X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zumby nie lubię :p wolałam pilates.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak wczoraj spojrzałam na wykres Ewelinki to już czułam że wysiura nam dwie kreski.

Ejrene, cinnamon cookie, EwelinaaKa, majju, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ewelinkaa a jak sie czujesz??:) miałaś jakieś inne objawy, spodziewałaś się ??

Nie mam :-) może jakieś uderzenia gorąca, ale taka pogoda, że nic dziwnego, że w autobusie robi się gorąco :-)
    No i przypomniało mi się ze w sobotę tak się dostało M, że głowa mała :-) ale uznałam to za Pms :-)

Strasznie się boje.. Bardzo, bardzo, bardzo :-(

2da6343587.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka to może idź jutro i w poniedziałek? Skoro u Ciebie w weekendy lab nieczynne?

Ejrene przy moich wynikach rezonansu to właśnie tylko pilates mi zostaje... Ale muszę ruszyć w końcu swoje szanowne 4 litery :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Kurde, ucięło mi wiadomość :/

Paryzetka - ja np uwielbiam zumbę :) chodziłam ponad rok i naprawdę polecam, jak się ma fajną instruktorkę i grupę to jest naprawdę wesoło i człowiek wychodzi naładowany pozytywną energią i oczywiście zmęczony ;) niestety nie mogę już chodzić przez moje wyniki rezonansu, lekarz mi zabronił tego typu ćwiczeń :/ ale do zumby mam sentyment... Też dlatego, że poznałam tam.... Męża :D :D :D
    Hihihi a ja już się na wstępie poddałam i idę na BPU ;) A Ty na ten pilates to już się od października wybierasz ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku poznałaś Męża na zumbie, ale fajnie :):)
    No właśnie śmieszna sytuacja ogólnie.... ;) ale wspominamy to wesoło :) a tak w ogóle to Teściowa zrobiła nam niespodziankę i zaprosiła na nasze wesele instruktorkę (też chodziła na te zajęcia więc ją znała ;) ) która wpadła w trakcie wesela i poprowadziła jeden układ :) było super :) instruktorka się śmiała, że jest matką chrzestną tego związku ;) :D

AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Hihihi a ja już się na wstępie poddałam i idę na BPU ;) A Ty na ten pilates to już się od października wybierasz ;)

A co to BPU? Ja lubiłam jeszcze zajęcia gdzie się ćwiczył brzuch\uda\pośladki :)

Cinamonek a na co dzień też Cię kręgosłup boli?

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkaa będzie dobrze:) :*

Cinnamonek świetna historia, a wesele..oj szkoda, że mnie nie było :):)

Paryzetka BPU bardzo lubiłam, będziesz zadowolona :)

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Hahah masz mnie! ;) od października powtarzam.... że zaczynam od jutra :P a co to BPU?

Ejrene no właśnie bywają lepsze i gorsze dni ale ogólnie boli... Mam przepukliny :/ także muszę wzmocnić mięśnie pleców i brzucha.. Tylko gdzie jest moja motywacja ja się pytam???

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAhhaha Cinnamonek a propo tego Twojego wybierania,wczoraj dałaś dobrego posta na fejsie na ten temat :D

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    HAhhaha Cinnamonek a propo tego Twojego wybierania,wczoraj dałaś dobrego posta na fejsie na ten temat :D
    Pasuje idealnie co nie??? :D

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    A co to BPU? Ja lubiłam jeszcze zajęcia gdzie się ćwiczył brzuch\uda\pośladki :)

Cinamonek a na co dzień też Cię kręgosłup boli?
    Brzuch, pośladki, uda ;)

Ejrene, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku moja motywacja też leży, od listopada byłam raz na basenie, ale skoro się za siebie wzięłam to czas doope ruszyć ;) Chociaż mnie to indoor cycling i tak najbardziej pociąga, a wiosną normalny rower ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Już jestem :-)

Dzień dobry :-)

Melduję, że JEST. Jest druga kreska :-)

Tylko martwi mnie to, że jest dość słaba...A to już po terminie @?? Coś nie tak?

Super :) Gratulacje! Słabą kreską się nie przejmuj, ściemnieje ;)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cynamonku moja motywacja też leży, od listopada byłam raz na basenie, ale skoro się za siebie wzięłam to czas doope ruszyć ;) Chociaż mnie to indoor cycling i tak najbardziej pociąga, a wiosną normalny rower ;)
    No i ja muszę w końcu ruszyć... Inaczej pajęczynami obrosnę ;) też mam plan na rower, chcemy kupić z Mężem i śmigać od wiosny :) to akurat mogę ;)

AgaL, majju lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zobaczyłam dziś wpis Wioli i Ejrene....to pomyślałam, że fajnie, że nasze Cieżaróweczki nadal nas wspierają i odwiedzają :)
    no i skutecznie mam nadzieję zarażają :D

majju, Edycik, Ejrene, midnight, Wiola90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek rowery super sprawa:) my też z M dużo śmigamy, specjalnie kupiliśmy taki uchwyt na rowery do auta i w lecie często jeździmy w jakieś ciekawe plenery :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina pięknie!!! Gratuluję!!!!
    Na betę jeżeli pójdziesz dziś po południu to pamiętaj żeby w piątek iść mniej więcej o tej samej porze a nie z rana. Jak nie dasz rady to lepiej jutro nie idź już tylko w piątek i poniedziałek.

Kas ja biorę E25. Jutro lekarz. A endo daje skierowanie na krzywą cukrową i insulinową?

Agatia współczuję cukrzycy <3

Cinnamon fajna historia.

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek rowery super sprawa:) my też z M dużo śmigamy, specjalnie kupiliśmy taki uchwyt na rowery do auta i w lecie często jeździmy w jakieś ciekawe plenery :)
    Ech, zazdroszczę, ja do swojego to na dach musiałabym mieć bagażnik rowerowy, bo tył autko ma odstające :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka znajoma ma ten dach i bardzo sobie chwali :)

‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ