rozśmieszyć, zaczyna sobie żartować - robi baaardzo poważną minę, staje mi za plecami i "marudzi": "No, Misia... ale jeszcze herbatkę trzeba wypić - to na trawienie! No już już już, nie ma, że nie masz miejscaI Już trzeba iść spać!!!! Ale czemu tak patrzysz na mnie??? Nie marszcz czółka, bo w TWOIM stanie nie wolno się denerwować" itd.
)))))
Póki co, jest wesoło. Jak przychodzi cotygodniowa informacja z Belly, to przesyłam, żeby wiedział, na jakim jest etapie zarodek i czego się po babie spodziewać
Przesyłam Mu czasem jakieś info - np.poradnik żywieniowy z Instytutu Matki Dziecka, który ostatnio znalazłam (wklejam, bo te wskazówki można już zastosować przecież przed zaciążeniem).
http://www.imid.med.pl/images/poradnik-zywienia-dla-kobiet-w-ciazy.pdf
Btw - stwierdziłam, że zwłaszcza w początkowym okresie, różnej maści strony i suwaczki bardzo lubią na zamieszczanych tam zdjęciach "przyspieszać" rozwój dziecka. No wiadomo, że fajniej patrzeć na coś, co już człowieczka przypomina. Ale np.wczoraj sobie żartowaliśmy, gdy Mu pokazywałam:
Ooo, patrz, w kończącym się tygodniu Pani Galaretka wyglądała już właściwie, jak Pan Kryl
http://www.pregnology.com/img/w5-1.jpg
W tym tygodniu przynajmniej fajne płetwy mu wyrosną i zacznie wyglądać, jak Pan Wieloryb))))
http://www.pregnology.com/img/w6-2.jpg
To, co pokazują na suwaczku, to dopiero za jakieś 2 tygodnie będzie http://www.pregnology.com/Pregnancy/week/8 no ale nieeeech im będzie. Nie mniej, mnie tam się nawet podoba skrzyżowanie Kryla z WielorybemBo to nasz mikro-Wielorybek
)))))
Kjopa, fajnie, że troszczysz się o innych, ale... przyznaj się, co u Ciebie???? :-*
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość