Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:Mój małż właśnie do domku przylazł patrzy patrzy
"-i co przyjaciółkami gadasz? Byście się w końcu spotkały a nie tak na odległość"
Czyta w naszych myślachalbo czyta nasze wpisy
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Dzięki Katiuszka, chyba tak zrobię, dupek chyba nie przesuwa @, tzn. jak mam mieć w niedzielę/poniedziałek to jak będzie miała być to dupek jej nie zatrzyma, jak luteina?
Nie wiem jakie mam dawki dupka w domu i ile brać? Edycik Ty jak bierzesz?? -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Czyta w naszych myślach
albo czyta nasze wpisy
Paryzetka83, Edycik, AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Dzięki Katiuszka
Wezmę 2 razy dziennie, wtedy po stymulacji miałam przepisany 3 razy dziennie, więc myślę, że nie przesadzęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 14:26
katiuszaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś u tamtej lekarski brałam 2x dziennie po 1 tabletce, teraz doktorek kazała 1x dziennie po 1 tabletce i tego się trzymam.
Katiuszkaa mąż dobrze powiedział
Paryzetka ja mogę być Twoją "partnerką" na basen.Chodzę teraz 2-3 x w tygodniu.Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Mój małż właśnie do domku przylazł patrzy patrzy
"-i co przyjaciółkami gadasz? Byście się w końcu spotkały a nie tak na odległość"
Aga u mnie już za chwilę przybędzie szanowna pani @... Siedzę w pracy i coraz chodzę do łazienki sprawdzać -
Cinamonku a Ty zawsze tak masz przed @? Tak szybko bóle na @ i nabrzmiałe piersi bo coś mi tutaj dwoma krechami pachnie
.
Dzięki, że pytacie. Siedzę z młodym na zwolnieniu. Przeziębił się i odpoczniemy psychicznie od tej szkoły. Mam przez to bardzo zrytą banie jak nie chce mnie wypuścić ze szkoły rano i tak beczy. Dziś robiłam badania tarczycy bo w czwartek idę do endo na kontrolę.
-
Edycik wrote:Paryzetka też lecę zaraz po pracy
tak pływam po 30-40 minutek
No to będziemy razem pływać
Cynamon a na kiedy masz termin @?
Kjopa współczuję tej sytuacji w szkole, dobrze, że młody teraz z Tobą odreaguje trochę. Wizyta u psychologa to nie jest zły pomysłEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ojj zazdroszczę wam tego endobędzie mega wypasione
Aga prog świetny i oczywiście nie wyklucza dwóch kresek
Edytka juz są objawy ciążowe?
Paryzetka ja się Zgłaszam na ochotnikaale do jacuzzi
No, no cynamonkuczekamy
Paryzetka83, Edycik, AgaL, majju lubią tę wiadomość
-
Kobitki moje, ja wiem jak Wy bardzo wierzycie, że może akurat uratuję styczeń, ale nie ma szans... Typowy ból przed @ i niestety często tak mam, że już parę dni przed @ mnie boli... Także nie mam nawet cienia cienia nadziei... Ale miło, że we mnie wierzycie
AgaL lubi tę wiadomość