Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik - na pewno dużo dają wzorce. A Jego Tata, nie da się ukryć, ma bzika na punkcie swojego Syna
i nieba by Mu przychylił, gdyby się tylko dało
czasem wręcz teściowa musi go stopować w różnych pomysłach itd.
Więc mam nadzieję, że jakiś owoc to przyniesie także w przyszłości, gdy małe będzie na świecie
A co do info - w końcu teraz tyle się mówi o świadomym tacierzyństwieBył ze mną na kazdym USG - i pewnie będzie, o ile to możliwe, na kolejnych
Niech wie, co aktualnie się dzieje w moich wnętrznościach, żeby był na bieżąco
A poza tym to fajnie oswaja temat, jak tak sobie można pożartować
Nie wyobrażam sobie faceta, który mnie sam za jakiś czas z tym wszystkim zostawi. To była nasza wspólna decyzja, teraz jest czas, który przeżywamy wspólnie. Jasne, ja o wieeeeeeeeele więcej czasu poświęcam na czytanie, oglądanie etc.i Małża nie przeciążam, żeby Mu sie nie odbijało tematem
, ale w końcu:
- jestem babą
- moje wykształcenie nie pozwala mi odpuścić i nie czytać, szukać, drążyć etc, - w końcu to też medycyna i też zwieziątko
P.S. A jak nie Pan Wieloryb. No patrz - płetwy pierwsza klasa!!!!!!
AgaL, majju, Edycik, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
Ha ha Bratku rozwaliłaś mnie, cudny Wasz narybek - wielorybek, no i Twój Mąż też cudak
Zapomniałam Wam powiedzieć, że śniło mi się że kupowałam ciuszki dla bliźniąt!!! To miały być dwie dziewczynki a ciuszki dla jednej kupowałam same zielone a dla drugiej same fioletoweBratek, katiuszaa, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytakże tak , jak obiecałam tal zrobiłam cały kosz ogarnięty, jak się bawisz starszy człowieku w tym zacnym wieku ?
Kobiety jak ktoś słusznie zauważyła -chyba nasza staruszka , że to żarty są odnośnie wieku starczego więc luzować poślady
Ambitne wieczorowe plany widzę
Bratku zazdraszczam kolorowych kanapeczek, mniam, muszę mojemu powiedzieć jak o ciebie małż dba żeby już siły zbierał bo do marca niedaleko
Kasia wyczuwam tu już nutkę pogodzenia
Edycik dupka bierzesz?
A kto ze mną popija Srokę ?AgaL, Bratek, Edycik, Jasminowa, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:AAA i u mnie dwie cyferki staranek wskoczyły, powinnam to jakoś świętować? dobra okazja nie jest zła prawda?
Zawsze dobry powód na winkoRuby lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby jak masz takiego powera, to u mnie czeka kosz prasowania....a ja już staruszka, nie wystoję tyle przy desce do prasowania
-
Ruby wrote:w zasadzie dzisiaj mam to wysyłaj kosz z jakimś gratisem i biorę się do roboty, jeszcze 2 lata mi zostało , a potem będę się sypać jak ty
Ha Ha Ha..to wysyłam + butelkę winaRuby, Edycik lubią tę wiadomość
-
Każdy powód do winka jest dobry. Ja wczoraj obczaiłam (i prawie obaliłam) półwytrawne 'Moldawska dolina' za jakieś 15 zeta - zajebioza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 13:18
Ruby, AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość
-
A tak jak mówimy o wieku, to ja od czasu wybicia 30tki czuję się fantastycznie, jakby zegar sie zatrzymał....
tylko martwię się czasem, że czas na Dzidziusia ucieka, ale Jaśminkowa chyba starsza ode mnie, więc biorę z niej przykład
Ruby, Bratek, majju, Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykobiety co do tej PRL to w zasadzie są dwie szkoły, czytałam na 30tkach jakiś czas temu , że dziewczyna nie mogła zaciążyć, zrobili PRL z obciążeniem i chyba w drugim cyklu z bromkiem zaszła... niektóre z wasz mówią , że do 100 albo 50 nie należy zbijać, ja miałam lekko ponad normę i już w labie na wynikach napisał i hiperprl , mój lekarz każe zbijać...pewnie prawda jest gdzieś po środku , albo na każdy organizm działa coś innego..no ciekawe zagadnienie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:A tak jak mówimy o wieku, to ja od czasu wybicia 30tki czuję się fantastycznie, jakby zegar sie zatrzymał....
tylko martwię się czasem, że czas na Dzidziusia ucieka, ale Jaśminkowa chyba starsza ode mnie, więc biorę z niej przykład
wiek nie ma znaczenia, moja koleżanka 40 tka , wyglądem 30 tka i pewnie organizm ma w dużo lepszej formie niż ja... cóż musimy się dobrze prowadzić to wszystko będzie cacyAgaL lubi tę wiadomość
-
To a propo dobrego prowadzenia umówiłabym się z Wami na taką butlę, dwie wina
tak na podbudowanie endoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 13:28
majju, katiuszaa, Bratek, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:gdzieś kupiła takie cudo ?
Jest u nas taka sieć sklepów 'Rast' ale czy na Górnym Śląsku też takie są to nie wiemWidziałam teraz w necie, że jeszcze w Carrefourze są
Pewnie, że wiek nie ma znaczenia. Ja się z kolei wściekam jak ktoś mi mówi: 'masz jeszcze czas na dziecko, młoda jesteś, wyluzuj'
A co do PRL to postanowiłam zaufać gince a na własną rękę pobrać Castagnusa tak jak pisała BratekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 14:27
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Jest u nas taka sieć sklepów 'Rast' ale czy na Górnym Ślązku też takie są to nie wiem
Widziałam teraz w necie, że jeszcze w Carrefourze są
Pewnie, że wiek nie ma znaczenia. Ja się z kolei wściekam jak ktoś mi mówi: 'masz jeszcze czas na dziecko, młoda jesteś, wyluzuj'
A co do PRL to postanowiłam zaufać gince a na własną rękę pobrać Castagnusa tak jak pisała Bratek
super, carre4 mam po nosem to zajrzę
słusznie Majju , ja ufam swojemu i biorę bromka, dobrze jest się czegoś i kogoś trzymać bo inaczej człowiek by zwariował od takiej ilości informacjiAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny