Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Katiusza to ja może na pocieszenie dodam że w poprzednim cyklu, tez jakoś 10 dpo, po godz lub dwóch miałam cień
może to ten następny cykl?
ja to się z tego cienia to cieszę jak dziecko. W końcu na przyszłość będę wiedzieć gdzie rzeczywiście szukać drugiej kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:18
cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:a dlaczego nie ten mam jeszcze dni do @ i ciągle jestem w cionszy.
ja to się z tego cienia to cieszę jak dziecko. W końcu na przyszłość będę wiedzieć gdzie rzeczywiście szukać drugiej kreskija tam tylko mówie jak u mnie z tym cieniem po czasie było, to testuj testuj ciekawa jestem
byłoby miło
trzymam kciuki
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ojoj Katiuszko aż mi serce załomotało! Powtórzysz jutro? Już zaczynam zaciskać kciuki Kochana :*
Ja wczoraj na Targach spotkałam koleżankę, powiedziała mi że śniło jej się dzień wcześniej, że jestem w ciążya nie widzialysmy się z dwa lata. Dodała, że jest czarownicą i że wszystkie jej sny się spełniają
midnight, cinnamon cookie, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
Mid jeszcze nie ma wyników???
Katiuszka właśnie M wrócił od weterynarza, był ze Szwagrem spacerem z dwoma psami i podobno szli bardzo ładnienawet szczekali na inne duże psy na osiedlu
no tak, razem raźniej
jak zrobię nowe zdjęcie to wrzucę
a jak Twoja psinka?
midnight, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Ojoj Katiuszko aż mi serce załomotało! Powtórzysz jutro? Już zaczynam zaciskać kciuki Kochana :*
Ja wczoraj na Targach spotkałam koleżankę, powiedziała mi że śniło jej się dzień wcześniej, że jestem w ciążya nie widzialysmy się z dwa lata. Dodała, że jest czarownicą i że wszystkie jej sny się spełniają
Pewnie że będę testować mam zapas testów i 4 dni do @ po tym teście się nakręciłam na testowaniemidnight, majju lubią tę wiadomość
-
Majju to życzę żeby sie sen czarownicy spełnił
Cinnamon szczekali razem? fajnie
to musiały się psy dziwić
Nie mam wyników...zaraz pomęczę te moją bratową...może zapomniała o mnie...?Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Majju to życzę żeby sie sen czarownicy spełnił
Cinnamon szczekali razem? fajnie
to musiały się psy dziwić
Nie mam wyników...zaraz pomęczę te moją bratową...może zapomniała o mnie...? -
katiuszaa wrote:Mid przepraszam że zapomniałam zapytać o wyniki ja chyba podświadomie już uznałam że się u Ciebie udało
Wcale się nie gniewamsama wolałabym najpierw wiedziec, Wy takie niecierpliwe
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Katiuszka no nie nakręcaj mnieeeeeee jakimś cieniem!!! Omg nie wytrzymam z Wami
Majju Ty też! Kurka wodna spać nie będę
-
nick nieaktualnyKatiuszka ale nam emocje zafundowałaś i teraz mamy tak zwyczajnie zasnąć? kobieto bój się ty ....ale ściskam kciuki żebyś jutro nie czekała kilku godzin tylko kilka sekund, potem beta jak co i nasza ogromna radość, wróżba się ziści- taką mam nadzieję
Mid no pogoń tam bratową bo my niecierpliwemidnight, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Katiuszka ale nam emocje zafundowałaś i teraz mamy tak zwyczajnie zasnąć? kobieto bój się ty ....ale ściskam kciuki żebyś jutro nie czekała kilku godzin tylko kilka sekund, potem beta jak co i nasza ogromna radość, wróżba się ziści- taką mam nadzieję
Mid no pogoń tam bratową bo my niecierpliweAtence to nie przeszkadza sypia całymi dniami
Btw już niedawno pisałam i tu i na FB że nie wierzę że u mnie takie cuda. Nie mówię że serce nie zabiło i że nie będę się cieszyć ale nie umiem sobie wyobrazić że stan oczekiwania na zaciążenie się skończy i że będę w ciąży "i ten bachor będzie miażdżył mi flaki i wątrobę"
midnight, Ruby, majju, Ejrene, cinnamon cookie, AgaL, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:I teraz będzie moja wina, że nie śpicie
Atence to nie przeszkadza sypia całymi dniami
Btw już niedawno pisałam i tu i na FB że nie wierzę że u mnie takie cuda. Nie mówię że serce nie zabiło i że nie będę się cieszyć ale nie umiem sobie wyobrazić że stan oczekiwania na zaciążenie się skończy i że będę w ciąży "i ten bachor będzie miażdżył mi flaki i wątrobę"
katiuszaa lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dziś żarłam placki ziemniaczane z sosem czosnkowym...po tych wszystkich słodyczach marzyłam o czosnku...a teraz marze żeby sie zhaftować
Beta 96,0AgaL, Bratek, Edycik, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Dziś żarłam placki ziemniaczane z sosem czosnkowym...po tych wszystkich słodyczach marzyłam o czosnku...a teraz marze żeby sie zhaftować
Beta 96,0a placki ziemniaczane to ja lubię na słodko lub z gulaszem
midnight lubi tę wiadomość
-
Midnight gratulacje!
Katiuszka napięcie rośnieCóż za emocje... Trzymam mocno kciuki za grubą krechę!
Majju ja tam w czarownice wierzę, serio, serio
Ruby pokaż fryzurkę
Cinnamonku Prezesika troszkę poproszę
A ja padłam jak wróciłam dzisiaj po pracy, teraz zaczynam odżywać
katiuszaa, midnight lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."