Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam bardzo kochane jesteście ale coś mało mi sie wydaje....nie wiem czy jutro lecieć na powtórkę czy lepiej do środy zaczekać...Po stratach na razie jeszcze nie umiem się cieszyć, wolę ostrożnie podejśc do tematu.
Katiusza daj znać jak Twój teścik
Majju Ja też wierzę w czarownice, a szczególnie w sny
Kas przyjemnego testowanka i oczywiście w pełni wykorzystanego- jak będzie pozytyw, to za robotę
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Majju pisałaś o clo. Czy ten lek ma wywołać owulację? Mi ginka powiedziała, żebyśmy się na razie z takim lekiem wstrzymały, bo jajniki się wydłużają i brzuch rośnie. To prawda?
Katiuszka, okropny masz ten wykres, feWidziałam tylko sporą rozbieżność pomiędzy testem owu, a tempką. Nie sprawdzają się u Ciebie testy?
katiuszaa lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za kciuki dam znać jutro co wysikam
Madka ja nie do końca jestem pewna czy to był pozytywny tak zaznaczyłam zaraz bo zaciągnięciu rady bo były do siebie te kreski bardzo podobne ale nie identyczne. Zazwyczaj testy owu u mnie się nie myliły ja robię facalle. W tym wypadku temeratura się sprawdziła bo potem gin potwierdził i pochwalił mierzenie.
zaczynam się nakręcać tym testem. Okropne jesteście Czy myślicie że to ma jakieś znaczenie że po kilku godzinach dopiero się pokazało czy nie ważny był. Oj zaczynam już głupie pytania zadawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:34
-
katiuszaa wrote:Dziewczyny dzięki za kciuki dam znać jutro co wysikam
Madka ja nie do końca jestem pewna czy to był pozytywny tak zaznaczyłam zaraz bo zaciągnięciu rady bo były do siebie te kreski bardzo podobne ale nie identyczne. Zazwyczaj testy owu u mnie się nie myliły ja robię facalle. W tym wypadku temeratura się sprawdziła bo potem gin potwierdził i pochwalił mierzenie.
zaczynam się nakręcać tym testem. Okropne jesteście Czy myślicie że to ma jakieś znaczenie że po kilku godzinach dopiero się pokazało czy nie ważny był. Oj zaczynam już głupie pytania zadawać
Życzę dużo cierpliwości i spokoju do jutra! Zasługujesz na szczęście!
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Midnight gratuluję! Niech wszystko będzie dobrze :*
Madka Clo stymuluje wytwarzanie pęcherzyków przez jajniki i dojrzewanie tego dominującego (albo kilku). Wzielam dziś 3 tabletkę z pięciu. Lista skutków ubocznych na ulotce jest długaśna, mam nadzieję, że nic więcej oprócz tej zbierającej się wody mnie nie dopadnie (os tego brzuch jest trochę większy).midnight lubi tę wiadomość
-
Katiusza, a ja myśle, ze nawet jak jutro nic nie wyjdzie, to zawsze możesz jeszcze ze dwa dni poczekać i znów siknąć, u mnie wczoraj 14 dni po i widziałaś jaki bielasCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyKatiusza czekamy na poranne szczanko
Laski a ja miałam tel, zwalił mnie z nóg bo zostałam świadkową na tym ślubie na który tak bardzo nie chcemy iśćale nie potrafiłam odmówić, w sumie to dla niej będę a nie dla niego. A to jego nie lubimy. Zgodziłam się żeby już nie było że to my jesteśmy ci źli.
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro do sklepu i też dietkę zaczynam
Aż się boję stanąć na wadze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 21:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby to nie zazdroszczę niedość że musisz iść to jeszcze trudniej znaleść wymówkę z wcześniejszym wyjściem. Ty się tak nie odchudzaj bo to dla dzidzi nie zdrowe
chyba, że będę w ciąży takiej prawdziwejwtedy wszystkie wymówki są dozwolone
midnight lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:chyba, że będę w ciąży takiej prawdziwej
wtedy wszystkie wymówki są dozwolone
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny