SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon mój m też jakiś zasmarkany od wczoraj :( mnie strasznie swędziało w gardle od 2 dni i zwiększyłam sobie dawkę wit D do ok 8000 dziennie przez te dwa dni i dzisiaj czuję, że jest znacznie lepiej, może przejdzie?

Ewelinka Gratki, też wiedziała, że tak się to skończy jak sprawdziłam twój wykres ;)

Kobiety taki mam problem....zamówiłam z allegro sukienkę z Krainy Lodu dla mojej chrześniaczki na urodzinki i dzisiaj doszła, wszystko spoko tylko nie ma na niej papierowej metki :/ jest na pewno nowa bo nie widać żadnych śladów -już od nich kupowałam kiedyś dla młodej i dostałam z metką więc nie wiem czy się gdzieś zapodziała czy co :/ myślicie że mogę to dać na prezent bez metki czy nie wypada?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    To się dopiero nazywa współodczuwanie :)
    w ciąży będzie miał mdłości ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    w ciąży będzie miał mdłości ;)
    to mały pikuś, ale ciekawe jak z bólami porodowymi :P

katiuszaa, midnight lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Cynamon mój m też jakiś zasmarkany od wczoraj :( mnie strasznie swędziało w gardle od 2 dni i zwiększyłam sobie dawkę wit D do ok 8000 dziennie przez te dwa dni i dzisiaj czuję, że jest znacznie lepiej, może przejdzie?

Ewelinka Gratki, też wiedziała, że tak się to skończy jak sprawdziłam twój wykres ;)

Kobiety taki mam problem....zamówiłam z allegro sukienkę z Krainy Lodu dla mojej chrześniaczki na urodzinki i dzisiaj doszła, wszystko spoko tylko nie ma na niej papierowej metki :/ jest na pewno nowa bo nie widać żadnych śladów -już od nich kupowałam kiedyś dla młodej i dostałam z metką więc nie wiem czy się gdzieś zapodziała czy co :/ myślicie że mogę to dać na prezent bez metki czy nie wypada?
    a tam nie widzę problemu i bym dała ;)

Ruby lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja też bym dała jak nie widać śladów kochana.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest hurtownia ubrań dziecięcych i wystawiają się też na allegro więc nie sądzę, żeby były używane ubrania chyba, że ze zwrotów? stąd metki brakuje? ciężko powiedzieć ...

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby myślę, że nikt na to nie zwróci uwagi :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju a bo mój wykres, to nie wykres, nie mierzyłam temperatury ani nic ;)
    Ale pewnie jutro zmierzę, jak baterie wymienię ;)

Cześć Katiuszka:)

Ruby pewnie, ze dałabym :)

katiuszaa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie odwiedziła mnie w pracy Siostra z moją Chrześnicą dwuletnia...achh co za Słodziak, wycałowała mnie :)

cinnamon cookie, majju, Bratek, Ejrene lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się napaliłam na to mierzenie pamiętam, termometr różowy nawet kupiłam, a po jednym cyklu zrezygnowałam :P

Aga masz jedną chrześniaczkę czy więcej?

AgaL lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah szalone jesteście :P nie sądzę, by przejął ode mnie, raczej winy upatruję w otwartym oknie na noc i moim podkradaniu kołdry przez sen ;)

Ruby ja bym dała bez metki :)

Katiusza zapomniałam dopisać - łopata niepotrzebna, zaczynam cykl w takiej ekipie że to niech lepiej @ sobie szuka łopaty ;)

Ruby, majju, AgaL, katiuszaa, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki laski za opinie, też dam bo szkoda by było :) ja to taka zeschizowana czasem jestem, że potrzebuję się utwierdić u kilku osób zanim coś zrobię:D

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hahah szalone jesteście :P nie sądzę, by przejął ode mnie, raczej winy upatruję w otwartym oknie na noc i moim podkradaniu kołdry przez sen ;)

Ruby ja bym dała bez metki :)

Katiusza zapomniałam dopisać - łopata niepotrzebna, zaczynam cykl w takiej ekipie że to niech lepiej @ sobie szuka łopaty ;)
    powinnaś być naszym przykładem ;) mi za to doły szybko przechodzą w takiej ekipie :P

majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja się napaliłam na to mierzenie pamiętam, termometr różowy nawet kupiłam, a po jednym cyklu zrezygnowałam :P

Aga masz jedną chrześniaczkę czy więcej?

Ruby mam od Siostry i Brata: chrześniaczkę i chrześniaka z tego samego roku :D
    Parkę mam :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon nakupiłam w biedrze wczoraj tych chińskich sosów, makaronów i nawet warzywa co Aga pisała kupiłam i grzybki, a teraz mam pytanie z piersią z kurczaka to robić czy bez mięsa też się da?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie powiem, że nie chciałabym Bliźniaków :):)

Paryzetka83, midnight, Ejrene lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym dała bez wnikania, Kraina Lodu rządzi :D

Uwielbiam takie dwuletnie dzieciątka. Z resztą chyba wszystkie uwielbiam. Moja chrześniaczka ma 9 lat, przyjeżdża właśnie do mnie na weekend. :)

Edycik, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Cynamon nakupiłam w biedrze wczoraj tych chińskich sosów, makaronów i nawet warzywa co Aga pisała kupiłam i grzybki, a teraz mam pytanie z piersią z kurczaka to robić czy bez mięsa też się da?

Pytanie do Cinnamonka, ale ja odpowiem:P swego czasu jak z M byliśmy na bezmięsnej diecie to robiliśmy bez, też smaczne, nawet bardzo:)
    teraz zazwyczaj robię z kurczaczkiem ;)

Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja taką chińszczyznę zawsze robię z piersią kurczaka albo z polędwiczką dzień wcześniej zamarynowaną w jakimś chińskim sosie. U mnie obiad bez mięsa niestety nie przechodzi :)

Ruby lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Też bym dała bez wnikania, Kraina Lodu rządzi :D

Uwielbiam takie dwuletnie dzieciątka. Z resztą chyba wszystkie uwielbiam. Moja chrześniaczka ma 9 lat, przyjeżdża właśnie do mnie na weekend. :)

Majju ja też uwielbiam :) zawsze mówiłam, że od razu takie mogą mi dać :P
    a 9latka to już świetna dziewczyna do pogadania, mam taką córę przyjaciółki, oj uwielbiam rozmowy z nią :)

majju lubi tę wiadomość

‹‹ 1158 1159 1160 1161 1162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ