X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid, gratuluję. Pomodlę się za Was :), nie ma lepszych witamin :)

katiuszaa, midnight, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo kochane jesteście ale coś mało mi sie wydaje....nie wiem czy jutro lecieć na powtórkę czy lepiej do środy zaczekać...Po stratach na razie jeszcze nie umiem się cieszyć, wolę ostrożnie podejśc do tematu.

Katiusza daj znać jak Twój teścik ;)

Majju Ja też wierzę w czarownice, a szczególnie w sny ;)

Kas przyjemnego testowanka i oczywiście w pełni wykorzystanego :)- jak będzie pozytyw, to za robotę :)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju pisałaś o clo. Czy ten lek ma wywołać owulację? Mi ginka powiedziała, żebyśmy się na razie z takim lekiem wstrzymały, bo jajniki się wydłużają i brzuch rośnie. To prawda?

Katiuszka, okropny masz ten wykres, fe :) Widziałam tylko sporą rozbieżność pomiędzy testem owu, a tempką. Nie sprawdzają się u Ciebie testy?

katiuszaa lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za kciuki dam znać jutro co wysikam :P
    Madka ja nie do końca jestem pewna czy to był pozytywny tak zaznaczyłam zaraz bo zaciągnięciu rady bo były do siebie te kreski bardzo podobne ale nie identyczne. Zazwyczaj testy owu u mnie się nie myliły ja robię facalle. W tym wypadku temeratura się sprawdziła bo potem gin potwierdził i pochwalił mierzenie.

zaczynam się nakręcać tym testem. Okropne jesteście Czy myślicie że to ma jakieś znaczenie że po kilku godzinach dopiero się pokazało czy nie ważny był. Oj zaczynam już głupie pytania zadawać glupek2.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:34

• madka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Dziewczyny dzięki za kciuki dam znać jutro co wysikam :P
    Madka ja nie do końca jestem pewna czy to był pozytywny tak zaznaczyłam zaraz bo zaciągnięciu rady bo były do siebie te kreski bardzo podobne ale nie identyczne. Zazwyczaj testy owu u mnie się nie myliły ja robię facalle. W tym wypadku temeratura się sprawdziła bo potem gin potwierdził i pochwalił mierzenie.

zaczynam się nakręcać tym testem. Okropne jesteście Czy myślicie że to ma jakieś znaczenie że po kilku godzinach dopiero się pokazało czy nie ważny był. Oj zaczynam już głupie pytania zadawać glupek2.gif
    Kurcze strasznie nie lubię sama się nakręcać i jak ktoś mnie nakręca, bo rozczarowanie jest większe, ale powiem szczerze dużo czytałam o takich pozytywnych przypadkach. Wiem też, że może to nic nie znaczyć.
    Życzę dużo cierpliwości i spokoju do jutra! Zasługujesz na szczęście!

katiuszaa lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• madka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post zdublowany :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:40

• majju Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight gratuluję! Niech wszystko będzie dobrze :*

Madka Clo stymuluje wytwarzanie pęcherzyków przez jajniki i dojrzewanie tego dominującego (albo kilku). Wzielam dziś 3 tabletkę z pięciu. Lista skutków ubocznych na ulotce jest długaśna, mam nadzieję, że nic więcej oprócz tej zbierającej się wody mnie nie dopadnie (os tego brzuch jest trochę większy).

midnight lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza, a ja myśle, ze nawet jak jutro nic nie wyjdzie, to zawsze możesz jeszcze ze dwa dni poczekać i znów siknąć, u mnie wczoraj 14 dni po i widziałaś jaki bielas ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju dzięki za odpowiedź :) kciukam, żeby już nic nie dopadło, a clo poskutkowało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza czekamy na poranne szczanko ;)

Laski a ja miałam tel, zwalił mnie z nóg bo zostałam świadkową na tym ślubie na który tak bardzo nie chcemy iść :/ ale nie potrafiłam odmówić, w sumie to dla niej będę a nie dla niego. A to jego nie lubimy. Zgodziłam się żeby już nie było że to my jesteśmy ci źli.

• madka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby kiepska sytuacja, współczuje :/ Może chociaż zabawa się uda i nie będzie tak źle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Ruby kiepska sytuacja, współczuje :/ Może chociaż zabawa się uda i nie będzie tak źle :)
    dzięki Madka nie ma wyjścia trzeba to "odbębnić" ;)

Muszę się odchudzać już na poważnie żeby się wylaszczyć na wesele!

majju, madka lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro do sklepu i też dietkę zaczynam :) Aż się boję stanąć na wadze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 21:16

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przesadzajcie za mocno z tym odchudzaniem...ej staraczki, ćwiczenia to rozumiem ale nie przesadzac z dietami !

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to nie zazdroszczę niedość że musisz iść to jeszcze trudniej znaleść wymówkę z wcześniejszym wyjściem. Ty się tak nie odchudzaj bo to dla dzidzi nie zdrowe ;)

midnight, Ruby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ruby to nie zazdroszczę niedość że musisz iść to jeszcze trudniej znaleść wymówkę z wcześniejszym wyjściem. Ty się tak nie odchudzaj bo to dla dzidzi nie zdrowe ;)

chyba, że będę w ciąży takiej prawdziwej ;) wtedy wszystkie wymówki są dozwolone :)

midnight lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    chyba, że będę w ciąży takiej prawdziwej ;) wtedy wszystkie wymówki są dozwolone :)
    A kiedy termin ślubu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ha ha i będziesz miała mdłości więc nie będziesz na ślubie ;)

madka, Ruby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    A kiedy termin ślubu?

28 maja

Katiusza być będę musiała, ale wiesz zawsze można się wcześniej urwać ;)

tnie się wam stronka?

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tnie się ...jak $#%*@## !!!! :) ale zgaga jest 100 razy gorsza od mdłości

Dobranoc kobietki

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
‹‹ 1262 1263 1264 1265 1266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ