Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCynamon mój m też jakiś zasmarkany od wczoraj
mnie strasznie swędziało w gardle od 2 dni i zwiększyłam sobie dawkę wit D do ok 8000 dziennie przez te dwa dni i dzisiaj czuję, że jest znacznie lepiej, może przejdzie?
Ewelinka Gratki, też wiedziała, że tak się to skończy jak sprawdziłam twój wykres
Kobiety taki mam problem....zamówiłam z allegro sukienkę z Krainy Lodu dla mojej chrześniaczki na urodzinki i dzisiaj doszła, wszystko spoko tylko nie ma na niej papierowej metkijest na pewno nowa bo nie widać żadnych śladów -już od nich kupowałam kiedyś dla młodej i dostałam z metką więc nie wiem czy się gdzieś zapodziała czy co
myślicie że mogę to dać na prezent bez metki czy nie wypada?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Cynamon mój m też jakiś zasmarkany od wczoraj
mnie strasznie swędziało w gardle od 2 dni i zwiększyłam sobie dawkę wit D do ok 8000 dziennie przez te dwa dni i dzisiaj czuję, że jest znacznie lepiej, może przejdzie?
Ewelinka Gratki, też wiedziała, że tak się to skończy jak sprawdziłam twój wykres
Kobiety taki mam problem....zamówiłam z allegro sukienkę z Krainy Lodu dla mojej chrześniaczki na urodzinki i dzisiaj doszła, wszystko spoko tylko nie ma na niej papierowej metkijest na pewno nowa bo nie widać żadnych śladów -już od nich kupowałam kiedyś dla młodej i dostałam z metką więc nie wiem czy się gdzieś zapodziała czy co
myślicie że mogę to dać na prezent bez metki czy nie wypada?
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majju a bo mój wykres, to nie wykres, nie mierzyłam temperatury ani nic
Ale pewnie jutro zmierzę, jak baterie wymienię
Cześć Katiuszka:)
Ruby pewnie, ze dałabymkatiuszaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Hahah szalone jesteście
nie sądzę, by przejął ode mnie, raczej winy upatruję w otwartym oknie na noc i moim podkradaniu kołdry przez sen
Ruby ja bym dała bez metki
Katiusza zapomniałam dopisać - łopata niepotrzebna, zaczynam cykl w takiej ekipie że to niech lepiej @ sobie szuka łopatyRuby, majju, AgaL, katiuszaa, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Hahah szalone jesteście
nie sądzę, by przejął ode mnie, raczej winy upatruję w otwartym oknie na noc i moim podkradaniu kołdry przez sen
Ruby ja bym dała bez metki
Katiusza zapomniałam dopisać - łopata niepotrzebna, zaczynam cykl w takiej ekipie że to niech lepiej @ sobie szuka łopatymi za to doły szybko przechodzą w takiej ekipie
majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Ja się napaliłam na to mierzenie pamiętam, termometr różowy nawet kupiłam, a po jednym cyklu zrezygnowałam
Aga masz jedną chrześniaczkę czy więcej?
Ruby mam od Siostry i Brata: chrześniaczkę i chrześniaka z tego samego roku
Parkę mamKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Cynamon nakupiłam w biedrze wczoraj tych chińskich sosów, makaronów i nawet warzywa co Aga pisała kupiłam i grzybki, a teraz mam pytanie z piersią z kurczaka to robić czy bez mięsa też się da?
Pytanie do Cinnamonka, ale ja odpowiem:P swego czasu jak z M byliśmy na bezmięsnej diecie to robiliśmy bez, też smaczne, nawet bardzo:)
teraz zazwyczaj robię z kurczaczkiemRuby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Też bym dała bez wnikania, Kraina Lodu rządzi
Uwielbiam takie dwuletnie dzieciątka. Z resztą chyba wszystkie uwielbiam. Moja chrześniaczka ma 9 lat, przyjeżdża właśnie do mnie na weekend.
Majju ja też uwielbiamzawsze mówiłam, że od razu takie mogą mi dać
a 9latka to już świetna dziewczyna do pogadania, mam taką córę przyjaciółki, oj uwielbiam rozmowy z niąmajju lubi tę wiadomość