X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zumby nie lubię :p wolałam pilates.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak wczoraj spojrzałam na wykres Ewelinki to już czułam że wysiura nam dwie kreski.

Ejrene, cinnamon cookie, EwelinaaKa, majju, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ewelinkaa a jak sie czujesz??:) miałaś jakieś inne objawy, spodziewałaś się ??

Nie mam :-) może jakieś uderzenia gorąca, ale taka pogoda, że nic dziwnego, że w autobusie robi się gorąco :-)
    No i przypomniało mi się ze w sobotę tak się dostało M, że głowa mała :-) ale uznałam to za Pms :-)

Strasznie się boje.. Bardzo, bardzo, bardzo :-(

2da6343587.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka to może idź jutro i w poniedziałek? Skoro u Ciebie w weekendy lab nieczynne?

Ejrene przy moich wynikach rezonansu to właśnie tylko pilates mi zostaje... Ale muszę ruszyć w końcu swoje szanowne 4 litery :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Kurde, ucięło mi wiadomość :/

Paryzetka - ja np uwielbiam zumbę :) chodziłam ponad rok i naprawdę polecam, jak się ma fajną instruktorkę i grupę to jest naprawdę wesoło i człowiek wychodzi naładowany pozytywną energią i oczywiście zmęczony ;) niestety nie mogę już chodzić przez moje wyniki rezonansu, lekarz mi zabronił tego typu ćwiczeń :/ ale do zumby mam sentyment... Też dlatego, że poznałam tam.... Męża :D :D :D
    Hihihi a ja już się na wstępie poddałam i idę na BPU ;) A Ty na ten pilates to już się od października wybierasz ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku poznałaś Męża na zumbie, ale fajnie :):)
    No właśnie śmieszna sytuacja ogólnie.... ;) ale wspominamy to wesoło :) a tak w ogóle to Teściowa zrobiła nam niespodziankę i zaprosiła na nasze wesele instruktorkę (też chodziła na te zajęcia więc ją znała ;) ) która wpadła w trakcie wesela i poprowadziła jeden układ :) było super :) instruktorka się śmiała, że jest matką chrzestną tego związku ;) :D

AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Hihihi a ja już się na wstępie poddałam i idę na BPU ;) A Ty na ten pilates to już się od października wybierasz ;)

A co to BPU? Ja lubiłam jeszcze zajęcia gdzie się ćwiczył brzuch\uda\pośladki :)

Cinamonek a na co dzień też Cię kręgosłup boli?

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkaa będzie dobrze:) :*

Cinnamonek świetna historia, a wesele..oj szkoda, że mnie nie było :):)

Paryzetka BPU bardzo lubiłam, będziesz zadowolona :)

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Hahah masz mnie! ;) od października powtarzam.... że zaczynam od jutra :P a co to BPU?

Ejrene no właśnie bywają lepsze i gorsze dni ale ogólnie boli... Mam przepukliny :/ także muszę wzmocnić mięśnie pleców i brzucha.. Tylko gdzie jest moja motywacja ja się pytam???

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAhhaha Cinnamonek a propo tego Twojego wybierania,wczoraj dałaś dobrego posta na fejsie na ten temat :D

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

Wysłany: 27 stycznia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    HAhhaha Cinnamonek a propo tego Twojego wybierania,wczoraj dałaś dobrego posta na fejsie na ten temat :D
    Pasuje idealnie co nie??? :D

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    A co to BPU? Ja lubiłam jeszcze zajęcia gdzie się ćwiczył brzuch\uda\pośladki :)

Cinamonek a na co dzień też Cię kręgosłup boli?
    Brzuch, pośladki, uda ;)

Ejrene, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku moja motywacja też leży, od listopada byłam raz na basenie, ale skoro się za siebie wzięłam to czas doope ruszyć ;) Chociaż mnie to indoor cycling i tak najbardziej pociąga, a wiosną normalny rower ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Już jestem :-)

Dzień dobry :-)

Melduję, że JEST. Jest druga kreska :-)

Tylko martwi mnie to, że jest dość słaba...A to już po terminie @?? Coś nie tak?

Super :) Gratulacje! Słabą kreską się nie przejmuj, ściemnieje ;)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cynamonku moja motywacja też leży, od listopada byłam raz na basenie, ale skoro się za siebie wzięłam to czas doope ruszyć ;) Chociaż mnie to indoor cycling i tak najbardziej pociąga, a wiosną normalny rower ;)
    No i ja muszę w końcu ruszyć... Inaczej pajęczynami obrosnę ;) też mam plan na rower, chcemy kupić z Mężem i śmigać od wiosny :) to akurat mogę ;)

AgaL, majju lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zobaczyłam dziś wpis Wioli i Ejrene....to pomyślałam, że fajnie, że nasze Cieżaróweczki nadal nas wspierają i odwiedzają :)
    no i skutecznie mam nadzieję zarażają :D

majju, Edycik, Ejrene, midnight, Wiola90, katiuszaa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek rowery super sprawa:) my też z M dużo śmigamy, specjalnie kupiliśmy taki uchwyt na rowery do auta i w lecie często jeździmy w jakieś ciekawe plenery :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina pięknie!!! Gratuluję!!!!
    Na betę jeżeli pójdziesz dziś po południu to pamiętaj żeby w piątek iść mniej więcej o tej samej porze a nie z rana. Jak nie dasz rady to lepiej jutro nie idź już tylko w piątek i poniedziałek.

Kas ja biorę E25. Jutro lekarz. A endo daje skierowanie na krzywą cukrową i insulinową?

Agatia współczuję cukrzycy <3

Cinnamon fajna historia.

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek rowery super sprawa:) my też z M dużo śmigamy, specjalnie kupiliśmy taki uchwyt na rowery do auta i w lecie często jeździmy w jakieś ciekawe plenery :)
    Ech, zazdroszczę, ja do swojego to na dach musiałabym mieć bagażnik rowerowy, bo tył autko ma odstające :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka znajoma ma ten dach i bardzo sobie chwali :)

‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ