Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Ewelinkaa a jak sie czujesz??
miałaś jakieś inne objawy, spodziewałaś się ??
Nie mammoże jakieś uderzenia gorąca, ale taka pogoda, że nic dziwnego, że w autobusie robi się gorąco
No i przypomniało mi się ze w sobotę tak się dostało M, że głowa małaale uznałam to za Pms
Strasznie się boje.. Bardzo, bardzo, bardzo -
cinnamon cookie wrote:Kurde, ucięło mi wiadomość
Paryzetka - ja np uwielbiam zumbęchodziłam ponad rok i naprawdę polecam, jak się ma fajną instruktorkę i grupę to jest naprawdę wesoło i człowiek wychodzi naładowany pozytywną energią i oczywiście zmęczony
niestety nie mogę już chodzić przez moje wyniki rezonansu, lekarz mi zabronił tego typu ćwiczeń
ale do zumby mam sentyment... Też dlatego, że poznałam tam.... Męża
A Ty na ten pilates to już się od października wybierasz
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Cinnamonku poznałaś Męża na zumbie, ale fajnie
ale wspominamy to wesoło
a tak w ogóle to Teściowa zrobiła nam niespodziankę i zaprosiła na nasze wesele instruktorkę (też chodziła na te zajęcia więc ją znała
) która wpadła w trakcie wesela i poprowadziła jeden układ
było super
instruktorka się śmiała, że jest matką chrzestną tego związku
AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Hihihi a ja już się na wstępie poddałam i idę na BPU
A co to BPU? Ja lubiłam jeszcze zajęcia gdzie się ćwiczył brzuch\uda\pośladki
Cinamonek a na co dzień też Cię kręgosłup boli? -
Ewelinkaa będzie dobrze:) :*
Cinnamonek świetna historia, a wesele..oj szkoda, że mnie nie było
Paryzetka BPU bardzo lubiłam, będziesz zadowolonacinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:Hihihi a ja już się na wstępie poddałam i idę na BPU
od października powtarzam.... że zaczynam od jutra
a co to BPU?
Ejrene no właśnie bywają lepsze i gorsze dni ale ogólnie boli... Mam przepuklinytakże muszę wzmocnić mięśnie pleców i brzucha.. Tylko gdzie jest moja motywacja ja się pytam???
-
Ejrene wrote:A co to BPU? Ja lubiłam jeszcze zajęcia gdzie się ćwiczył brzuch\uda\pośladki
Cinamonek a na co dzień też Cię kręgosłup boli?Ejrene, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Cynamonku moja motywacja też leży, od listopada byłam raz na basenie, ale skoro się za siebie wzięłam to czas doope ruszyć
Chociaż mnie to indoor cycling i tak najbardziej pociąga, a wiosną normalny rower
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
EwelinaaKa wrote:Już jestem
Dzień dobry
Melduję, że JEST. Jest druga kreska
Tylko martwi mnie to, że jest dość słaba...A to już po terminie @?? Coś nie tak?
SuperGratulacje! Słabą kreską się nie przejmuj, ściemnieje
EwelinaaKa lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Paryzetka83 wrote:Cynamonku moja motywacja też leży, od listopada byłam raz na basenie, ale skoro się za siebie wzięłam to czas doope ruszyć
Chociaż mnie to indoor cycling i tak najbardziej pociąga, a wiosną normalny rower
też mam plan na rower, chcemy kupić z Mężem i śmigać od wiosny
to akurat mogę
AgaL, majju lubią tę wiadomość
-
Jak zobaczyłam dziś wpis Wioli i Ejrene....to pomyślałam, że fajnie, że nasze Cieżaróweczki nadal nas wspierają i odwiedzają
no i skutecznie mam nadzieję zarażająmajju, Edycik, Ejrene, midnight, Wiola90, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Cinnamonek rowery super sprawa:) my też z M dużo śmigamy, specjalnie kupiliśmy taki uchwyt na rowery do auta i w lecie często jeździmy w jakieś ciekawe plenery
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ewelina pięknie!!! Gratuluję!!!!
Na betę jeżeli pójdziesz dziś po południu to pamiętaj żeby w piątek iść mniej więcej o tej samej porze a nie z rana. Jak nie dasz rady to lepiej jutro nie idź już tylko w piątek i poniedziałek.
Kas ja biorę E25. Jutro lekarz. A endo daje skierowanie na krzywą cukrową i insulinową?
Agatia współczuję cukrzycy
Cinnamon fajna historia.
EwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cinnamonek rowery super sprawa:) my też z M dużo śmigamy, specjalnie kupiliśmy taki uchwyt na rowery do auta i w lecie często jeździmy w jakieś ciekawe plenery8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?