X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku naprawdę mężulek dba o Ciebie aż miło :D dobry mąż i przyszły tatuś.
    Ale Ty agentka też jesteś z tymi informacjami co mu podsyłasz :P Twoje dziecko zacznie wyglądać jak Pan Wieloryb hihi :)

Bratek, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - na pewno dużo dają wzorce. A Jego Tata, nie da się ukryć, ma bzika na punkcie swojego Syna ;) i nieba by Mu przychylił, gdyby się tylko dało ;) czasem wręcz teściowa musi go stopować w różnych pomysłach itd. ;) Więc mam nadzieję, że jakiś owoc to przyniesie także w przyszłości, gdy małe będzie na świecie :)
    A co do info - w końcu teraz tyle się mówi o świadomym tacierzyństwie :) Był ze mną na kazdym USG - i pewnie będzie, o ile to możliwe, na kolejnych :) Niech wie, co aktualnie się dzieje w moich wnętrznościach, żeby był na bieżąco ;) A poza tym to fajnie oswaja temat, jak tak sobie można pożartować :) Nie wyobrażam sobie faceta, który mnie sam za jakiś czas z tym wszystkim zostawi. To była nasza wspólna decyzja, teraz jest czas, który przeżywamy wspólnie. Jasne, ja o wieeeeeeeeele więcej czasu poświęcam na czytanie, oglądanie etc.i Małża nie przeciążam, żeby Mu sie nie odbijało tematem ;) , ale w końcu:
    - jestem babą ;)
    - moje wykształcenie nie pozwala mi odpuścić i nie czytać, szukać, drążyć etc, - w końcu to też medycyna i też zwieziątko ;)

P.S. A jak nie Pan Wieloryb. No patrz - płetwy pierwsza klasa!!!!!! B-)
    ciaza_tydzien7d.jpg

;)
    wieloryb-p%C5%82ywania-powierz_497db7401153c-p.gif

AgaL, majju, Edycik, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha Bratku rozwaliłaś mnie, cudny Wasz narybek - wielorybek, no i Twój Mąż też cudak :)

Zapomniałam Wam powiedzieć, że śniło mi się że kupowałam ciuszki dla bliźniąt!!! To miały być dwie dziewczynki a ciuszki dla jednej kupowałam same zielone a dla drugiej same fioletowe :) :)

Bratek, katiuszaa, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    także tak , jak obiecałam tal zrobiłam cały kosz ogarnięty, jak się bawisz starszy człowieku w tym zacnym wieku ?:P

Kobiety jak ktoś słusznie zauważyła -chyba nasza staruszka , że to żarty są odnośnie wieku starczego więc luzować poślady :P

Ambitne wieczorowe plany widzę ;)

Bratku zazdraszczam kolorowych kanapeczek, mniam, muszę mojemu powiedzieć jak o ciebie małż dba żeby już siły zbierał bo do marca niedaleko :D

Kasia wyczuwam tu już nutkę pogodzenia ;)

Edycik dupka bierzesz?

A kto ze mną popija Srokę ?

AgaL, Bratek, Edycik, Jasminowa, Kasia1407 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA i u mnie dwie cyferki staranek wskoczyły, powinnam to jakoś świętować? dobra okazja nie jest zła prawda? :P

Bratek, majju, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jak masz takiego powera, to u mnie czeka kosz prasowania....a ja już staruszka, nie wystoję tyle przy desce do prasowania ;)

majju, Ruby, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    AAA i u mnie dwie cyferki staranek wskoczyły, powinnam to jakoś świętować? dobra okazja nie jest zła prawda? :P

Zawsze dobry powód na winko :D

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby jak masz takiego powera, to u mnie czeka kosz prasowania....a ja już staruszka, nie wystoję tyle przy desce do prasowania ;)
    w zasadzie dzisiaj mam to wysyłaj kosz z jakimś gratisem i biorę się do roboty, jeszcze 2 lata mi zostało , a potem będę się sypać jak ty :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    w zasadzie dzisiaj mam to wysyłaj kosz z jakimś gratisem i biorę się do roboty, jeszcze 2 lata mi zostało , a potem będę się sypać jak ty :D

Ha Ha Ha..to wysyłam + butelkę wina :D

Ruby, Edycik lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy powód do winka jest dobry. Ja wczoraj obczaiłam (i prawie obaliłam) półwytrawne 'Moldawska dolina' za jakieś 15 zeta - zajebioza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 13:18

Ruby, AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak jak mówimy o wieku, to ja od czasu wybicia 30tki czuję się fantastycznie, jakby zegar sie zatrzymał....:) tylko martwię się czasem, że czas na Dzidziusia ucieka, ale Jaśminkowa chyba starsza ode mnie, więc biorę z niej przykład :)

Ruby, Bratek, majju, Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobiety co do tej PRL to w zasadzie są dwie szkoły, czytałam na 30tkach jakiś czas temu , że dziewczyna nie mogła zaciążyć, zrobili PRL z obciążeniem i chyba w drugim cyklu z bromkiem zaszła... niektóre z wasz mówią , że do 100 albo 50 nie należy zbijać, ja miałam lekko ponad normę i już w labie na wynikach napisał i hiperprl , mój lekarz każe zbijać...pewnie prawda jest gdzieś po środku , albo na każdy organizm działa coś innego..no ciekawe zagadnienie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Każdy powód do winka jest dobry. Ja wczoraj obczaiłam (i prawie obaliłam) półwytrawne 'Moldawska dolina' za jakieś 15 zeta - zajebioza :D
    gdzieś kupiła takie cudo ?:)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A tak jak mówimy o wieku, to ja od czasu wybicia 30tki czuję się fantastycznie, jakby zegar sie zatrzymał....:) tylko martwię się czasem, że czas na Dzidziusia ucieka, ale Jaśminkowa chyba starsza ode mnie, więc biorę z niej przykład :)

wiek nie ma znaczenia, moja koleżanka 40 tka , wyglądem 30 tka i pewnie organizm ma w dużo lepszej formie niż ja... cóż musimy się dobrze prowadzić to wszystko będzie cacy :D

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To a propo dobrego prowadzenia umówiłabym się z Wami na taką butlę, dwie wina :D
    tak na podbudowanie endo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 13:28

majju, katiuszaa, Bratek, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    gdzieś kupiła takie cudo ?:)

Jest u nas taka sieć sklepów 'Rast' ale czy na Górnym Śląsku też takie są to nie wiem :) Widziałam teraz w necie, że jeszcze w Carrefourze są :)

Pewnie, że wiek nie ma znaczenia. Ja się z kolei wściekam jak ktoś mi mówi: 'masz jeszcze czas na dziecko, młoda jesteś, wyluzuj' :)
    A co do PRL to postanowiłam zaufać gince a na własną rękę pobrać Castagnusa tak jak pisała Bratek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 14:27

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Jest u nas taka sieć sklepów 'Rast' ale czy na Górnym Ślązku też takie są to nie wiem :) Widziałam teraz w necie, że jeszcze w Carrefourze są :)

Pewnie, że wiek nie ma znaczenia. Ja się z kolei wściekam jak ktoś mi mówi: 'masz jeszcze czas na dziecko, młoda jesteś, wyluzuj' :)
    A co do PRL to postanowiłam zaufać gince a na własną rękę pobrać Castagnusa tak jak pisała Bratek :)

super, carre4 mam po nosem to zajrzę ;)
    słusznie Majju , ja ufam swojemu i biorę bromka, dobrze jest się czegoś i kogoś trzymać bo inaczej człowiek by zwariował od takiej ilości informacji :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    To a propo dobrego prowadzenia umówiłabym się z Wami na taką butlę, dwie wina :D
    tak na podbudowanie endo :D

no przydał by się zlot czarownic ;)

katiuszaa, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby uważaj alkoholikiem zostaniesz. Ode mnie wczoraj beczki wcześniej przy becie wino i teraz Aga Ci wysyła? Już wiem skąd ten świetny humor

AgaL, majju, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ruby uważaj alkoholikiem zostaniesz. Ode mnie wczoraj beczki wcześniej przy becie wino i teraz Aga Ci wysyła? Już wiem skąd ten świetny humor
    cóż Pan zrobisz, wasza wina, za dużo wysyłacie :P

‹‹ 1148 1149 1150 1151 1152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: