X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Katiusza to ja może na pocieszenie dodam że w poprzednim cyklu, tez jakoś 10 dpo, po godz lub dwóch miałam cień ;) może to ten następny cykl?
    a dlaczego nie ten mam jeszcze dni do @ i ciągle jestem w cionszy.
    ja to się z tego cienia to cieszę jak dziecko. W końcu na przyszłość będę wiedzieć gdzie rzeczywiście szukać drugiej kreski ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:18

cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a dlaczego nie ten mam jeszcze dni do @ i ciągle jestem w cionszy.
    ja to się z tego cienia to cieszę jak dziecko. W końcu na przyszłość będę wiedzieć gdzie rzeczywiście szukać drugiej kreski ;)
    a no może i ten ;) ja tam tylko mówie jak u mnie z tym cieniem po czasie było, to testuj testuj ciekawa jestem :) byłoby miło ;) trzymam kciuki

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • majju Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj Katiuszko aż mi serce załomotało! Powtórzysz jutro? Już zaczynam zaciskać kciuki Kochana :*

Ja wczoraj na Targach spotkałam koleżankę, powiedziała mi że śniło jej się dzień wcześniej, że jestem w ciąży :) a nie widzialysmy się z dwa lata. Dodała, że jest czarownicą i że wszystkie jej sny się spełniają :)

midnight, cinnamon cookie, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid jeszcze nie ma wyników???

Katiuszka właśnie M wrócił od weterynarza, był ze Szwagrem spacerem z dwoma psami i podobno szli bardzo ładnie :) nawet szczekali na inne duże psy na osiedlu :P no tak, razem raźniej ;) jak zrobię nowe zdjęcie to wrzucę :) a jak Twoja psinka?

midnight, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Ojoj Katiuszko aż mi serce załomotało! Powtórzysz jutro? Już zaczynam zaciskać kciuki Kochana :*

Ja wczoraj na Targach spotkałam koleżankę, powiedziała mi że śniło jej się dzień wcześniej, że jestem w ciąży :) a nie widzialysmy się z dwa lata. Dodała, że jest czarownicą i że wszystkie jej sny się spełniają :)
    to teraz mi serce zabiło. Że jesteś cionszy to już wiem. Mam nadzieję że sprawdzi się jej sen ;)
    Pewnie że będę testować mam zapas testów i 4 dni do @ po tym teście się nakręciłam na testowanie

midnight, majju lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju to życzę żeby sie sen czarownicy spełnił ;)

Cinnamon szczekali razem ;) ? fajnie :) to musiały się psy dziwić ;)

Nie mam wyników...zaraz pomęczę te moją bratową...może zapomniała o mnie...?

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Majju to życzę żeby sie sen czarownicy spełnił ;)

Cinnamon szczekali razem ;) ? fajnie :) to musiały się psy dziwić ;)

Nie mam wyników...zaraz pomęczę te moją bratową...może zapomniała o mnie...?
    Mid przepraszam że zapomniałam zapytać o wyniki ja chyba podświadomie już uznałam że się u Ciebie udało

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mid przepraszam że zapomniałam zapytać o wyniki ja chyba podświadomie już uznałam że się u Ciebie udało

Wcale się nie gniewam :) sama wolałabym najpierw wiedziec, Wy takie niecierpliwe ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka no nie nakręcaj mnieeeeeee jakimś cieniem!!! Omg nie wytrzymam z Wami :D Majju Ty też! Kurka wodna spać nie będę ;)

majju lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Katiuszka no nie nakręcaj mnieeeeeee jakimś cieniem!!! Omg nie wytrzymam z Wami :D Majju Ty też! Kurka wodna spać nie będę ;)
    Cinnamon ale u mnie to po kilku godzinach więc nie ważny ten test więc o mnie możesz się nie martwić jestem jeszcze w cionszy a nie w ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka ale nam emocje zafundowałaś i teraz mamy tak zwyczajnie zasnąć? kobieto bój się ty ....ale ściskam kciuki żebyś jutro nie czekała kilku godzin tylko kilka sekund, potem beta jak co i nasza ogromna radość, wróżba się ziści- taką mam nadzieję ;)

Mid no pogoń tam bratową bo my niecierpliwe :)

midnight, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Katiuszka ale nam emocje zafundowałaś i teraz mamy tak zwyczajnie zasnąć? kobieto bój się ty ....ale ściskam kciuki żebyś jutro nie czekała kilku godzin tylko kilka sekund, potem beta jak co i nasza ogromna radość, wróżba się ziści- taką mam nadzieję ;)

Mid no pogoń tam bratową bo my niecierpliwe :)
    I teraz będzie moja wina, że nie śpicie ;) Atence to nie przeszkadza sypia całymi dniami ;) Btw już niedawno pisałam i tu i na FB że nie wierzę że u mnie takie cuda. Nie mówię że serce nie zabiło i że nie będę się cieszyć ale nie umiem sobie wyobrazić że stan oczekiwania na zaciążenie się skończy i że będę w ciąży "i ten bachor będzie miażdżył mi flaki i wątrobę"

midnight, Ruby, majju, Ejrene, cinnamon cookie, AgaL, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    I teraz będzie moja wina, że nie śpicie ;) Atence to nie przeszkadza sypia całymi dniami ;) Btw już niedawno pisałam i tu i na FB że nie wierzę że u mnie takie cuda. Nie mówię że serce nie zabiło i że nie będę się cieszyć ale nie umiem sobie wyobrazić że stan oczekiwania na zaciążenie się skończy i że będę w ciąży "i ten bachor będzie miażdżył mi flaki i wątrobę"
    i czesto gęsto pęcherz ;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś żarłam placki ziemniaczane z sosem czosnkowym...po tych wszystkich słodyczach marzyłam o czosnku...a teraz marze żeby sie zhaftować :)

Beta 96,0

AgaL, Bratek, Edycik, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Dziś żarłam placki ziemniaczane z sosem czosnkowym...po tych wszystkich słodyczach marzyłam o czosnku...a teraz marze żeby sie zhaftować :)

Beta 96,0

Gratulacje ;)rośnijcie zdrowo :)

midnight lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:

Beta 96,0
    Youpiii!!!!!!!! Czyli miałam dobre przeczucie gratuluje ;) a placki ziemniaczane to ja lubię na słodko lub z gulaszem

• kas50 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid gratulacje! !!

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight no nareszcie!!! Gratuluję :) :) :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza trzymam kciuki za test!!!

Ja czekam na testy ovu i też będę testować! :-)

katiuszaa, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight gratulacje!

Katiuszka napięcie rośnie :) Cóż za emocje... Trzymam mocno kciuki za grubą krechę!

Majju ja tam w czarownice wierzę, serio, serio :)

Ruby pokaż fryzurkę :)

Cinnamonku Prezesika troszkę poproszę :)

A ja padłam jak wróciłam dzisiaj po pracy, teraz zaczynam odżywać :)

katiuszaa, midnight lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

‹‹ 1261 1262 1263 1264 1265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ