Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:Ruby biorę dupka od wczoraj
1raz dziennie jak doktorek kazał
Kobitki my jak bysmy się spotkały na winiaczku skończyło by się to jakimś Kac Vegasi mega melanżem
Kac Vegas to jest toEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Mój wynik: 12,20 ng/ml
- faza folikularna poniżej 0,1 - 0,3 ng/ml
- faza lutealna 1,2 - 15,9 ng/ml
- po menopauzie poniżej 0,1 - 0,2 ng/ml
Ciąża:
I trymestr 2,8-147,3 ng/ml
II trymestr 22,5 - 95,3 ng/ml
III trymestr 27,9 - 242,5 ng/mlEdycik, majju, Ejrene, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Bardzo dobry
No a myślicie, ze przy kolejnym cyklu brać w drugiej fazie profilaktycznie duphaston albo lutke??
bo w tym to chyba nic z tego, za nisko na ciąże. czekam na @Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jak tu radośnie dzisiaj
Aż miło się czyta.
Aguś wynik bardzo dobry. A wiekiem się nie przejmuj, ja też 33 zaraz skończę a czuję się na 20
Ruby ja z Tobą ziółka piję! W smaku niezłe. Mój ukochany wczoraj spróbował i pytał czy mu się teraz potencja poprawiW ogóle zaskoczył mnie pytaniem czy w styczniu robimy dzidziusia, choć źle wybrał moment bo to akurat był 1 dzień @
Wy tu o winku a ja partneta na basen szukam, ktoś chętny?AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś dorzuć sobie dupka jak masz już teraz i jakby co progesteron nie jest za niski na ciążę na razie pokazuje że była owulacja i jest szansa na dzidzie. Czekamy na 2 krechy
Paryzetka ja się piszę i na basen i na wino albo nawet wino w jacuziiParyzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Aguś dorzuć sobie dupka jak masz już teraz i jakby co progesteron nie jest za niski na ciążę na razie pokazuje że była owulacja i jest szansa na dzidzie. Czekamy na 2 krechy
Paryzetka ja się piszę i na basen i na wino albo nawet wino w jacuzii
Dzięki Katiuszka, chyba tak zrobię, dupek chyba nie przesuwa @, tzn. jak mam mieć w niedzielę/poniedziałek to jak będzie miała być to dupek jej nie zatrzyma, jak luteina?
Nie wiem jakie mam dawki dupka w domu i ile brać? Edycik Ty jak bierzesz??Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:musimy szybko się ustalić bo jak wysikamy dwie kreski zostanie nam picolo i seans tv
"-i co przyjaciółkami gadasz? Byście się w końcu spotkały a nie tak na odległość"Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, majju, Bratek, Jasminowa, midnight lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Katiusza ja w trakcie @ jacuzi odpuszczam ale winko na brzegu basenu jak najbardziej
HAhha na brzegu basenu....wyobraziłam sobie nas wszystkie jak obsiadły basen i wino popijająParyzetka83, Edycik, majju lubią tę wiadomość