X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon mój m też jakiś zasmarkany od wczoraj :( mnie strasznie swędziało w gardle od 2 dni i zwiększyłam sobie dawkę wit D do ok 8000 dziennie przez te dwa dni i dzisiaj czuję, że jest znacznie lepiej, może przejdzie?

Ewelinka Gratki, też wiedziała, że tak się to skończy jak sprawdziłam twój wykres ;)

Kobiety taki mam problem....zamówiłam z allegro sukienkę z Krainy Lodu dla mojej chrześniaczki na urodzinki i dzisiaj doszła, wszystko spoko tylko nie ma na niej papierowej metki :/ jest na pewno nowa bo nie widać żadnych śladów -już od nich kupowałam kiedyś dla młodej i dostałam z metką więc nie wiem czy się gdzieś zapodziała czy co :/ myślicie że mogę to dać na prezent bez metki czy nie wypada?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    To się dopiero nazywa współodczuwanie :)
    w ciąży będzie miał mdłości ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    w ciąży będzie miał mdłości ;)
    to mały pikuś, ale ciekawe jak z bólami porodowymi :P

katiuszaa, midnight lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Cynamon mój m też jakiś zasmarkany od wczoraj :( mnie strasznie swędziało w gardle od 2 dni i zwiększyłam sobie dawkę wit D do ok 8000 dziennie przez te dwa dni i dzisiaj czuję, że jest znacznie lepiej, może przejdzie?

Ewelinka Gratki, też wiedziała, że tak się to skończy jak sprawdziłam twój wykres ;)

Kobiety taki mam problem....zamówiłam z allegro sukienkę z Krainy Lodu dla mojej chrześniaczki na urodzinki i dzisiaj doszła, wszystko spoko tylko nie ma na niej papierowej metki :/ jest na pewno nowa bo nie widać żadnych śladów -już od nich kupowałam kiedyś dla młodej i dostałam z metką więc nie wiem czy się gdzieś zapodziała czy co :/ myślicie że mogę to dać na prezent bez metki czy nie wypada?
    a tam nie widzę problemu i bym dała ;)

Ruby lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja też bym dała jak nie widać śladów kochana.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest hurtownia ubrań dziecięcych i wystawiają się też na allegro więc nie sądzę, żeby były używane ubrania chyba, że ze zwrotów? stąd metki brakuje? ciężko powiedzieć ...

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby myślę, że nikt na to nie zwróci uwagi :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju a bo mój wykres, to nie wykres, nie mierzyłam temperatury ani nic ;)
    Ale pewnie jutro zmierzę, jak baterie wymienię ;)

Cześć Katiuszka:)

Ruby pewnie, ze dałabym :)

katiuszaa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie odwiedziła mnie w pracy Siostra z moją Chrześnicą dwuletnia...achh co za Słodziak, wycałowała mnie :)

cinnamon cookie, majju, Bratek, Ejrene lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się napaliłam na to mierzenie pamiętam, termometr różowy nawet kupiłam, a po jednym cyklu zrezygnowałam :P

Aga masz jedną chrześniaczkę czy więcej?

AgaL lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah szalone jesteście :P nie sądzę, by przejął ode mnie, raczej winy upatruję w otwartym oknie na noc i moim podkradaniu kołdry przez sen ;)

Ruby ja bym dała bez metki :)

Katiusza zapomniałam dopisać - łopata niepotrzebna, zaczynam cykl w takiej ekipie że to niech lepiej @ sobie szuka łopaty ;)

Ruby, majju, AgaL, katiuszaa, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki laski za opinie, też dam bo szkoda by było :) ja to taka zeschizowana czasem jestem, że potrzebuję się utwierdić u kilku osób zanim coś zrobię:D

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hahah szalone jesteście :P nie sądzę, by przejął ode mnie, raczej winy upatruję w otwartym oknie na noc i moim podkradaniu kołdry przez sen ;)

Ruby ja bym dała bez metki :)

Katiusza zapomniałam dopisać - łopata niepotrzebna, zaczynam cykl w takiej ekipie że to niech lepiej @ sobie szuka łopaty ;)
    powinnaś być naszym przykładem ;) mi za to doły szybko przechodzą w takiej ekipie :P

majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja się napaliłam na to mierzenie pamiętam, termometr różowy nawet kupiłam, a po jednym cyklu zrezygnowałam :P

Aga masz jedną chrześniaczkę czy więcej?

Ruby mam od Siostry i Brata: chrześniaczkę i chrześniaka z tego samego roku :D
    Parkę mam :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon nakupiłam w biedrze wczoraj tych chińskich sosów, makaronów i nawet warzywa co Aga pisała kupiłam i grzybki, a teraz mam pytanie z piersią z kurczaka to robić czy bez mięsa też się da?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie powiem, że nie chciałabym Bliźniaków :):)

Paryzetka83, midnight, Ejrene lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym dała bez wnikania, Kraina Lodu rządzi :D

Uwielbiam takie dwuletnie dzieciątka. Z resztą chyba wszystkie uwielbiam. Moja chrześniaczka ma 9 lat, przyjeżdża właśnie do mnie na weekend. :)

Edycik, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Cynamon nakupiłam w biedrze wczoraj tych chińskich sosów, makaronów i nawet warzywa co Aga pisała kupiłam i grzybki, a teraz mam pytanie z piersią z kurczaka to robić czy bez mięsa też się da?

Pytanie do Cinnamonka, ale ja odpowiem:P swego czasu jak z M byliśmy na bezmięsnej diecie to robiliśmy bez, też smaczne, nawet bardzo:)
    teraz zazwyczaj robię z kurczaczkiem ;)

Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja taką chińszczyznę zawsze robię z piersią kurczaka albo z polędwiczką dzień wcześniej zamarynowaną w jakimś chińskim sosie. U mnie obiad bez mięsa niestety nie przechodzi :)

Ruby lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Też bym dała bez wnikania, Kraina Lodu rządzi :D

Uwielbiam takie dwuletnie dzieciątka. Z resztą chyba wszystkie uwielbiam. Moja chrześniaczka ma 9 lat, przyjeżdża właśnie do mnie na weekend. :)

Majju ja też uwielbiam :) zawsze mówiłam, że od razu takie mogą mi dać :P
    a 9latka to już świetna dziewczyna do pogadania, mam taką córę przyjaciółki, oj uwielbiam rozmowy z nią :)

majju lubi tę wiadomość

‹‹ 1158 1159 1160 1161 1162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ