Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba zmienię taktykę i powiem jak jest. Że chciałam zasięgnąć opinii jeszcze innego lekarza bo jestem już zrezygnowana i zmęczona... Albo nie pójdę wcale
Chyba Clo działa na mój prawy jajnik po coś tam się dzieje, zobaczymy w piątek na monitoringu (albo w czwartek na wizycie) -
Kas ja nie mam nic osłonowego przy acardzie, tzn dopiero zaczynam z nim
Majju może idź i wyczujesz na wejściu jak powiedzieć, może fatycznie opcja z powiedzeniem, ze chciałaś dugiej opinii itp jest najlepsza
Cinnamonek co u Was?co porabiasz jak masz wolne?
Mid nigdzie się na stałe nie przenoś!!al oczywiście życzę Ci, żebyś już mogła śmiało i bez lęku bywać też na fioletowej
Edycik jak Mężulo??
Imię Rózy ile Synuś ma lat?
midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Zmykam Kochane, milego wieczorku, my otwieramy winko i może coś podziałamy
choć powiem Wam, że moje libido od czasu gdy wiem, że się staramy....bardzo spadło:/
ale na szczęście potrafię się rozkręcić
majju, midnight, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Majuś ja też się zastanawiam, czy nie iść po drugą opinię i nie wiem, co powiedzieć na takiej wizycie... Zresztą ja nawet nie wiem, do kogo iść, a to już mały problem👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Majju, a może powiedzieć, że potrzebujesz nowej opinii, innego podejścia, gdyż minęło tyle czasu, a ciągle się nie udaje, że już nie masz na to siły, itd., a słyszałaś dobre opinie o tej pani29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Majju ja myślę że powinnaś posłuchac rad dziewczyn i iść smiało, chociaż spróbować się czegos dowiedzieć. A nawet jak sie nie uda, to przecież nic nie stracisz najwyżej trochę czasuCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
jestem już kobitki ,Mąż leży w wyrku na razie odpukać temperaturka spadła i kuruję Go
Bratku padłam z Twojego obrazka który wkeiłaśa co do endo gdyby chociaż receptę dała to bym zrozumiała a Ona nic.Paryzetka ma rację podwyższone anty TPO może zwiastować hashimoto albo choroba basedova a USG mi nie zrobiła ani nie zleciła zrobić.
Mid tak długo jak zostaniesz z nami będzie nam miło.
Cinnamonku dziękuję za troskę biorę witaminę D :*
Dziewczynki ja Was proszę wszystkie bierzcie jakąś wit C i D i dbajcie o siebie bo co chwilka ktoś chory słyszę.
Ja byłam u fryzjera już odzyskałam część mojego blonduale humor szybko mi się zepsuł, wchodzę do domu a Teściowa do mnie gdzie ja się szlajam jak mąż chory leży itp.Strasznie nie wkurzyło jej podejście do sprawy.
Aguś miłego wieczorku dla Was kochana :*
Ja walnę zaraz o.Sroka i pójdę spać.midnight, Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
-
Edycik to Teściowa trochę przesadziła, wrrr. Jak ja tego nie lubię... O mojej to bym książkę mogła napisać
Kobieta dobra, ale takie głupoty uskutecznia, ehhh
A Wy razem mieszkacie? Pokażesz fryzurkę/kolorek?
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Aguś ale mi narobiłaś ochoty na winko! Nie chciałam pić przy Clo ale chyba lampeczkę sobie wypiję, już kilka godzin od wzięcia tabletki to się chyba nic nie będzie działo. Miłego wiecozru!
Edycik dobrze, że z Mężem lepiej. Oby się już poprawiało. Teściową się nie przejmuj, dla każdej ich synuś jest najważniejszyA z włosków jesteś zadowolona chyba co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:12
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Hahaha i golenie no normalnie zmora, tam na dole to albo m. albo z trzema lusterkami w łazience, jedno na pralce, drugie na umywalce, a trzecie na pólce:-) na nogi chodziłam na wosk;-)
)))
Swoją drogą, fascynuje mnie, dlaczego Matka Natura coś tak naturalnego, jak ciążę, wymyśliła w ten sposób, że np.matki mają problemy z równie przecie naturalną rzeczą, czyli... spaniem ;/
Chociaż fakt, że teraz dzieci jakieś wielkie rosną, więc pod koniec ciąży jeszcze bardziej się rozpychają
Edycik - no żartujesz....
Jest chory, ale nie umiera przecież. Lo matulu.... Ale to faktycznie - Ty chyba z nią mieszkasz? ;/
E tam, grunt, że włoski zrobioneEdycik, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Bratku ja ze spaniem nie miałam ,żadnych problemów. Jedynie golenie to była masakra, albo przedziwne figury uskuteczniałam, albo mąż miał ubaw i mnie golił
A jak Ty się czujesz? Ja nie miałam żadnych mdłości, zgagi, było super, jedynie twardnienie ciągłe brzucha bardzo mi dokuczało. Całą ciążę nospę brałam
-
nick nieaktualnyWitam się po południowo a może późno wieczornie. Dziś tyle roboty że nie miałam czasu do was zajrzeć.
Ruby ja widzę że ty już sporo objawów ciążowych masz i dobrze ciesz się tym.
Mama Tuśka rozumiem że humory na hormonach ciążowych może nie być zbyt fajne ale i tak zazdroszczę.
Paryzetka cionsza u Ciebie również jak nic, gratuluję i czekam na kolejne objawy. Za ile testujesz? Nie ważne już doczytałam dobrze że już niedługo. Będą emocje,
Maju ściemnianie mężowi to coś zupełnie innego niż ściemnianie obcym jest dużo trudniejsze. Zawsze możesz potrenować tą rozmowę z mężulkiem może podpowie co robisz że łatwo rozpoznać że ściemniasz. A tak poza tym dlaczego nie możesz nie ściemniając powiedzieć że zależy Ci na drugiej opinii? Maju u nas też świńska grypa.
Edycik biedny ten twój mąż takie choróbsko go złapało no i biedna ty. A powiedz jakim typem mężczyzny jest twój mężulek. przy 36,8 umiera czy do końca się trzyma? Ty się tu tylko nie rozchoruj. Profilaktycznie możesz sobie witaminy i probiotyk zacząć brać. Podejście teściowej wrrrr. Poka fryza
Imię róży zdrowia dla synka no i dla ciebie, Ty też na wszelki wypadek weź jakiś probiotyk i witaminy
Aguś powodzenia w działaniach. Liczę na piękne dwie krechy u ciebie za 14 dni
Midnight dziękuję za zarazki mam nadzieję że je złapię jak należyCiesz się kochana z tego stanu.
Bratku masz rację to dziwne niby natura powinna sprzyjać ciężarnym a daje tak w kość. Może chodzi o przygotowanie na kolejne lata z dziećmi ciągłe zamartwianie się, chorowanie razem z nim. Może matkom łatwiej po doświadczeniu ciąży sobie z tym poradzić.
Acard o co z tym chodzi. Szczerze tak o tym piszecie a mi głupio przyznać że nie wiem co to jest i na co.
Kreska po kilku godzinach nie ściemniała, dzięki za słowa otuchy. Nie ma dołka i wiem że to jest bardzo wcześnie jak w piątek nie dostanę @ to za testuje. Ale coś tak czuję że jednak dostanę. Zmniejsza mi się ilość progesteronu wiem bo piersi nie bolą już tak jak wcześniej. więc będzie co ma być.
AgaL, Edycik, Imię_Róży, Bratek, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadka wrote:Katiuszka podziwiam! Ja dołka mam już chyba stale. Dzielna Babka jesteś!
Te oczy mówiące "przytul mnie" A poza tym witamina D3 podobno też poprawia nastrój a raczej zmniejsza ryzyko wystąpienia depresji
Smerfelinka, AgaL, cinnamon cookie, Bratek, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfuck wcięło mi posta.
Dostałam zlecenie dzisiaj od mamy znaleźć jakąś pocztę kwiatową żeby zrobić kuzynce niespodziankę na urodziny bo mieszka daleko. tak patrzyłam i szukałam i 4 h nad tym spędziłam jak nie więcejgłupia jestem wiem ale zawsze się mocno angażuję...
W każdym razie wymyśliłam koszyk z kosmetykami ładnie zapakowany z bilecikiem, a to dlatego że kwiaty małe i koszmarnie drogie , a tu tak ładnie zapakowane i na coś się przyda - taki miły gest dla niej. Oto kilka propozycji:
http://allegro.pl/zestaw-upominkowy-afryka-kosmetyki-na-prezent-i5246419208.html
http://allegro.pl/zestaw-upominkowy-zielona-herbata-prezent-i5088095125.html
http://allegro.pl/natura-zestaw-kosmetykow-liczi-prezent-dla-niej-i5088098809.html
http://allegro.pl/zestaw-kosmetykow-kozie-mleko-i-miod-na-prezent-i5091392024.html
http://allegro.pl/zestaw-upominkowy-relax-spa-swieca-na-prezent-i5730645416.html
http://allegro.pl/zestaw-upominkowy-truskawka-i-poziomka-na-prezent-i5381160777.html
wiem, ze dużo ale nie jestem w stanie wybrać samajakbyście miały wolną chwilę to spójrzcie proszę kobietki moje kochane.
Ze złych wieści - to coś mi się znowu ku...a powiększa i coś mnie zaczyna pobolewać -
Ruby ja bym stawiała na ten zielona herbata lub ten ze świecą
Mnie by się na pewno spodobały i też uważam, że to lepszy pomysł niż kwiaty
A to Ty cały czas walczysz z tym bartholinim? Bardzo źle to wygląda? Niech lepiej idzie precz! Tym bardziej, że jak dobrze pamiętam to się ładnie wstrzeliliście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:32
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ruby ja bym wzięła zestaw nr 2. Te, które maja te wszystkie myjki i masażery, z doświadczenia wiem, że tego się nie używa. I ja np. nie lubię koziego mleka i miodu.
Kurcze z tym powiększaniem, może to chwilowe, mam nadzieję, że minie. Musi, Ruby!
Katiuszka też marzy mi się taka kuleczka w domu, ale przy 37m2 ciężko. Poza tym ja jestem zwolennikiem, żeby ludzie po psach sprzątali (trawniki są całe w g...). Ale dlaczego ja miałabym to robić skoro ponad 3/4 ludzi tego nie robi. Wiem, błędne koło, ale nawet jakbym sprzątała, nie przekonam do tego innych. Marzenie mam o własnym domkuWtedy na pewno będzie psina :)A co do wit. D - biorę, ale jakoś nastroju nie poprawia
-
Dziewczyny, a moja owulacja to chyba przez to choróbsko poszła na wagary
W każdym razie póki co ani widu, ani słychu
To możliwe, że po takiej ciężkiej infekcji/grypie z wysoką gorączką owulacji nie będzie?
Madka co do psa to mam ten sam problem i odnośnie mieszkania, i odnośnie sprzątania👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyo super dziewczyny czyli zestaw z herbatą na razie króluje
smerfelinka - niestety dalej z tym, było już super, prawie wchłonięte, dzisiaj znowu wyskoczyło bardziej, prawie do stanu pierwotnego
A jak się czujesz , lepiej? jutro działacie, o ile dobrze pamiętam
Madka to minie z nadejściem wiosny, zobaczyszEdycik lubi tę wiadomość