Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik ja bym się wstrzymała...mój sasiad z góry juz chyba 3 miesiąc leczy półpaśca bo niby wyleczył, potem znowu wróciło i dalej siedzi na zwolnieniu...nie widziałam go już od poczatku grudnia bo lekarz kazał nie wychodzić żeby nie przeziebić...ja bym jednak nie narażała mamy jak się czujesz jeszcze nie do końca ok ... zadzwoń do mamy z życzeniami a odwiedzisz ją w weekend
Madzikk z bezowulacyjnych mogą być takie cyrki..gdzieś to kiedyś czytałam.
Majju ja też się przeraziłam jak czytałam o tym CLO...ale wiem, że wiele dziewczyn już popierwszym cyklu na tym zaskoczyło także trzeba spróbować...
Edycik powodzenia nowym cyklu :*Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:madzikk mężowi juz katar sprzedałam przez weekend, tego się obawiam niestety.
Ruby dobrze pamietam że Ty ziółka pijesz? Jak się po nich czujesz i czy coś czujesz?
piję ziółka...odstawiłam te wszystkie cuda inzoytole i inne suple i na ziółkach jadę, poza tym swędzeniem gardła nic innego nie przytrafiło się, ale teraz jest ok, piję trochę wcześniej niż przed samym snem i jest ok. Testy lekko odbarwiają się, ale powinno coś już ruszyć bo to 15 dzień cyklu dzisiajjak nie będzie owulki to znaczy , że mój organizm reagował jednak na ten inozytol bo z nim miałam cały czas owulację - potiwerdzona monitoringiem.
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Jestem i ja
jak to Ruby pisze, weekend dla rodziny...
miałam taki dość przemyśleniowy weekend, że tak powiem. Przegadalismy z M pewne sprawy, ale same pozytywne wnioskidaje na luz. Przynajmniej będę się tego uczyć i starać się.
Midnight kolejną historię przytacza jakie efekty daj luz. Także brać przykład.
Edycik współczuje że musisz dziś być w pracy... wytrzymania :*
Katiuszkaaa pokaż psinkę
Majju, Kas przykro mi, ze nic nie wyszło z sikańców... Majju dobrze, że złe emocje wypłakane, dziś będzie lepszy dzień :*
Ruby brawo za weekend dla siebie!
Madzikk a miałaś wcześniej takie bóle przy bezowulacyjnych?
Edycik, majju lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
No to ja będę testerem
ja jutro się @ rozkręci to będę brała ziółka, infoem, witaminę B6, oraz wit.D tak jak uzgodniłam z tym moim nowym doktorkiem.
Może w środę skoczę zrobić TSH,ft3,ft4,anty TPO i z tym dziadostwem do endokrynologa skoczę -takie plany na ten cykl.
Ruby zycze by jednak owulka była przy tych ziółkach.AgaL, Paryzetka83, majju lubią tę wiadomość
-
Właśnie dawajcie znać Kochane jak te ziółka działają
A Paryzetka skusiłaś mnie grą o bezludnej wyspie.... muszę sobie ściągnąć
Napisz proszę czy dokładny tytuł gry to : "Don't starve" czy coś więcej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 08:13
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry
Dzięki za kciuki za wizytę. Idę na 14 i już się boję. Nie wiem czy dam radę być wystarczająco stanowcza, żeby poprosić o wszystkie badania.
Edycik ja też piję srokę - jak mi się przypomniAle jajniki pracują, także nie jest źle
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Aguś tytuł gry to dokładnie don't starve w domu Ci napiszę od kogo ściągałam bo nie wszystkie wersje działają
A co do badań to właśnie nie wiem, obiecała przebadać nas oboje dokładnie i nie wiem co na początek powinnam dostaćAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Dzień dobry
no i mamy kolejny tydzień....
Katiuszka pokaż pieska!!!
Edycik no niedobrze, że musiałaś iść do pracylepiej by było, gdybyś mogła się wykurować porządnie... Takie niedoleczone choroby czasami robią dużo szkód
oby tak nie było :***
Majju wykrzyczałaś się i łopata niepotrzebna? :*
Ruby ja też w weekend sporo jadłam, ale już od środy moje postanowienie na post, no zobaczymy jak mi pójdziei dziś na orbitreku spróbuję spalić te weekendowe kalorie
Aga luzuj luzuj... Czas najwyższy
Paryzetka kciuki za wizytę :*Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:A Twój nastawiony na badania ?
Jak chcesz odgrzebie całą listę moich badań i CI prześlę w wiadomości. Ja na pewno miałam aż nadto,ale może coś sobie przypomnisz co chciałaś.
Także jak się dowiem jakie pani doktor ma plany to dopiero będę sprawdzać co jeszcze bym chciała. Na pewno monitoring, ale to mam płatne dodatkowo. A mój chyba sobie nie zdaje sprawy z tego co mu zaplanowałam
AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Hehe Cinnamonek ta moja koleżanka tak samo powiedziała "czas najwyższy" tym bardziej że przebadałaś się na wszystkie strony, a Ona chodziła do tego lekarza co ja teraz...i ponoć na dzień dobry mówi pacjentkom po 30tce o in vitro. Także niepotrzebnie się tak przejęłam.
A Ty dziś w pracy czy wolne??Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Wiedzialam ze moge na was liczyc:)
Nie przypominam sobie Agulek, byc moze wczesniej na to uwagi nie zwracalam. Ale takie dziwny rozpierajacy bol od jajnikow i cale jajowody, ale bardziej do wytrzymania niz skurcze macicy przy okresie (mam tylozgiecie wiec normalnie bardzo boli jak leze na pleckach).
Partyzetka powodzenia u doktorka.
Edycik zaraza sie w poczatkowym stadium choroby, wiec maz musial zalapac wczesniej. Ale jak macie obawy to lepiej poczekac, zreszta tez musisz zregenerowac swoje sily.
Musze pomyslec o jakims avatarku:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015