Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratku takich słów mi było trzeba:-) fakt ostatnio mialam dola ale przechodzi...a ciężarnej bym nie tknela;-)♡
AgaL, Bratek, majju, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Bratek wrote:
Kjopa, mam nadzieję, że młody odpocznie sobie teraz i nabierze ciuteczkę dystansu chociaż
Jakiś pomysł się zrodził/utrzymał na wychowawczynię?
Sama nie wiem. Pogadałam z babkami ze świetlicy i wychowawczyni młodego zawsze była tylko katechetką a teraz trzeci rok dopiero ma zerówkę. Nie ogarnia bo ciężka klasa i w sumie nie wiem czy coś da się z tym zrobić. Jutro na 14 idę do psychologa porozmawiać o sytuacji (musi się zapoznać z problemem) i wtedy młody idzie w inny dzień. Zadzwonię do kuratorium i podpytam czy coś można wskurać. Wolałabym nie zmieniać szkoły bo źle znosi zmiany.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCinnamon, Aga dobrze prawicie. Od bratka bije szczęście i ciążą.
Kas ja się poprostu martwię żebyś w depresję nie wpadła. Miałam to w rodzinie i teraz bardzo na to uważam. Jeśli możesz to może pójdź do psychologa poprostu pogadać.Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ewelinko no niestety, nie ma szans... Rozkręca się
zresztą, musicie zacząć mi wierzyć
jak ja czuję, to nie ma zmiłuj
znam ten ból od tylu lat, że nic mnie już nie oszuka
czyli testujesz jutro???
Takoczywiście z wielką nadzieją bo tempka w górze
ale staram się nie napalac bo wiadomo jak jest...
AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
EwelinaaKa wrote:Tak
oczywiście z wielką nadzieją bo tempka w górze
ale staram się nie napalac bo wiadomo jak jest...
No to jutro będziemy zaciskać kciukiSpojrzałam na Twój wykres, no WOOOOW
A mnie naszła taka faza na pizzę hawajską, że muuuuusiałam zrobić. I teraz drepczę koło piekarnika kiedy w końcu się upiecze, aż mnie skręcaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 16:54
EwelinaaKa, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
EwelinaKa jutro trzymam za Ciebiee:*
Wiolcia dzięki za info o Twoim progu... och moja nadzieja wzrosła....i jak tu się nie nakręcać
Majjuu podziel się....mniammm:DEwelinaaKa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyA mi m wiezie ciacho z pracy bo mieli jakiś kiermasz w szkole
muszęęęęęę, w końcu ćwiczę dziennie po godzinie to chyba mogę nie?
nie ukrywam pizze hawai też bym wciągnęła
Ewelinka czuję , że styczeń jednak będzie dla nas łaskawyAgaL, EwelinaaKa, Bratek, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ewelinko no niestety, nie ma szans... Rozkręca się
zresztą, musicie zacząć mi wierzyć
jak ja czuję, to nie ma zmiłuj
znam ten ból od tylu lat, że nic mnie już nie oszuka
czyli testujesz jutro???
cynamon niech moc będzie z tobą, znowu idziemy razemparyzetka, katiuszka z nami także w kupie siła
cinnamon cookie, EwelinaaKa lubią tę wiadomość
-
Hej,
Pozwolę sobie sie dopisać.
Dopiero zaczynam i już mam wątpliwości co do tego głupiego wykresu.
Jestem skołowana tą wyznaczona owulacją.
Of wyznaczył ją 12 dc, czyli 23.01- w sobotę
Śluz płodny miałam wczoraj na 100%, sprawdzany 3x w ciągu dnia był rozciągliwy jak białko.
Szyjka macicy dzis najwyżej od początku cyklu.
A jednak ta tempka...hmmm
Niezbyt sumiennie ja mierzę, to fakt, o różnych godzinach, nie od początku cyklu, zwykłym termometrem i pod pachą, ale wzrost jest, bez dwóch zdań.
W sumie ta jedna temperatura 24.01 zmierzona o 12:00 jest powodem wyznaczenia tej owulki, więc zaznaczyłam ignorowanie jej, ale OF i tak wyznaczył owulację.
Zobaczę co będzie dalej, bo według statystyki, owulacja dziś, ale też wiadomo, że statystycznie to człowiek i pies maja po 3 nogi...
I albo się nauczę systematyczności na kolejny cs, albo się udało.
Teraz moje najgorsze cechy charakteru nie dadzą mi żyć: niecierpliwość i pośpiech - ja chcę dwóch kresek!!!!
Jak myslicie, była ta owu 23.01 czy nie była?
-
Ewelinko!!! Od rana będę trzymać kciuki, napisz szybko jak tylko zrobisz teścior
jakieś objawy są??? Nakręć nas trochę
Majju no proszę Cię!!! Przymieram głodem w pracy a Ty mi tak??? Niewybaczalne
Ruby - no jak nie jak tak!! W takiej paczce jak ruszamy to nawet testy będą się nas bać i pokażą po dwie kreskimajju, AgaL, Paryzetka83, EwelinaaKa, Ruby lubią tę wiadomość
-
Siemanko Dziewczyny,
Ależ dzień jest długi, gdy się nie pracuje : ). Od 2 dni czuję,jak rozpiera mnie na dole brzucha raz z jednej, raz z drugiej strony. Myślę, że maluch tam ciągle szaleje : ).
Bratku- cieszę się, że u Ciebie samopoczucie dobre, oby tak już było do końca : ).
U mnie też, odpukać, mdłości ustały.
Mąż widzę staje na wysokości zadania, ciąża to są piękne chwile dla całej rodziny. A mam wrażenie, że u mężczyzn odzywa się pierwotny instynkt jak u zwierząt- dbanie o samice i młode : ). Muszę przyznać, że mój mąż też się sprawuje, pilnuje u mnie godzin posiłków jak u noworodka, wyciska soczki, ale najbardziej wzruszają mnie dzieci. Gdy wracają ze szkoły, całują najpierw mnie, potem dzidzię, to samo na dobranoc. Nie pozwalają mi nic podnosić, gdy siedzę przed telewizorem, przynoszą kocyk. Wiecie co, zauważyłam, że to co dajemy dzieciom, potem do nas wraca : )
Midnight- talent masz Kobieto,
Aga- zazdroszczę wyjazdu, ale sobie wypoczniecie. Aga to prawda, ja starsza od większości tu obecnych, mam 37 lat, więc do mojego wieku, to będziecie miały po 2 dzieci, w porywach do trójki ; )
Katiusza, Ruby- w nowy cykl nowym krokiem, oby to już ostatni w tym roku.
Niech moc ojca Sroki będzie z Wami w tym cyklu!
Majju- dobrze, że ufasz swojemu lekarzowi, plan na 2 najbliższe cykle jest, a to najważniejsze. ps ja też nie miałam płynu w zatoce 2 dni po owulce, lekarz to głośno powiedział, że płynu nie widzi, choć pęcherzyk wygląda mu na ciałko źółte, co znaczy, ze owulka była.
Reni- generalny remont przed wprowadzeniem nowego mieszkańca na pewno dobrze zrobi, kiedy kolejny transfer? w następnym miesiącu?
Kjopa- chyba faktycznie trzeba z tym babskiem w szkole zrobić porządek, co dzieci stresuje.
Edycik- moja bezsenność była bez powodu...ale za to następnego dnia byłam senna jak suseł i odsypiałam, prawie zaspałam na 17:30 do teatru ; ). A dupka też bym zaczęła brać na Twoim miejscu.
Cynamon- numer z zabawą psiaków z kupą boski!
Agatia- nie stresuj się, wiem, co czujesz. Jednego dnia miałam USG genetyczne i telefon do przełożonej, że już idę na zwolnienie od następnego dnia i tak naprawdę nie wiem, czym się bardziej stresowałam, choć okazało się, że niepotrzebnie.
Masz prawo, a gadaniem innych się nie przejmuj, myśl o sobie. A jak ktoś lubi pogadać, to zawszze znajdzie powód, czy będziesz na zwolnieniu,czy nie : )
Kciuki, będzie dobrze.
Kasia- dobrze, że wizyta pozytywna i ,że była rozmowa z mężem. Od kłótni do pojednania jeden krok : )
Wczoraj przyjaciółka mi mówiła, że super jest ksiażka " 100 latek, który wyskoczył przez okno" śmieszna, wesoła. Planuję zakupić, widziałam, że w empiku jest po 29zł.
Chciałam wrzucić zdjęcie dzidziola z USG, ale nie chce mi coś z nowego telefonu do kompa się zgrać przez bluetooth, muszę poczekać na męża. Wprawdzie jest to ponad tydzień temu zrobione, ale widać profil ładnie : )
Paryzetka83, majju, AgaL, cinnamon cookie, Edycik, Bratek, midnight, Kasia1407 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dziękuję dziewczyny
powiem wam, że chyba się nie odkopie jak będzie negatyw a z drugiej strony nie dopuszczam myśli pozytywu
Cynamonku objawów jaki takich nie mam...z wyjątkiem obolalych piersi i uczucia takiej jakby ciężkości w podbrzuszu. Miałam już lutealna po 16 dni, także wiecie...
Ale za kciuki dziękujęOby pomogły
Ps. Majju uwielbiam hawajska pizze i właśnie mam zachciankę hahhahahAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ewelinka paskudny ten Twój wykres (tfu)
Trzymam kciuki za teścik :* Tylko nie trzymaj nas długo w niepewności
Jasminowa - nie wiem jak książka, ale film jest superPolecam!
EwelinaaKa, AgaL, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Tak, tak potwierdzam czuję od Bratka to szczęście i miłość. Niesamowite czytać taki przekaz
.
Ewelina trzymam kciuki
Kasia super, że nowy lekarz, pozytywny.
EwelinaaKa, AgaL, Jasminowa, Bratek, Kasia1407 lubią tę wiadomość