Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaTuśka wrote:6t i 3 dni, czyli 7
To super, to powinno być już coś widać, trzymam kciuki za mocne i szybkie serducho!MamaTuśka lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyHejka
Majju niestety smarkata i wziełam urlop na jutro, sram na to muszę się wyleżeć bo całą noc nie spałamdzisiaj jakoś wytrzymam.
Katiusza no lekko że ciąża
Bratku że co?! jaka akcja, no jestem w szoku...
MamaTuśka trzymam kciuki za wizytęMamaTuśka, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby kuruj się. Co za wirus panuje bo każdego rozkłada powoli.
Majjusia nie ma mowy o okładach z piersi bo naprawdę M, jest w fatalnym stanie kochana, dawno nie widziałam Go tak chorego.
Póki co biorę sie do pracy i umówię się do jakiegos innego endo -
Kasia1407 wrote:Witam was moje drogie.
Przepraszam ze mnir tu od wczoraj nie bylo ale u nas tescie naszego synka zabrali na ferie do siebie i ze tak powiem z M cieszylismy sie chwilami. Spedzilam cudowne walentynki i dzien po i nie mówię tu tylko o serduszkowaniuMoj M sie postaral
Ale nie bylo mnie zaledwie dwa dni a tu takie wiadomości
Mid super super super
Gratulacje i rosnijcie nam zdrowo.
Katiuszka oby kreseczki ciemnialy bede sie modlila o to. I mocno zaciskam kciuki :*
Ruby współczuję. Ale dobrze ze jesteś swiadkowa tej lepszej strony i bedziesz siedziala po stronie mlodej a nie młodego. I życzę ci abyś do tego momentu była juz w ciazy.
Kas jak tam samopoczucie przy Sioforze? Bo u mnie nadal nie jest dobrze. W ogóle nie mam apetytu jem z faktu ze zjesc musze zeby przeżyć ale ochoty na jedzenie nie mam w ogóle.
Wszystkim życzę milego wieczorku i dobrej nocki :*
Ja mam dziwnie po sofiorze bo mdli mnie jak dłużej nie zjem, jem co 2, 3h i odrzuca mnie od tego co jadlam przez ostatni miesiąc czyli komosa, salata zielona i śledzie. Brrr za to mega ciagnie mnie do slodkiego:-/ pójdę pod koniec lutego do endo to popytam;-)
Ja dziś kończę @, czekam na te testy ovu i zaczynamy starania:-)
Bratku historia mega...
Katiusza jak test?
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby mnie też podbrzusze boli od kilku dni a od wczoraj cycki - no cionsza normalnie
Majju ja w tym miesiącu jestem z kasa tak bardzo pod kreską, że nawet na test nie mam, a do wyplaty prawie dwa tygodnie, wiec ten jeden tescik, co mi się ostał, będę trzymać do terninu @Cyba, że premia wpłynie szybciej
Edycik, majju, midnight lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby mnie też podbrzusze boli od kilku dni a od wczoraj cycki - no cionsza normalnie
Majju ja w tym miesiącu jestem z kasa tak bardzo pod kreską, że nawet na test nie mam, a do wyplaty prawie dwa tygodnie, wiec ten jeden tescik, co mi się ostał, będę trzymać do terninu @Cyba, że premia wpłynie szybciej
A ty masz 7 dni po czy przeidywany termin owu jest inny niż z wykresu?
-
Dzień doberek
Bratku no historia wymiata po prostu!!! Z jednej strony głupio, bo dziewczyny pisały tak jak my ze sobą, trochę się pewnie zżyły a tu taki fakez drugiej, dziewczyna na pewno jest chora, przykre... Na pewno potrzebuje pomocy
Ruby zdrowia życzę!!! No i trudna sprawa z tym świadkowaniem... Wiesz, w ten sposób świadkujesz "ich miłości" itd. A w takiej sytuacji, gdy nie przepadasz za panem młodym to trochę trudnemam nadzieję, że jakoś to przeżyjesz
ale faktycznie, gdybyś była w ciąży to pewne ulgi Ciebie obowiązują
Katiuszka przytulam :*
Edycik leć leć, popraw sobie humor
Aga słuchałam wczoraj o.Szustaka o niepodłodności, dało mi do myśleniaAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:A ty masz 7 dni po czy przeidywany termin owu jest inny niż z wykresu?
Taki kompromis więc dziś jestem miedzy 6 a 8 dpo
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Witam Kobitki
Macie tempo...ja jakaś zaspana ostatnio...
Katiuszka szkoda, że cienia nie było....bleee
Ruby Smarku wykuruj się
Edycik współczuje chorego Męża, oby szybko doszedł do siebie.
Mid trzymam za przyrost:*
Cinnamonek cieszę się, że dało do myślenia, ja będę wracać do tych słów. a polecam dla Ciebie i M do posłuchania O.Szustak "Jak dogadać się w związku?" - na youtubie jest. POLECAM w ogóle wszystkimEdycik, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny