X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka to udanego pływania :) rób formę :)

ja też się zwijam na basenik :D

Cinnamonku póki @ nie ma jest nadzieja.

EwelinaaKa jak się z nami napijesz to Twoje endo też pikne będzie.

EwelinaaKa, AgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Cześć kobitki. Ale fajne humoru macie, aż miło się czyta.

Katiuszka wszystkiego czego sobie wymarzysz :*

Ejrene podejrzałam Was na tych lipcówkach....przewaga chłopców się szykuje póki co:) i dużo Was tam, miło :) a Ty jeszcze nie znasz płci?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon ty od tygodnia krzyczysz o tej @ także nie dziw się , że liczyny jednak na coś innego;)

do basenu średnio bo ja w @ nie wchodzę, ale mogę usiąść na trybunach z winkiem :D

Ja właśnie zeszłam z orbiego także już dzisiaj odbębnione :D

Ejrene syn ma być bo w owu było prawda? ;)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś prog spoko, ale można powalczyć o wyższy , a co do ciąży to Bratek chyba 8 miała jak okazało się że jest w ciąży? Bratku popraw jeśli się mylę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Cinamonku a Ty zawsze tak masz przed @? Tak szybko bóle na @ i nabrzmiałe piersi bo coś mi tutaj dwoma krechami pachnie :-).

Dzięki, że pytacie. Siedzę z młodym na zwolnieniu :-D. Przeziębił się i odpoczniemy psychicznie od tej szkoły. Mam przez to bardzo zrytą banie jak nie chce mnie wypuścić ze szkoły rano i tak beczy. Dziś robiłam badania tarczycy bo w czwartek idę do endo na kontrolę.

oj współczuję :/ u nas jutro spotkanie w sprawie szkoły mamy, ale ja zdecydowałam że młoda zostanie jeszcze rok w przedszkolu skoro mogę wybrać...przedszkole lubi, koleżanki też zostają więc myślę, że to dobra decyzja...

AgaL lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawić Was na chwilę to nadrukują stron :) Aga świetny prog, czyli prawdopodobnie owu była ;)

Wymoczcie się za mnie na basenie nasze sportwomenki ;)

Cinnamonku, Aga ja cały czas na Was liczę!

Ejrene a jak Ty się czujesz?

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, Majju nadziei mi nie róbcie, bo ja już żyję myślą, że byłoby cudnie gdyby się udało.
    Ruby mówisz, że mógłby być wyższy, więc może przy kolejnym cyklu po owu będę brać dupka albo lutkę. Ty bierzesz chyba, a jaki miałaś prog, że Ci zalecili??

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Cynamon ty od tygodnia krzyczysz o tej @ także nie dziw się , że liczyny jednak na coś innego;)

Kurde, dlatego właśnie muszę się tego oduczyć bo później mi nie wierzycie, że @ jest blisko :P melduję plamienie :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Kas ja tez się martwię, kilka miesięcy temu twoje wpisy były radośniejsze. Teraz mam wrażenie że...... Kas błagam skup się na czymś innym żeby tak naprawdę jakieś choróbsko Cię nie dopadło,

Kjopa ja się czujesz?
    Już nie smece:-) jutro po wizycie u gina bedę mieć wszystko czarno na białym,:-)
    Mąż dzwonił że ma gorączkę:-( eh a tu mi perfumki nowe prawie doszły i dziś 14dc...choć czuję że pecherzyk pękł wczoraj bo czułam dziwne pobolewanie...

Ja osobiście basenu nie lubie...hihi...mąż pływa ja wolę się namaczac w jaccuzzi:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby, Majju nadziei mi nie róbcie, bo ja już żyję myślą, że byłoby cudnie gdyby się udało.
    Ruby mówisz, że mógłby być wyższy, więc może przy kolejnym cyklu po owu będę brać dupka albo lutkę. Ty bierzesz chyba, a jaki miałaś prog, że Ci zalecili??

ja miałam 0,7 a potem 0,45 ale pierwszy wynik badany przed owulacją , a drugi badany w 3 dniu cyklu czyli w pierwszej fazie.
    Po owulacji miałam badany raz ale po luteinie i był wysoki bo 27, niestety nie wiem jaki mam naturalny ale na pewno niski. Teraz nie sprawdzę bo będę brać proga po ze względu na te polipy ...

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nie znam kochane. W następny czwartek mam wizytę więc może wtedy. Oczywiście dam znać :)
    Od dziś jestem na zwolnieniu do końca tygodnia, bo się przeziebiłam, trafiłam na lekarza buraka co twierdził że jak jestem na zwolnieniu z powodu infekcji a nie ciąży to nie może mi wpisać kodu B na zwolnieniu.

Też bym poszła na basen, i miałam w planach w sobotę męża wyciągnąć ale niestety, mnie rozlożyło przeziębienie, a on na weekend miał zatrucie pokarmowe.
    Mówię Wam jak wyglądaliśmy, jak dwa niedobitki, ten z rozwolnieniem co chwilę do WC a ją od kaszlu wymiotowałam.

Aguś na lipcówksch dziewczyn dużo, ale udziela się może na 10\15 a na palcach jednej ręki mogła bym policzyć takie "normalne". Trochę nie dorobione te forum, w sumie od początku bo część dziewczyn założyła sobie drugie lipcowe, a na tym jest też sporą dziewczyn która pisze tylko i wyłącznie o sobie tak że wiecie :/

AgaL, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a pazurki dalej robisz?

atdc15nmjt4tk663.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Aguś, fajny masz ten prog :)
    Możesz Lutkę/Dupka i tak brać (spokojnie nawet ze 2 tabsy, wielu lekarzy mówi, że 1 tabl.10mg dupka, to taka trochę homeopatyczna dawka ;) ), wielu lekarzy chce min.15 na utrzymanie, ale i tak jest super!!!!! (gdzie te nasze - moje czy u Ruby - poniżej 1,0 ;)))))))) ).

Paryzeka - no proszę, jaki zaangażowany się M. robi :) Super :)))))
    A faceci pić tez mogą.... ale w sumie nigdy nie szukałam, co miałoby się im poprawić po nich tak dokładnie.... B-)

cinnamon_, Ty nie biegaj tyle do łazienki, bo z wrażenia tej @ dostaniesz ;)

Kjopa, mam nadzieję, że młody odpocznie sobie teraz i nabierze ciuteczkę dystansu chociaż :(
    Jakiś pomysł się zrodził/utrzymał na wychowawczynię?

Ruby, tzn. w jakim sensie się pytasz o tę cyferkę 8? Bo ja trochę dzisiaj mam problemy z logicznym myśleniem i analizowaniem? ;) Pytasz o wartość proga?
    Nieeeee. Test machnęłam w 24dc, 10dpo - i wtedy sprawdziliśmy tylko betę. Dzień później poszliśmy do labu i w 25dc, ok.11dpo, miałam betę 19,9, a progesteron 24,10, ale - uwaga - na 400mg Luteiny!!!!! B-)
    W poprzednim cyklu osiągnęłam progesteron bodajże 11 - na 200mg Luteiny/dzień :( i wtedy postanowiłam w kolejnym cyklu podnieść jeszcze proga.

P.S. kas, tak ode mnie - to nie chodzi o "smęcenie". Tylko od jakiegoś czasu mam wrażenie, że w Twoich postach przeważają emocje, które są zrozumiałe po dotychczasowych stratach, ale bardzo mnie martwi, gdyż odnoszę wrażenie, że się nasilają :( . W kółko pytasz o te same badania (choć otrzymujesz takie same odpowiedzi) - nieraz badania mające mało wspólnego ze stratami ciąż, ale rozumiem, że szukasz na pewno wytłumaczenia tego, co Cię spotkało. Może warto o tym porozmawiać ze swoim lekarzem? A jeśli nie jestes z niego zadowolona - rozejrzeć się za kimś innym?
    Martwi mnie to cholernie, bo radości w Tobie ostatnio już niewiele, a widać smutek i.... strach?
    Przytulam mocno..... i zginam kark, jeśli chcesz mi nakopać ;) :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 15:29

AgaL lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas ja mam podobnie, nie przepadam za basenem :) Mąż z tych pływających a ja z moczących się w jacuzzi ;)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ruby a pazurki dalej robisz?
    robisz, coraz sprawniej mi to idzie :)

AgaL, Ejrene lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku :D latałam, bo boli, a nie chcę przypadkiem się zalać w pracy ;) no ale masz rację, plamienia już dostałam, to do @ krótka droga ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby właśnie nie pamiętałam dlaczego Ty bierzesz:*

Bratku biorąc przykład z Ciebie przy nast cyklu też wezmę dupka po owulacji, żeby troszeńkę go podrasować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cynamom dołączę do klubu mniej lubiących basen ;)

Bratku oj to ja chyba coś pomieszałam, myślałam, ze nie brałaś w szczęśliwym cyklu proga i jak betę badałaś to prog był 8 - ale coś mi się pomieszało ;) wybacz:)

Aguś wierzyć trzeba ale bez napalania się żeby za bardzo nie cierpieć w razie porażki :)

AgaL lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi, coooooś Ty, Ruby, odkąd się badam, mojego proga można było przez lupę szukać ;))))

cinnamon_, nie no, ja nie mówię, by w ogóle nie biegać. Bieganie jest zdrowe - poprawia krążenie i w ogóle ;))))) :-*

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wiem, wiem..staram się nie nakręcać... ale jak się tak bardzo tego chce... boleć i tak będzie, jak się nie uda. Sama wiesz :*

‹‹ 1151 1152 1153 1154 1155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ