X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka- sto lat, sto lat!!! zdrowia, szczęścia, niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia <3

Nadrobię Was później, bo ciągle poza domem. Zaraz wypad z mężem robimy auta oglądać.
    Wczoraj byłam w teatrze na " Merylin Mongoł", naprawdę Dorociński i Kulesza- gra aktorska odlot!

ściskam wszystkie naraz i każdą z osobna <3

AgaL, MamaTuśka lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Katiusza dziękuję, że pytasz. U mnie nudy :) Siedzę w domu i odpoczywam. Chciałabym już lipiec, albo chociaż wiosnę ;)

Wiolaaa marzę o takim wolnym, o tej nudzie i czekaniu aż będzie mi widać brzuszek :):) Rozkoszuj się tym :*

Edycik, Wiola90 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolka Agusia ma rację, ciesz się tym wolnym ;) ja też o taki marzę :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolu Wiosna już niedługo ocieplenie już idzie. ;) ciesz się tym czasem kiedy masz dzidzie pod sercem. Delektuj się tym i koniecznie pisz co słychać. Jestem żądna takich wieści bo napełniają nadzieją że uda się i nam.
    Aguś ja to zawsze obfite miałam więc ten jest bardzo dziwny. Testy już robiłam właśnie zastanawiając się czy może jednak mój urodzinowy prezent przyszedł i niestety biel vizira. Będę szła do gina z wynikami szpitalnymi to o to zapytam. Podobno duży stres może spowodować takie skąpe krwawienie.
    Edycik świetny pomysł, seksowna bielizna i grzane winko...

Edycik, MamaTuśka, majju, AgaL, Wiola90, Jasminowa lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie spędzacie czas nasze ciężaróweczki, odpoczywajcie i rośnijcie zdrowo :*

Katiuszka plan na wieczór zacny :D Chyba zgapię od Ciebie :)Dzięki Edycik :*

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie sobie przypomniałam, że wczoraj coś mi wpadło w oczy....Ruby napisałą coś o wieku starczym po przekroczeniu 30tki.... HA HA HA :P to ja już emerytka prawie, bo 33 :P

majju, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ruby pisała to o mnie 31 uznała że to starość ;)

AgaL, Edycik, majju lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    No Ruby pisała to o mnie 31 uznała że to starość ;)

Ja Jej dam starość :D:D ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu proszę Pań, to ja przy Paniach to siksa jestem :) Dopiero 27 w tym roku :D a wyglądam na 17 :D

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Uuuu proszę Pań, to ja przy Paniach to siksa jestem :) Dopiero 27 w tym roku :D a wyglądam na 17 :D

Siksa :D
    ja przynajmniej na Siksę wyglądam :P

Edycik, majju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się przyznaję do 26 wiec bardzo młoda jestem

majju, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee ja też młodo wyglądam :P
    same młode laseczki tu :)

AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a ja się przyznaję do 26 wiec bardzo młoda jestem

Młodsza od Mai :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 12:04

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A właśnie sobie przypomniałam, że wczoraj coś mi wpadło w oczy....Ruby napisałą coś o wieku starczym po przekroczeniu 30tki.... HA HA HA :P to ja już emerytka prawie, bo 33 :P
    Jeju ja mam 30 :-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Bratek Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu - no tak to już jest, że nieraz ten droższy lekarz, w ostatecznym rozrachunku jest tańszy, bo szybciej przynosi efekty.
    A dziękuję, czuję się bardzo dobrze :-* (tfu tfu tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;))))) ). Dzisiaj znowu czekały na mnie baaaaaardzo kolorowe kanapki - btw, wczoraj M.ugotował też obiad, przyszykował mi wyprawkę do pracy i przyjechał po mnie po dyżurze wieczornym, żebym nie marzła w taką psią pogodę na przystanku :-O :-D ).
    Strach się bać - ciekawe, kiedy się Małżowi znudzi ;)))))) ale na razie jest baaaaaardzo przyjemnie.... B-)

majju - o metoclopramidzie wiem. To coraz częściej można u dziewczyn wyczytać (moja też nie jest za tym badaniem). Ale ta PRL>100 trochę mnie zdziwiła. No nic, może warto spróbować castagnusa.

Aguś, cudowna jest Twoja wiara :-*
    U mnie od kilku lat różnie z tym bywa... :( Chociaż Św.Ritę męczę co wieczór ;)))) (btw-Mama powiedziała, że w tym roku, w maju, 22-gi wypada w niedzielę, więc wybywa wtedy do Krakowa spotkać się "osobiście" ze św.Ritą ;) ).

midnight - zawsze memu Małżowi tłumaczę (jest po plastyku), że jak ktoś rysować nie potrafi, to takie rzeczy na nim robią wrażenie - nawet, jeśli rysujący widzi braki w swoim dziele etc. To jak ze śpiewem - mój Małż moich fałszów nie słyszy, a ja już tak, bo to już nie ten głos, co kiedyś ;) Nie zmienia to faktu, że Małż i tak lubi, jak sobie pod nosem podśpiewuję ;)
    P.S. Jak chcesz poćwiczyć i lubisz wyzwania, mogę Ci wysłać zdjęcie mojego psa - przeklniesz mnie, z ilością jego odcieni i różnorodnością łat, gwarantuję..... B-)

agatia - współczuje - nieeeeenaaaawiiiiiidzęęęęę glukozy przy tego typu badaniach, fuj fuj fujjjjjjjj (50-tki nie mogę zdzierżyć, wizja 75g mnie przeraża ;) ).

Jasminowa - bardzo fajnie brzmią Twoje ostatnie wpisy od strony wolnego czasu i odpoczynku :) Dobrze dobrze, zbieraj siły :))))))))) <3

kas, błagam.... powiedz, że napisałaś to z przymrużeniem oka.... Bo coraz bardziej się o Ciebie martwię...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 12:27

Edycik, AgaL, Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku właśnie patrzyłam już na 22-ego maja...to może spotkam Twoją Mamusię :)

A Twój Mąż....no oby Mu się nie znudziło, a Ty ciesz się tym pięknym czasem, fajnie, że żadne przykre dolegliwości Cię nie męczą :)
    Kiedy jakaś wizyta??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 12:18

Bratek lubi tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń :-).

Bratku cudownego masz męża :-)

Bratek lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa co u Ciebie??:)

Kas Ty Młodziaczek jesteś, 30tka to piękny wiek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Kasiu - no tak to już jest, że nieraz ten droższy lekarz, w ostatecznym rozrachunku jest tańszy, bo szybciej przynosi efekty.
    A dziękuję, czuję się bardzo dobrze :-* (tfu tfu tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;))))) ). Dzisiaj znowu czekały na mnie baaaaaardzo kolorowe kanapki - btw, wczoraj ugotował też obiad, przyszykował mi wyprawkę do pracy i przyjechał po mnie po dyżurze wieczornym, żebym nie marzła w taką psią pogodę na przystanku :-O :-D ).
    Strach się bać - ciekawe, kiedy się Małżowi znudzi ;)))))) ale na razie jest baaaaaardzo przyjemnie.... B-)
    Oby już tak zostało. Bardzo przyjemna opcja Ci się włączyła.
    Bratek wrote:
    kas, błagam.... powiedz, że napisałaś to z przymrużeniem oka.... Bo coraz bardziej się o Ciebie martwię...
    Kas ja tez się martwię, kilka miesięcy temu twoje wpisy były radośniejsze. Teraz mam wrażenie że...... Kas błagam skup się na czymś innym żeby tak naprawdę jakieś choróbsko Cię nie dopadło,

Kjopa ja się czujesz?

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, no kiedyś Mu się pewnie znudzi ;) Chociaż potem na szczęście ludek coraz bardziej przypomina ludka, coraz bardziej się rozpycha, więc brzuch odstaje już nie tylko z powodu zjedzenia fasolki na obiad... więc może nie będzie zapominał ;)
    Czasem, jak mnie chce rozśmieszyć, zaczyna sobie żartować - robi baaardzo poważną minę, staje mi za plecami i "marudzi": "No, Misia... ale jeszcze herbatkę trzeba wypić - to na trawienie! No już już już, nie ma, że nie masz miejsca B-) I Już trzeba iść spać!!!! Ale czemu tak patrzysz na mnie??? Nie marszcz czółka, bo w TWOIM stanie nie wolno się denerwować" itd. ;))))))
    Póki co, jest wesoło. Jak przychodzi cotygodniowa informacja z Belly, to przesyłam, żeby wiedział, na jakim jest etapie zarodek i czego się po babie spodziewać ;)
    Przesyłam Mu czasem jakieś info - np.poradnik żywieniowy z Instytutu Matki Dziecka, który ostatnio znalazłam (wklejam, bo te wskazówki można już zastosować przecież przed zaciążeniem :) ).
    http://www.imid.med.pl/images/poradnik-zywienia-dla-kobiet-w-ciazy.pdf

Btw - stwierdziłam, że zwłaszcza w początkowym okresie, różnej maści strony i suwaczki bardzo lubią na zamieszczanych tam zdjęciach "przyspieszać" rozwój dziecka. No wiadomo, że fajniej patrzeć na coś, co już człowieczka przypomina. Ale np.wczoraj sobie żartowaliśmy, gdy Mu pokazywałam:
    Ooo, patrz, w kończącym się tygodniu Pani Galaretka wyglądała już właściwie, jak Pan Kryl ;) :P
    http://www.pregnology.com/img/w5-1.jpg :P :P :P
    W tym tygodniu przynajmniej fajne płetwy mu wyrosną i zacznie wyglądać, jak Pan Wieloryb ;)))))
    http://www.pregnology.com/img/w6-2.jpg
    To, co pokazują na suwaczku, to dopiero za jakieś 2 tygodnie będzie http://www.pregnology.com/Pregnancy/week/8 no ale nieeeech im będzie. Nie mniej, mnie tam się nawet podoba skrzyżowanie Kryla z Wielorybem ;) Bo to nasz mikro-Wielorybek ;))))))

Kjopa, fajnie, że troszczysz się o innych, ale... przyznaj się, co u Ciebie???? :-*

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
‹‹ 1147 1148 1149 1150 1151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ