Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wiosennie:-)
Jakoś dzisiaj od rana czuję wiosnę w kościach, uwielbiam kwiecień, i maj:-), nie wiem chyba to dzisiejsze poranne słoneczko nastawiło mnie tak optymistyczne:-)
Ja od dzisiaj mam pierwszy dzień cyklu w nocy nawiedziła mnie @, i zaczynam cykl z inofolikiem i dupkiem:-), jakoś mam teraz powera na cykl bardziej ogarnięty bo ostatni to jeden wieki bałagan:-)
Byliśmy z moim dziecięciem w bawialni i jego energia mnie wyczerpała, nie wiem skąd moje dziecko ma tyle energii ale wczoraj złożyłam swoje truchło na kanapie i zalegałam do północy:-)) chyba matka natura wie co robi, że nie obdarowuje mnie drugim bo chyba mój biedy organizm nie zniósłby w tym momencie podwójnej dawki takiej małej energii:-)
Pozdrawiam wszystkie kobietki cieplutko:-)
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Nawstawiało dwa razy;-)
A propose dziewczynki jak się nazywał ten żel dla starających się, bo nie chce mi się szukać, któraś używała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:43
Edycik lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Witam,
Ruby mam nadzieję że małej nic nie będzie.
Paryzetka powodzenia u gina!
Aga wytwałosći w tym luzie! zdjecia zawsze te lepsze wywołuję...jestem staroswiecka i nie do końca ufam elektronice.
Ja dziś potłukłam termometr...może to dobry znak, czas odpuscić?
Miłego wiosennego dzionka wszystkim życzę!AgaL, Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyJa też wywoływałam jak byłam na macierzyńskim, ale potem zupełnie się zapuściłam w tej kwestii i obiecuję sobie co jakiś czas że wywołam...a ostatnio, że nadrobie wszystko jak będę na zwolnieniu
ale jakoś mi nie idzie i znów jestem kolejny rok do tyłu...muszę z 4 lata nadrobić z wywoływaniem
Wywołane w albumie są o niebo lepsze niż na kompie....tych nie oglądasz tak często. nie ma to jak namacalnośćAgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
-
No właśnie też lubię albumy przeglądać, a do nadrobienia z wywoływaniem mam z 5 lat !
szukam albumów fajnych na allegro. Macie na wklejane zdjęcia, czy wsuwane?
Midnight to znak, że koniec z mierzeniem tempki
Imię Róży zapachniałaś wiosną takim optymistycznym wpisemmidnight lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:No właśnie też lubię albumy przeglądać, a do nadrobienia z wywoływaniem mam z 5 lat !
szukam albumów fajnych na allegro. Macie na wklejane zdjęcia, czy wsuwane?
Midnight to znak, że koniec z mierzeniem tempki
Imię Róży zapachniałaś wiosną takim optymistycznym wpisemEdycik lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Paryzetka ja też chetni edowiem się źródła gry bo nawet wydaje sie ciekawa.
Albo zacznę czytac Greya drugą częśc albo grać w gręAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyAguś brałam z tej stronki: http://www.uwolnijkolory.pl/ ale wtedy była promocja za 20 zł razem z przesyłką za książkę 60 stron więc super oferta. Szkoda , że późno się dowiedziałam bo bym diwe od razu zaprojektowała, ale nei zdążyłam. śledz ich na FB co chwilę dodają jakieś kody promocyjne i jest dużo taniej niż na stronce.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Mnie Grey znudził w połowie pierwszej części, to już Zmierzch był lepiej napisany
doszłam do momentu z windą i nie mogę dalej przebrnąć więc planuję od razu na drugą część wskoczyć bo i tak film widziałam z pierwszej części więc wiem o co biega.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 10:05
-
Aga mam drugi
zobaczymy...a zazwyczaj kupuję albumy wsuwane ale takie z miejscem na opis. Albo można samemu zrobić coś w stylu jak ta foto książka, scrapbook, wtedy jest bardziej idywidualny, ale to dla tych co mają czasu dużo
AgaL lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17