Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik Biedaku, zdaj nam relację jak wrócisz, a potem spać
Aga dziękuję :*
Midnight czekam z niecierpliwością na wynik bety, ale coś widać
Madzik jestem szczęśliwa, ale na początku było zdecydowanie bardziej romantycznie, namiętnie. Tylko co ja mam się dziwić skoro mąż ciężko zasuwa w pracy, że nie ma już tyle chęcimidnight, Edycik lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Cinnamonek temperaturowo wiosna, ale pochmurna
dziś słyszałam śpiew ptaszków jak wyszłam z domu rano....muzyka dla uszu
A Ty dziś wolne, po pracującym weekendzie?jak Prezesik, chodzisz z nim na spacery na smyczy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:21
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kjopa miłego wypoczynku zatem !!
AgaL dla mnie też muzyka dla uszu te ptaszki, czasem odwiedzają mój parapet sikoreczki bo im pyszności zawiesiłam
Dzięki za wsparcie, też nie mogę się doczekać wyniku, ale jak będzie to pewnie dop popołudniu, robiłam u bratowej bo mają tanio, a nie chce jej już tak głowy zawracać, popędzanie nic nie da bo musiały wysłać próbkę gdzie indziej, więc nie od nich zależy...AgaL lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
AgaL wrote:Kjopaaa zazdroszczę wolnego....
korzystajcie! jakieś plany feriowe??
Nigdzie nie wyjeżdżamy ale chcę spędzić z młodym intensywnie czas. Kino, łyżwy, place zabaw, mam kupony też na różne aktywności dla niego i dla mnie więc będziemy korzystać. W końcu będę mogła ogarnąć siebie też i zadbać porządnie o siebie bo zawsze mało czasu na wszystko.AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Madzikk to są dalekie plany jeszcze bliżej nie sprecyzowane mamy na to ładnych kilka lat ale zamiarem jest wycieczka po Stanach.
Mid źle zrozumialas ja biorę
kwas już od roku ale w dawce 400 i mam zamiar na 800 zwiększyć o to mi chodziło
A ja szykuje się do fryzjera i nie wie.co zrobić mam mętlik w głowie
-
Ruby wrote:
Mid źle zrozumialas ja biorę
kwas już od roku ale w dawce 400 i mam zamiar na 800 zwiększyć o to mi chodziło
A ja szykuje się do fryzjera i nie wie.co zrobić mam mętlik w głowie
Sorkio posądzenie
co do fryzjera nie pomogę
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Aga ja dziś jeszcze w pracy, pracuję w systemie sob-niedz-pon praca a tydzień później wolne
Prezes rośnie jak na drożdżach, dziś kolejne szczepienie
na smyczy dopiero raz próbowałam, średnio mu to szło
póki co lata z bratem na podwórku
ale już niedługo zabieramy się za spacery
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby takie wakacje to jeszcze zanim dzieci beda, chociaz u ciebie jedno juz jest:)
Zrob ombre:)
Kjopa odpoczywaj, zazdroszcze wolnego:)
Madka a robisz mu czasem niespodzianki (wiesz o jakie chodzi) zeby go zachecic. Mi tez sie czasem nawet czesto nie chce bo zmeczona jestem, ale dobrze ze wyrozumiala jestes, i pamietaj ze nad tym da sie popracowac:) tzn nie bedzie to damo co kiedys ale po tylu latach bycia w zwiazku wg mnie to jest cos naprawde pieknego, jeszcze tego nie doswiadczylam:) moje dwa poprzednie zwiazki przetrwaly po 5 lat, ten obecny dopiero dwa lata, i choc czasem mam wrazenie ze wieje nuda i jestesmy juz na innym etapie to bardzo go kocham i zycia sobie bez niego nie wyobrazam, jest zupelnie inny od tych poprzednich.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Odezwę się po powrocie. Mam 19 łobuziaków, które po feriach są strasznie rozbrykane i ciężko je okiełznać29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Mój P też nie jest romantykiem. Raczej typem samotnika, bardzo długo był samotny, opuszczony przez rodzinę przez wybryki młodości. Jednak np. jak chodzi na nocki to z rana potrafi mi przynieść bez okazji kwiatki zerwane na łące. Uwielbiam to bardziej niż jak ma mi przynieść kupione
. Wcześniej było dużo więcej
, teraz jest mniej ale to też jest inaczej jak jest już dziecko w domu to już w dzień nie poszalejesz
.
cinnamon cookie, madzikk, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
-
Mój absolutnie nie romantyk ale
Kjopa takie kwiatuszki to jednak trochę romatycznecudo
Madzikk życzę jeszcze długoooo długo miłosci, by przetrwała
Madka wytrwałości :)Ja dziś swego łobuza zaprowadziłam po chorobie...Też pewnie da czadumadzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kjopa moj tez P:) wycina serduszka z kartek lub gazet i wklada mi do torebki. Przychodze do pracy, wyciagam telefon i serduszka wypadaja
a kartrki na urodziny czy walentynki sam robi i tez kilka razy mu sie zdazylo przyniesc kwiatki nie kupione ale zerwane (np wczoraj)
wczoraj mi namalowal serduszko flamastrem na rece (sobie tez) mam je do dzisiaj.
Madka 19? PowodzeniaEdycik, Kjopa3, midnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
wróciłam od endo i mam wrażenie że p.profesor chciała tylko kasę swoją napełnić, powiedziała że nie widzi wskazań do leczenia mnie...chyba pójdę pro forma do innego endo skonsultować to bo jakoś jej nie ufam
Kjopa takie kwiatki zebrane przez samego chłopinę, wow romantyczne
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Edycik sam fakt podwyższonych przeciwciał to powinna chociaż zaproponować USG tarczycy żeby sprawdzić czy jest Hashimoto. A czy robiłaś badania przed @? Procentowo ft3 i ft4 całkiem ok. mniej więcej w połowie % tylko TSH trochę wyżej. Poradź się innego lekarza jeśli odniosłaś takie wrażenie, że tylko o kasę chodziło. Też pewnie poszłabym do innego lekarza
.
Edycik lubi tę wiadomość