SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Katiusza to ja może na pocieszenie dodam że w poprzednim cyklu, tez jakoś 10 dpo, po godz lub dwóch miałam cień ;) może to ten następny cykl?
    a dlaczego nie ten mam jeszcze dni do @ i ciągle jestem w cionszy.
    ja to się z tego cienia to cieszę jak dziecko. W końcu na przyszłość będę wiedzieć gdzie rzeczywiście szukać drugiej kreski ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:18

cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a dlaczego nie ten mam jeszcze dni do @ i ciągle jestem w cionszy.
    ja to się z tego cienia to cieszę jak dziecko. W końcu na przyszłość będę wiedzieć gdzie rzeczywiście szukać drugiej kreski ;)
    a no może i ten ;) ja tam tylko mówie jak u mnie z tym cieniem po czasie było, to testuj testuj ciekawa jestem :) byłoby miło ;) trzymam kciuki

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • majju Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj Katiuszko aż mi serce załomotało! Powtórzysz jutro? Już zaczynam zaciskać kciuki Kochana :*

Ja wczoraj na Targach spotkałam koleżankę, powiedziała mi że śniło jej się dzień wcześniej, że jestem w ciąży :) a nie widzialysmy się z dwa lata. Dodała, że jest czarownicą i że wszystkie jej sny się spełniają :)

midnight, cinnamon cookie, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid jeszcze nie ma wyników???

Katiuszka właśnie M wrócił od weterynarza, był ze Szwagrem spacerem z dwoma psami i podobno szli bardzo ładnie :) nawet szczekali na inne duże psy na osiedlu :P no tak, razem raźniej ;) jak zrobię nowe zdjęcie to wrzucę :) a jak Twoja psinka?

midnight, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Ojoj Katiuszko aż mi serce załomotało! Powtórzysz jutro? Już zaczynam zaciskać kciuki Kochana :*

Ja wczoraj na Targach spotkałam koleżankę, powiedziała mi że śniło jej się dzień wcześniej, że jestem w ciąży :) a nie widzialysmy się z dwa lata. Dodała, że jest czarownicą i że wszystkie jej sny się spełniają :)
    to teraz mi serce zabiło. Że jesteś cionszy to już wiem. Mam nadzieję że sprawdzi się jej sen ;)
    Pewnie że będę testować mam zapas testów i 4 dni do @ po tym teście się nakręciłam na testowanie

midnight, majju lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju to życzę żeby sie sen czarownicy spełnił ;)

Cinnamon szczekali razem ;) ? fajnie :) to musiały się psy dziwić ;)

Nie mam wyników...zaraz pomęczę te moją bratową...może zapomniała o mnie...?

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Majju to życzę żeby sie sen czarownicy spełnił ;)

Cinnamon szczekali razem ;) ? fajnie :) to musiały się psy dziwić ;)

Nie mam wyników...zaraz pomęczę te moją bratową...może zapomniała o mnie...?
    Mid przepraszam że zapomniałam zapytać o wyniki ja chyba podświadomie już uznałam że się u Ciebie udało

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mid przepraszam że zapomniałam zapytać o wyniki ja chyba podświadomie już uznałam że się u Ciebie udało

Wcale się nie gniewam :) sama wolałabym najpierw wiedziec, Wy takie niecierpliwe ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka no nie nakręcaj mnieeeeeee jakimś cieniem!!! Omg nie wytrzymam z Wami :D Majju Ty też! Kurka wodna spać nie będę ;)

majju lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Katiuszka no nie nakręcaj mnieeeeeee jakimś cieniem!!! Omg nie wytrzymam z Wami :D Majju Ty też! Kurka wodna spać nie będę ;)
    Cinnamon ale u mnie to po kilku godzinach więc nie ważny ten test więc o mnie możesz się nie martwić jestem jeszcze w cionszy a nie w ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka ale nam emocje zafundowałaś i teraz mamy tak zwyczajnie zasnąć? kobieto bój się ty ....ale ściskam kciuki żebyś jutro nie czekała kilku godzin tylko kilka sekund, potem beta jak co i nasza ogromna radość, wróżba się ziści- taką mam nadzieję ;)

Mid no pogoń tam bratową bo my niecierpliwe :)

midnight, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Katiuszka ale nam emocje zafundowałaś i teraz mamy tak zwyczajnie zasnąć? kobieto bój się ty ....ale ściskam kciuki żebyś jutro nie czekała kilku godzin tylko kilka sekund, potem beta jak co i nasza ogromna radość, wróżba się ziści- taką mam nadzieję ;)

Mid no pogoń tam bratową bo my niecierpliwe :)
    I teraz będzie moja wina, że nie śpicie ;) Atence to nie przeszkadza sypia całymi dniami ;) Btw już niedawno pisałam i tu i na FB że nie wierzę że u mnie takie cuda. Nie mówię że serce nie zabiło i że nie będę się cieszyć ale nie umiem sobie wyobrazić że stan oczekiwania na zaciążenie się skończy i że będę w ciąży "i ten bachor będzie miażdżył mi flaki i wątrobę"

midnight, Ruby, majju, Ejrene, cinnamon cookie, AgaL, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    I teraz będzie moja wina, że nie śpicie ;) Atence to nie przeszkadza sypia całymi dniami ;) Btw już niedawno pisałam i tu i na FB że nie wierzę że u mnie takie cuda. Nie mówię że serce nie zabiło i że nie będę się cieszyć ale nie umiem sobie wyobrazić że stan oczekiwania na zaciążenie się skończy i że będę w ciąży "i ten bachor będzie miażdżył mi flaki i wątrobę"
    i czesto gęsto pęcherz ;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • midnight Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś żarłam placki ziemniaczane z sosem czosnkowym...po tych wszystkich słodyczach marzyłam o czosnku...a teraz marze żeby sie zhaftować :)

Beta 96,0

AgaL, Bratek, Edycik, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Dziś żarłam placki ziemniaczane z sosem czosnkowym...po tych wszystkich słodyczach marzyłam o czosnku...a teraz marze żeby sie zhaftować :)

Beta 96,0

Gratulacje ;)rośnijcie zdrowo :)

midnight lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:

Beta 96,0
    Youpiii!!!!!!!! Czyli miałam dobre przeczucie gratuluje ;) a placki ziemniaczane to ja lubię na słodko lub z gulaszem

• kas50 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid gratulacje! !!

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight no nareszcie!!! Gratuluję :) :) :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza trzymam kciuki za test!!!

Ja czekam na testy ovu i też będę testować! :-)

katiuszaa, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight gratulacje!

Katiuszka napięcie rośnie :) Cóż za emocje... Trzymam mocno kciuki za grubą krechę!

Majju ja tam w czarownice wierzę, serio, serio :)

Ruby pokaż fryzurkę :)

Cinnamonku Prezesika troszkę poproszę :)

A ja padłam jak wróciłam dzisiaj po pracy, teraz zaczynam odżywać :)

katiuszaa, midnight lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

‹‹ 1261 1262 1263 1264 1265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ