Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:Ruby biorę dupka od wczoraj
1raz dziennie jak doktorek kazał
Kobitki my jak bysmy się spotkały na winiaczku skończyło by się to jakimś Kac Vegas
i mega melanżem
Kac Vegas to jest to
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualny
-
Mój wynik: 12,20 ng/ml
- faza folikularna poniżej 0,1 - 0,3 ng/ml
- faza lutealna 1,2 - 15,9 ng/ml
- po menopauzie poniżej 0,1 - 0,2 ng/ml
Ciąża:
I trymestr 2,8-147,3 ng/ml
II trymestr 22,5 - 95,3 ng/ml
III trymestr 27,9 - 242,5 ng/ml
Edycik, majju, Ejrene, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Bardzo dobry

No a myślicie, ze przy kolejnym cyklu brać w drugiej fazie profilaktycznie duphaston albo lutke??
bo w tym to chyba nic z tego, za nisko na ciąże. czekam na @
-
Jak tu radośnie dzisiaj
Aż miło się czyta.
Aguś wynik bardzo dobry. A wiekiem się nie przejmuj, ja też 33 zaraz skończę a czuję się na 20
Ruby ja z Tobą ziółka piję! W smaku niezłe. Mój ukochany wczoraj spróbował i pytał czy mu się teraz potencja poprawi
W ogóle zaskoczył mnie pytaniem czy w styczniu robimy dzidziusia, choć źle wybrał moment bo to akurat był 1 dzień @ 
Wy tu o winku a ja partneta na basen szukam, ktoś chętny?
AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś dorzuć sobie dupka jak masz już teraz i jakby co progesteron nie jest za niski na ciążę na razie pokazuje że była owulacja i jest szansa na dzidzie. Czekamy na 2 krechy

Paryzetka ja się piszę i na basen i na wino albo nawet wino w jacuzii
Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Aguś dorzuć sobie dupka jak masz już teraz i jakby co progesteron nie jest za niski na ciążę na razie pokazuje że była owulacja i jest szansa na dzidzie. Czekamy na 2 krechy

Paryzetka ja się piszę i na basen i na wino albo nawet wino w jacuzii
Dzięki Katiuszka, chyba tak zrobię, dupek chyba nie przesuwa @, tzn. jak mam mieć w niedzielę/poniedziałek to jak będzie miała być to dupek jej nie zatrzyma, jak luteina?
Nie wiem jakie mam dawki dupka w domu i ile brać? Edycik Ty jak bierzesz??
-
nick nieaktualnyMój małż właśnie do domku przylazł patrzy patrzyEdycik wrote:musimy szybko się ustalić bo jak wysikamy dwie kreski zostanie nam picolo i seans tv

"-i co przyjaciółkami gadasz? Byście się w końcu spotkały a nie tak na odległość"
Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, majju, Bratek, Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Katiusza ja w trakcie @ jacuzi odpuszczam ale winko na brzegu basenu jak najbardziej

HAhha na brzegu basenu....wyobraziłam sobie nas wszystkie jak obsiadły basen i wino popijają
Paryzetka83, Edycik, majju lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH