Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywidziałyście :
Porada dnia
Zacznij brać kwas foliowy (przynajmniej 0.4 mg dziennie). Zmniejszy on nie tylko ryzyko wad wrodzonych u Twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę, ale ostatnie badania pokazują, że również może pomóc Ci szybciej zajść w ciążę.
Od jutra łykam dwa dziennie po 0.4Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:widziałyście :
Porada dnia
Zacznij brać kwas foliowy (przynajmniej 0.4 mg dziennie). Zmniejszy on nie tylko ryzyko wad wrodzonych u Twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę, ale ostatnie badania pokazują, że również może pomóc Ci szybciej zajść w ciążę.
Od jutra łykam dwa dziennie po 0.4Ruby lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobry
ja w skrócie wybaczcie mi - ledwo żyję
całą noc przez M.nie spałam bo tak się biedak męczy
wszystko Go boli, ledwo ślinę przełyka- masakra jakaś
dobrze że dziś mam wolne i na 10.50 endokrynologa to zajmę się Nim troszkę
Postaram się potem zajrzeć do Was kobitki,zdam rację jak wrócę od endokrynologa.
miłego dnia -
Edycik udanej wizyty:-)
Ciekawe z tym kwasem foliowym, ja od kilku dni biorę 0, 8 bo takie akurat tabletki kupiłam a patrzylam na zawartosc żelaza; -)
Miłego dnia:-)AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja jeszcze w drodze do pracy, ale już za chwile będę popijać kawkę i zbierać siły na straszny tydzień - z 5 osób przez urlopy i zwolnienia zrobiło się nas 2 a pracy tyle samo
Ruby oby zapał męża nie przygasł i żeby znalazł fajny wyjazd dla Was. Też mi się objazd po stanach marzy
Madka ja stan podgorączkowy miałam w kilku pierwszych cyklach, ale po owu i brałam to za dobry znak, że coś się dzieje. Teraz już nie mam takich objawów, albo ich nie szukam
A swoją drogą miałam Was spytać czy macie w miarę podobne temperatury w kolejnych cyklach? Bo ja od poprzedniego cyklu mam wrażenie, że zamarzam od środkaMoja piękna dzisiejsza tempka to raptem 36,61 a zanotowałam kilka poniżej 36. Czy to o czymś świadczy, jak myślicie?
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzień dobry
ja znowu wpadam i znikam....dziś mamy kontrolę, ale moze uda mi się podczytać.
Wczoraj podgoniłyście pięknie, Ruby powspominała zakładanie forum...ach też sie cieszę, ze tu jestem, gdzieś od września chyba
Kjopa, Paryzetka piękne avatarkifaktycznie zmiany avatarków, nie dziwię się, że Imię Róży myślała, że na złe forum weszła
Twoja historia z pięknym zakończeniem, daje nadzieje.
Katiuszka wykresik faktycznie fajny, ale ja nawet jak na Wasze patrzę....to się stresuje, chyba nieprędko wrócę do mierzenia tempki
Edycik zdrówka dla Męża...oj chory mężczyzna, to ponoć gorzej niż dziecko
Daj znać koniecznie jak było u edno, trzymam:*
Madka miło Cię widzieć tak aktywną na forumwracasz do formy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:33
Paryzetka83, Edycik, madka, Imię_Róży lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam sie poniedzialkowo:)
Madka a jak bylo u was na poczatku zwiazku? Jak jestes teraz szczesliwa i maz cie nie bije i wciaz macie do siebie szacunek to jest ok.
"My" (ludzie generalnie) mamy mocno wryte stereotypy życiowych wzorców, partnerów, pracy, szkół, prestiżu ale one często sprawiają ze jesteśmy więźniami a nie ludźmi wolnymi i szczęśliwymi. Ogladamy filmy gdzie wszystko wyglada idealnie, a potem mamy wrazenie ze nam czegosc brak. Po 11 latach zwiazku ciezko zeby byla chemia jak na pkczatku ale zwiazek sie pielegnuje caly czas.
Ruby a wy macie zamiar poleciec do USA i zwiedzic ten kraj czy tam poleciec i wybrac sie na rejs statkiem?
AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Paryzetka piękny awatarek
Aguś miłego dzionka.
Udało mi się umówić M. do lekarza na 14.30,ja zaraz się zbieram do endo.Już padam na twarz ze zmęczenia naprawdę.w nocy oka nie zmrużyłam....3 kawy i dalej śpię.
Aguś masz rację chory M.gorzej niż dziecko,ale żal mi chłopiny ledwo ślinę przełykaAgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Hej
Madka może tak się nie stresuj cyklem, temperaturą...czasem anomalie wychodzą na dobre. U mnie dziwne plamienia, a zobacz-prawie jestem w ciąży
Ruby ja łykam kwas juz ponad rok, może najwyższy czas zacząćbo o tym że pomaga zajść nie wiedziałam, za to już kiedyś pisałam że starając się powinno się min 3 miechy wcześniej brać, żeby uzupełnić w razie fasolki żeby sie dobrze rozwijała...za to słyszałam że swym ''reproduktorom''
można kwas dawać, na usprawnienie zołnierzyków
Edycik współczuję bardzo nieprzespanej nocki...powodzenia u lekarza!
Paryzetko chyba mogą sie zmieniać te tempki, przynajmniej ja tak miałam, w tym cyklu też mam duzo niższe niż poprzedniowięc wiesz... obserwuj
Madzik zgadzam się...ta chemia po latach gdzieś znika , trzeba starać sie o to żeby ją wywołaćchoć czasem
Pracującym życzę dużo sił i wytrwałości na dziś w tym nieszczęsnym dniu zwanym poniedziałkiem !
Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
madzik to jest ciążowy tescowy, wiem bardzo słaba ta kreska, dlatego czekam z niecierpliwością na betę, jak będzie ok, to sobie powtórzę i sprawdzę czy przyrasta. na razie się nie cieszę.
Mój m też twierdzi że nic nie widzi...chociaż @ powinnam wczoraj dostać...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
E tam slepy jest
Ale szczerze bardzo czesto moze sie wydawac ze cos tam jest, w koncu kreska czerwona nie bierze sie sama z siebie, jest tam barwnik ktory przy namoczeniu moze przeswitywac bardziej. Dlatego powinno sie sikac kilka dni po terminie @ czlowiek niepotrzebnie sie nakreca. Ale oczywiscie mam nadzieje ze u ciebie ta kreska oznacza pozytywCzekamy na wynik bety. Sama sie juz nakrecilam
midnight lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam
Edycik trzymam kciuki za wizytę u endo.Biedny Twój mąż. Teraz taka kiepska pogoda, że dużo ludi choruje.
Paryzetka u mnie czasem podobne temperatury były ale jednak nie zawsze.
Madzik pięknie napisane co do związku.
AgaL miłego, spokojnego dnia mimo kontroli. U nas też ostatnio była może dalej jest dziś. Dziewczyna na okienku nie zaliczała kasy. Wrrrr.
Mid drugą kreseczkę widać bez problemu. Trzymam kciuki za betę.
Jak mi dobrze 2 tyg. urlopu z młodym na feriachmidnight, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość