Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Cześć kobitki. Ale fajne humoru macie, aż miło się czyta.
Katiuszka wszystkiego czego sobie wymarzysz :*
Ejrene podejrzałam Was na tych lipcówkach....przewaga chłopców się szykuje póki co:) i dużo Was tam, miłoa Ty jeszcze nie znasz płci?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyCynamon ty od tygodnia krzyczysz o tej @ także nie dziw się , że liczyny jednak na coś innego;)
do basenu średnio bo ja w @ nie wchodzę, ale mogę usiąść na trybunach z winkiem
Ja właśnie zeszłam z orbiego także już dzisiaj odbębnione
Ejrene syn ma być bo w owu było prawda?AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Cinamonku a Ty zawsze tak masz przed @? Tak szybko bóle na @ i nabrzmiałe piersi bo coś mi tutaj dwoma krechami pachnie
.
Dzięki, że pytacie. Siedzę z młodym na zwolnieniu. Przeziębił się i odpoczniemy psychicznie od tej szkoły. Mam przez to bardzo zrytą banie jak nie chce mnie wypuścić ze szkoły rano i tak beczy. Dziś robiłam badania tarczycy bo w czwartek idę do endo na kontrolę.
oj współczujęu nas jutro spotkanie w sprawie szkoły mamy, ale ja zdecydowałam że młoda zostanie jeszcze rok w przedszkolu skoro mogę wybrać...przedszkole lubi, koleżanki też zostają więc myślę, że to dobra decyzja...
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby, Majju nadziei mi nie róbcie, bo ja już żyję myślą, że byłoby cudnie gdyby się udało.
Ruby mówisz, że mógłby być wyższy, więc może przy kolejnym cyklu po owu będę brać dupka albo lutkę. Ty bierzesz chyba, a jaki miałaś prog, że Ci zalecili??Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:Cynamon ty od tygodnia krzyczysz o tej @ także nie dziw się , że liczyny jednak na coś innego;)
Kurde, dlatego właśnie muszę się tego oduczyć bo później mi nie wierzycie, że @ jest bliskomelduję plamienie
AgaL lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Kas ja tez się martwię, kilka miesięcy temu twoje wpisy były radośniejsze. Teraz mam wrażenie że...... Kas błagam skup się na czymś innym żeby tak naprawdę jakieś choróbsko Cię nie dopadło,
Kjopa ja się czujesz?
Mąż dzwonił że ma gorączkęeh a tu mi perfumki nowe prawie doszły i dziś 14dc...choć czuję że pecherzyk pękł wczoraj bo czułam dziwne pobolewanie...
Ja osobiście basenu nie lubie...hihi...mąż pływa ja wolę się namaczac w jaccuzzi:-) -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby, Majju nadziei mi nie róbcie, bo ja już żyję myślą, że byłoby cudnie gdyby się udało.
Ruby mówisz, że mógłby być wyższy, więc może przy kolejnym cyklu po owu będę brać dupka albo lutkę. Ty bierzesz chyba, a jaki miałaś prog, że Ci zalecili??
ja miałam 0,7 a potem 0,45 ale pierwszy wynik badany przed owulacją , a drugi badany w 3 dniu cyklu czyli w pierwszej fazie.
Po owulacji miałam badany raz ale po luteinie i był wysoki bo 27, niestety nie wiem jaki mam naturalny ale na pewno niski. Teraz nie sprawdzę bo będę brać proga po ze względu na te polipy ... -
Nie znam kochane. W następny czwartek mam wizytę więc może wtedy. Oczywiście dam znać
Od dziś jestem na zwolnieniu do końca tygodnia, bo się przeziebiłam, trafiłam na lekarza buraka co twierdził że jak jestem na zwolnieniu z powodu infekcji a nie ciąży to nie może mi wpisać kodu B na zwolnieniu.
Też bym poszła na basen, i miałam w planach w sobotę męża wyciągnąć ale niestety, mnie rozlożyło przeziębienie, a on na weekend miał zatrucie pokarmowe.
Mówię Wam jak wyglądaliśmy, jak dwa niedobitki, ten z rozwolnieniem co chwilę do WC a ją od kaszlu wymiotowałam.
Aguś na lipcówksch dziewczyn dużo, ale udziela się może na 10\15 a na palcach jednej ręki mogła bym policzyć takie "normalne". Trochę nie dorobione te forum, w sumie od początku bo część dziewczyn założyła sobie drugie lipcowe, a na tym jest też sporą dziewczyn która pisze tylko i wyłącznie o sobie tak że wiecie
AgaL, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
Wow, Aguś, fajny masz ten prog
Możesz Lutkę/Dupka i tak brać (spokojnie nawet ze 2 tabsy, wielu lekarzy mówi, że 1 tabl.10mg dupka, to taka trochę homeopatyczna dawka), wielu lekarzy chce min.15 na utrzymanie, ale i tak jest super!!!!! (gdzie te nasze - moje czy u Ruby - poniżej 1,0
))))))) ).
Paryzeka - no proszę, jaki zaangażowany się M. robiSuper
))))
A faceci pić tez mogą.... ale w sumie nigdy nie szukałam, co miałoby się im poprawić po nich tak dokładnie....
cinnamon_, Ty nie biegaj tyle do łazienki, bo z wrażenia tej @ dostaniesz
Kjopa, mam nadzieję, że młody odpocznie sobie teraz i nabierze ciuteczkę dystansu chociaż
Jakiś pomysł się zrodził/utrzymał na wychowawczynię?
Ruby, tzn. w jakim sensie się pytasz o tę cyferkę 8? Bo ja trochę dzisiaj mam problemy z logicznym myśleniem i analizowaniem?Pytasz o wartość proga?
Nieeeee. Test machnęłam w 24dc, 10dpo - i wtedy sprawdziliśmy tylko betę. Dzień później poszliśmy do labu i w 25dc, ok.11dpo, miałam betę 19,9, a progesteron 24,10, ale - uwaga - na 400mg Luteiny!!!!!
W poprzednim cyklu osiągnęłam progesteron bodajże 11 - na 200mg Luteiny/dzieńi wtedy postanowiłam w kolejnym cyklu podnieść jeszcze proga.
P.S. kas, tak ode mnie - to nie chodzi o "smęcenie". Tylko od jakiegoś czasu mam wrażenie, że w Twoich postach przeważają emocje, które są zrozumiałe po dotychczasowych stratach, ale bardzo mnie martwi, gdyż odnoszę wrażenie, że się nasilają. W kółko pytasz o te same badania (choć otrzymujesz takie same odpowiedzi) - nieraz badania mające mało wspólnego ze stratami ciąż, ale rozumiem, że szukasz na pewno wytłumaczenia tego, co Cię spotkało. Może warto o tym porozmawiać ze swoim lekarzem? A jeśli nie jestes z niego zadowolona - rozejrzeć się za kimś innym?
Martwi mnie to cholernie, bo radości w Tobie ostatnio już niewiele, a widać smutek i.... strach?
Przytulam mocno..... i zginam kark, jeśli chcesz mi nakopać:-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 15:29
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycynamom dołączę do klubu mniej lubiących basen
Bratku oj to ja chyba coś pomieszałam, myślałam, ze nie brałaś w szczęśliwym cyklu proga i jak betę badałaś to prog był 8 - ale coś mi się pomieszałowybacz:)
Aguś wierzyć trzeba ale bez napalania się żeby za bardzo nie cierpieć w razie porażkiAgaL lubi tę wiadomość
-
Hihi, coooooś Ty, Ruby, odkąd się badam, mojego proga można było przez lupę szukać
)))
cinnamon_, nie no, ja nie mówię, by w ogóle nie biegać. Bieganie jest zdrowe - poprawia krążenie i w ogóle)))) :-*
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość